to Strike:hästi valitud katsd olid ning fun rally...Hea töö!
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
SR süsteem vähemalt mängus tundub jah päris põnev. Eks saab näha, kuidas see teistele meeldib. Punktiseis on küll peale sellist rallit hulga põnevam.Sparco kirjutas:Tiimikaaslane ja Aix head tööd teinud ja mulle isiklikult tundub see SR süsteem aina põnevam ja sellega kaasneb tihedam andmine......mäletame ju neid rallisid eelmine aasta kus ühe sekundi sisse 3-4 meest mahtus....aga viimane neist vähe punkte koju tõi. SR süsteem oleks õiglasem minu arvates.
to Strike:hästi valitud katsd olid ning fun rally...Hea töö!
Nii vist peaks tegema jah. Ainus asi see, et ma tahaks järgmisel hooajal teha nii, et oleks 12 katset per. ralli. Seega nö. esimesed 3 päeva nii nagu on ja siis veel üks valikkatsed vms. Aga seda loomulikult arutan enne teiega. Sest ilma teieta pole seda võistlust. Loodan, et need kes seda testrallit nüüd sõitnud, siiani asjaga rahul??? Mõned test rallid veel ja siis arvan, et varsti saame alustada hooajaga.Kolin kirjutas:Sr võiks nii teha nagu eelmine hooaeg. Sõidame ära konkreetse ralli. Igal ralli on ju 9 katset. Ühel päeval on 3 katset Pärast arvutatakse iga päev eraldi. Mitte taim traialis. Ja sõidame nii nagu kalender ette näeb. Ning Jaapani ja Mexico ralli võib teha traialis. Või siis asendada mingite teiste rallidega nagu nt. Mexico võiks sõita Küprose teedel ja Jaapani Kreeka teedel.
Ma eelistaks TR teha veel nii, et igast asfaldi rallist 4 katset nagu kruusaga oli. Teie kirjutage foorumise katsete ajad ma ülejäänud arvutan ise. Sest see 9 katset on liiga vähe ja kui hooajal see ok siis võiks ju testidel just proovida midagi sellist mida enne pole proovinud?Kolin kirjutas:aga proovi praegu niimodi , et võtta üks konkreetne asfaldi ralli kus on 9 katset. 3 katset päevas. Proovime niivisi teha
OK!Strike kirjutas:Ma eelistaks TR teha veel nii, et igast asfaldi rallist 4 katset nagu kruusaga oli. Teie kirjutage foorumise katsete ajad ma ülejäänud arvutan ise. Sest see 9 katset on liiga vähe ja kui hooajal see ok siis võiks ju testidel just proovida midagi sellist mida enne pole proovinud?Kolin kirjutas:aga proovi praegu niimodi , et võtta üks konkreetne asfaldi ralli kus on 9 katset. 3 katset päevas. Proovime niivisi teha
See juhtub õige pea. See mõte oli mul juba ammu lihtsalt pole olnud aega sellega tegeleda. Täna peaks asi kõik ok saama!reix kirjutas:Ma tahtsin seda õelda, et kas nagu test rallide koondtulemused ei saaks panna näiteks 2004 või 2005 hooaja alla, et siis kõigile lihtsam jälgitav. Aga see puht minu mõte, muidugi kõik oleneb sellest kas eestvedajad viitsivad seda teha. Tänud.