WRC 3

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Teine versioon on jah parem. WRC4-jas ju teised rallid olemas ehedal kujul ja ei pea midagi hakkama kokku aretama. Nii, et versioon 2 on tere tulnud

Team Citroen tegi teste oma ära nägemise järgi ja on valmis alustama hooaega. Soovime konkurentidele kõike paremat ja nael kummi.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants
Reactions: 0

Postitus Postitas Sparco »

vol2 sobib paremini :)
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Lisasin siia lingi alla viewtopic.php?p=37828#37828 nüüd järmise hooaja kalendri koos kuupäevade, rallide ja eelmise hooaja võitjatega. Loodetavasti sobib. Reeglid lugege ka üle ja, kui mingi hea idee siis ootan neid.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
jussis
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas jussis »

Tere üle pika aja kahjuks ei saa ise veel teiega sõitma tulla aga WRC 4 MM olen kohal nagu lubatud ja siis siniste eest sel hooajal. Aga soovin kõigile kiiret minekut ja ega mul endalgi tuleb hakata trenni ja teste tegema, sest pole juba üle pooleteise kuu saanud rooli/puldi taha.
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

aix

Postitus Postitas aix »

Strike kirjutas:Auto sõidukilomeetritega küll paremaks ei muutu. Palju sa oled Subaruga sõitnud kilomeetreid kokku?
Ei oska peast ütelda peab vaatama, aga tõsi ta on, et viimasel ajal olen sõitnud ainult Subaruga ja kui mõne teise auto valin ei tule sõit kohe üldse välja. Võibolla on ka sinna koer maetud, et olen lihtsalt Sinisega juba nii harjunud.
Strike
Moderaator
Moderaator

Re: aix

aix kirjutas:
Strike kirjutas:Auto sõidukilomeetritega küll paremaks ei muutu. Palju sa oled Subaruga sõitnud kilomeetreid kokku?
Ei oska peast ütelda peab vaatama, aga tõsi ta on, et viimasel ajal olen sõitnud ainult Subaruga ja kui mõne teise auto valin ei tule sõit kohe üldse välja. Võibolla on ka sinna koer maetud, et olen lihtsalt Sinisega juba nii harjunud.
Tuttav tunne. Mul sama effekt Fordiga. Kui valin millegi muu siis 1-2 katset läheb aega harjumiseks teised sõidujooned jne... Ma näit. Fordiga sõitnud u7000 km ja teistega u 1000km.

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

jussis kirjutas:Tere üle pika aja kahjuks ei saa ise veel teiega sõitma tulla aga WRC 4 MM olen kohal nagu lubatud ja siis siniste eest sel hooajal. Aga soovin kõigile kiiret minekut ja ega mul endalgi tuleb hakata trenni ja teste tegema, sest pole juba üle pooleteise kuu saanud rooli/puldi taha.
Tere Jussis sulle ka üle pikaaja. Kas WRC3 Season II hooajast ei saa kindlasti ühtegi rallit kaasa sõita?

Michael Park R.I.P
jussis
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Strike kirjutas:
jussis kirjutas:Tere üle pika aja kahjuks ei saa ise veel teiega sõitma tulla aga WRC 4 MM olen kohal nagu lubatud ja siis siniste eest sel hooajal. Aga soovin kõigile kiiret minekut ja ega mul endalgi tuleb hakata trenni ja teste tegema, sest pole juba üle pooleteise kuu saanud rooli/puldi taha.
Tere Jussis sulle ka üle pikaaja. Kas WRC3 Season II hooajast ei saa kindlasti ühtegi rallit kaasa sõita?
No ma ei oska öelda aga kui sõidaks siis kindlasti praegu veel eratiimina, sest ma olen kindlast kõvasti roostes ja ei taha meeskonnale häbi teha.Kruusa ja lund võiks proovida küll need olid mul eelmisel hooajal enamvähem normid aga püüan anda endast parima, sest tahaks juba anda täie rauaga ja sõita sajandike peale teiega.
Strike
Moderaator
Moderaator

jussis kirjutas:
Strike kirjutas:
No ma ei oska öelda aga kui sõidaks siis kindlasti praegu veel eratiimina, sest ma olen kindlast kõvasti roostes ja ei taha meeskonnale häbi teha.Kruusa ja lund võiks proovida küll need olid mul eelmisel hooajal enamvähem normid aga püüan anda endast parima, sest tahaks juba anda täie rauaga ja sõita sajandike peale teiega.
No me ei hakka privaat tiime tegema sellel hooajal, sest tehasemeeskonnad pole veel täis. Üks koht üle. A sõida nii palju kaasa kui jõuad, sest ega nagunii pole kedagi su asemele sõitma panna. Ja sa pakkusid eelmisel hooajal head konkurentsi meile ja võitsid ju lumel.

Michael Park R.I.P
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

Postitus Postitas Sparco »

aix kirjutas:
kas sul kõigil autodel evod on lahti?need parandavad oluliselt auto võimsust ning juhitavust :roll:
Strike
Moderaator
Moderaator

Veel oleks selline idee, et startida rallidele vastavalt punktitabelile. A see vist jääb ära, sest kõigil vist pole aega. See u. võiks näha välja nii, et näit Montes stardijärjestus oleks vastavalt eelmise aasta omale. Näit Esmap-teisip. 1.Stike, 2. Sparco, 3. Kolin, kolma-neljap 4.Aix, 5.Jälgija, 6.Rhys Fulber jne... Aga seda vist päris keeruline teostada. Lihtsalt selline mõttevälgatus.

Michael Park R.I.P
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

aix

Postitus Postitas aix »

Tuleb tõdeda, et Strike on kõva pähkel pureda.
Troonilt tõukamine läheb raskeks.
Siin minu ajad mixilt.
Rootsi oleks võinud minna paremini aga käsi polnud veel soe.
Soome on üks lemmikutest, aga paraku muru võtab kõvasti hoogu maha ja sinna läks ka aega kaduma.
Hispaania oli nauditav. Oleks võinud kasvõi terve ralli ära sõita.Sõiduga võib rahule jääda. Minu pärast võib hooajaga pihta hakata, sest mul tuleb kahe näedalane puhkus.

SS1 03:01,27
SS2 03:04,16
SS3 02:52,35
SS4 01:52,11

Leg1: 10:49,89

SS5 03:20,02
SS6 03:57,94
SS7 02:57,56
SS8 00:50,72

Leg2: 11:06,24

SS9 02:38,49
SS10 04:30,95
SS11 02:44,83
SS12 03:05,81

Leg3: 13.00,08

Total: 34:56,21
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

No ma ei oska öelda aga kui sõidaks siis kindlasti praegu veel eratiimina, sest ma olen kindlast kõvasti roostes ja ei taha meeskonnale häbi teha.Kruusa ja lund võiks proovida küll need olid mul eelmisel hooajal enamvähem normid aga püüan anda endast parima, sest tahaks juba anda täie rauaga ja sõita sajandike peale teiega.[/quote]

Jussis mis sa seal eratiimis ikka teed sõidad siis kui jõuad. Olen kindel, et kui võistled siis tulevad teamile ka head punktid. Püüan siniste lippu senikaua kõrgel hoida. Pealegi on sul Subaruga leping tehtud ja selles nii lihtsalt ei vabane. :D
Strike
Moderaator
Moderaator

aix kirjutas:Tuleb tõdeda, et Strike on kõva pähkel pureda.
Eks ma üritan endast parima anda, et esineda võimalikult hästi kõigil hooaja rallidel ja Fordile ning endale tiitel sellel aastal tuua.
Aga ega te mul seda sellel aastal kergeks ei tee nagu test rallid juba näitasid. Võitsin küll Aixi mõlemal rallil, kui ühe päeva suutis alati ka Aix võita. Ja edu pole enam kümnetes sekundites nagu seda oli eelmisel aastal vaid minimaalne.

Michael Park R.I.P
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

Strike kirjutas:
Eks ma üritan endast parima anda, et esineda võimalikult hästi kõigil hooaja rallidel ja Fordile ning endale tiitel sellel aastal tuua.
Aga ega te mul seda sellel aastal kergeks ei tee nagu test rallid juba näitasid. Võitsin küll Aixi mõlemal rallil, kui ühe päeva suutis alati ka Aix võita. Ja edu pole enam kümnetes sekundites nagu seda oli eelmisel aastal vaid minimaalne.
Aastate pikkune töö ja kogemused hakkavad vilja kandma :D
Strike
Moderaator
Moderaator

aix kirjutas:
Strike kirjutas:
Kas sa vaatsid palju sa Subaruga sõitnud oled km?

Michael Park R.I.P
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

Strike kirjutas:
aix kirjutas:
Strike kirjutas: Eks ma üritan endast parima anda, et esineda võimalikult hästi kõigil hooaja rallidel ja Fordile ning endale tiitel sellel aastal tuua.
Kas sa vaatsid palju sa Subaruga sõitnud oled km?
Unustasin :oops:
jussis
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

aix kirjutas:No ma ei oska öelda aga kui sõidaks siis kindlasti praegu veel eratiimina, sest ma olen kindlast kõvasti roostes ja ei taha meeskonnale häbi teha.Kruusa ja lund võiks proovida küll need olid mul eelmisel hooajal enamvähem normid aga püüan anda endast parima, sest tahaks juba anda täie rauaga ja sõita sajandike peale teiega.

Jussis mis sa seal eratiimis ikka teed sõidad siis kui jõuad. Olen kindel, et kui võistled siis tulevad teamile ka head punktid. Püüan siniste lippu senikaua kõrgel hoida. Pealegi on sul Subaruga leping tehtud ja selles nii lihtsalt ei vabane. :D[/quote]

Olgu täidan lepingus olevaid punkte nii nagu jaksan, täna teen esimese testi peaks aega olema ja eks siis näib kui palju olen taandarengut teinud. Ma muidugi ei tea subaru tiimi boss lubas minust mõne aastaga maailmameistri teha(suht vähetõenäoline) aga mis ta sulle Aix lubas?? :D
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

aix

Postitus Postitas aix »

jussis kirjutas:
aix kirjutas:No ma ei oska öelda aga kui sõidaks siis kindlasti praegu veel eratiimina, sest ma olen kindlast kõvasti roostes ja ei taha meeskonnale häbi teha.Kruusa ja lund võiks proovida küll need olid mul eelmisel hooajal enamvähem normid aga püüan anda endast parima, sest tahaks juba anda täie rauaga ja sõita sajandike peale teiega.

Jussis mis sa seal eratiimis ikka teed sõidad siis kui jõuad. Olen kindel, et kui võistled siis tulevad teamile ka head punktid. Püüan siniste lippu senikaua kõrgel hoida. Pealegi on sul Subaruga leping tehtud ja selles nii lihtsalt ei vabane. :D
Olgu täidan lepingus olevaid punkte nii nagu jaksan, täna teen esimese testi peaks aega olema ja eks siis näib kui palju olen taandarengut teinud. Ma muidugi ei tea subaru tiimi boss lubas minust mõne aastaga maailmameistri teha(suht vähetõenäoline) aga mis ta sulle Aix lubas?? :D[/quote]

Mulle lubas head palka ja lõbusat hooaega. Ju on panused tehtud sinu peale :)
Strike
Moderaator
Moderaator

Hea siin lugeda, et team Subaru sõitjatele lubadusi jagatud enne hooaega. Eks siis vaatame 14 etappi pärast kas ka teile õigeid asju lubati. :)

Michael Park R.I.P
Vasta