Ennem unustasin järgmise etappi panna see võiks Küpros olla
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Tundub, et Mitsu teeb puhta töö Kreeka teedelt.Kolin kirjutas:Jah nii ta oli, et see kord jäin ma Fulberile alla.Aga ei hullu ta peabki must kiirem olema kui ta esisõitja on. Vastasel korral ta seda ei oleks.
Ennem unustasin järgmise etappi panna see võiks Küpros olla
Me jah sinuga vaatasime päris kaugelt, kuidas Mitsud eest ära sõidavad meil. A pole hullu nagu sa ütlesid Küprosel püüame nad kinni uuesti loodetavasti.jussis kirjutas:Mitsu mehed te olete ikka päris hullu hakand panema ja selle üle on mul väga hea meel vahemalt ford on murtud muidugi ei tea mis Jälgia teeb aga vähemalt ei ole nad mõlemad poodiumil:)
Kurvaks teeb et ma teile nii palju alla jäin aga eks teil ole jälle seda suurt mitsut küprosel raskem väänata nendes rohketes kurvides![]()
Lubage ikka sidrunit ka poodiumile![]()
Aga üldiselt väga lahe ralli oli ja see muidugi veel kestab ei tea mis sealt veel tulla võib!
Õige jutt. Muidu Subarud kogu aeg viimased.jussis kirjutas:Nii see peab olema, me peame selle pulli ära lõpetama kaua võib![]()
Tegelikult on hea lööb kaardid segamini oleks vaid vee skoda ja hunday ja pesod ka kohal siis oleks alles fantast!
No subarud küll ei ole viimased kogu aeg ja nagu su tulemustest näha siis varsti oled ka poodiumil ja sidrunid hakkavad sind püüdma pool hooaega alles ees ju!aix kirjutas:Õige jutt. Muidu Subarud kogu aeg viimased.jussis kirjutas:Nii see peab olema, me peame selle pulli ära lõpetama kaua võib![]()
Tegelikult on hea lööb kaardid segamini oleks vaid vee skoda ja hunday ja pesod ka kohal siis oleks alles fantast!
Seda küll Küprosel saab väga raske olema. Seda suurt mitsut ei ole sugugi kerge kurvilistel radadel väänata. Aga sellegi poolest anname kõva lahingu ning püüame korralikke punkte.jussis kirjutas:Mitsu mehed te olete ikka päris hullu hakand panema ja selle üle on mul väga hea meel vahemalt ford on murtud muidugi ei tea mis Jälgia teeb aga vähemalt ei ole nad mõlemad poodiumil:)
Kurvaks teeb et ma teile nii palju alla jäin aga eks teil ole jälle seda suurt mitsut küprosel raskem väänata nendes rohketes kurvides![]()
Lubage ikka sidrunit ka poodiumile![]()
Aga üldiselt väga lahe ralli oli ja see muidugi veel kestab ei tea mis sealt veel tulla võib!
nu vaadates minu tulemusi eelnevatelt rallidelt ei saa küll öelda et mina hoiaks subaru lippu üleval... suht kehvalt esinenud kõigil pinnasteljussis kirjutas:No subarud küll ei ole viimased kogu aeg ja nagu su tulemustest näha siis varsti oled ka poodiumil ja sidrunid hakkavad sind püüdma pool hooaega alles ees ju!aix kirjutas:Õige jutt. Muidu Subarud kogu aeg viimased.jussis kirjutas:Nii see peab olema, me peame selle pulli ära lõpetama kaua võib![]()
Vähemalt olete stabiilsed erinevalt ühest sidruni mehest kes ei osks asfaldil midagi teha
Tundub, et ma pean gaasi pedaali uuesti Küprosel põhja suruma ja "hullu" panema hakkama seal.Kolin kirjutas:Ka minu poolt õnnitlused meeskonna kaaslasele Rhys-le Kuigi see teeb mu võimalused saada teami esisõitjaks kesiseks on mul ikkagi heameel.Team Mitsubishi on sooritusega väga rahul. Esimene kaksikvõit ja korralikud punktid on teami enesekindlust tõstnud. Pärast kaksikvõitu on hea vana auto pensionile saata.
Küprosel on Mitsubishil rajal uus auta EVO VIII WRC 04. Eks siis paistab kas ka uus auto on konkurentsi võimeline.
PS Strikele hooaja algul ei võtnud me seda võistlust väga tõsiselt seega ka kehvad tulemused
Ebaõnn totaalne Kolinil peaks mainima.Kolin kirjutas:Niisii team Mitsubishi alustas Küprose rallit mitte kuigi edukalt. Uus auto ja kohe ebaõnn![]()
SS1 Sõitsin suurel kiirusel vastu kivi mille tulemusel lendas auto katusele ja sinna ta ka jäi.![]()
Tuli esimene katkestamine see hooaeg. Kõik algas päris hästi. Auto on hea. Oleme hea kiiruse ja stabiilsuse saavutanud. Aga Küprose kitsad ja kurvilised teed said saatuslikuks suurele ja raskele MitsubishileNüüd jääb loota ainult tiimikaaslasele, et ta Küproselt head punktid teamile tooks