WRC 3

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Jah nii ta oli, et see kord jäin ma Fulberile alla. :( Aga ei hullu ta peabki must kiirem olema kui ta esisõitja on. Vastasel korral ta seda ei oleks.
Ennem unustasin järgmise etappi panna see võiks Küpros olla
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Kolin kirjutas:Jah nii ta oli, et see kord jäin ma Fulberile alla. :( Aga ei hullu ta peabki must kiirem olema kui ta esisõitja on. Vastasel korral ta seda ei oleks.
Ennem unustasin järgmise etappi panna see võiks Küpros olla
Tundub, et Mitsu teeb puhta töö Kreeka teedelt. :) Ja mina jään sel aastal esimest korda poodiumilt välja. Jah ei õigustanud see liigne riskimine eile ja ei tulnud ühtegi katset välja kus poleks mingit viga teinud. Ja loomulikult meeletud vead ss5 ja ss8. Aga kehv koht annab kõvasti motivatsiooni pingutada Küprosel. Seega arvatasti järgmine ralli Küprosel ja seal ma annan täis rünnaku taas.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
jussis
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Reactions: 0

Postitus Postitas jussis »

Mitsu mehed te olete ikka päris hullu hakand panema ja selle üle on mul väga hea meel vahemalt ford on murtud muidugi ei tea mis Jälgia teeb aga vähemalt ei ole nad mõlemad poodiumil:)
Kurvaks teeb et ma teile nii palju alla jäin aga eks teil ole jälle seda suurt mitsut küprosel raskem väänata nendes rohketes kurvides :wink:
Lubage ikka sidrunit ka poodiumile :wink:
Aga üldiselt väga lahe ralli oli ja see muidugi veel kestab ei tea mis sealt veel tulla võib!
Strike
Moderaator
Moderaator

jussis kirjutas:Mitsu mehed te olete ikka päris hullu hakand panema ja selle üle on mul väga hea meel vahemalt ford on murtud muidugi ei tea mis Jälgia teeb aga vähemalt ei ole nad mõlemad poodiumil:)
Kurvaks teeb et ma teile nii palju alla jäin aga eks teil ole jälle seda suurt mitsut küprosel raskem väänata nendes rohketes kurvides :wink:
Aga üldiselt väga lahe ralli oli ja see muidugi veel kestab ei tea mis sealt veel tulla võib!
Me jah sinuga vaatasime päris kaugelt, kuidas Mitsud eest ära sõidavad meil. A pole hullu nagu sa ütlesid Küprosel püüame nad kinni uuesti loodetavasti. :wink:

Michael Park R.I.P
jussis
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Nii see peab olema, me peame selle pulli ära lõpetama kaua võib :D
Tegelikult on hea lööb kaardid segamini oleks vaid vee skoda ja hunday ja pesod ka kohal siis oleks alles fantast!
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

aix

Postitus Postitas aix »

jussis kirjutas:Nii see peab olema, me peame selle pulli ära lõpetama kaua võib :D
Tegelikult on hea lööb kaardid segamini oleks vaid vee skoda ja hunday ja pesod ka kohal siis oleks alles fantast!
Õige jutt. Muidu Subarud kogu aeg viimased.
jussis
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Re: aix

aix kirjutas:
jussis kirjutas:Nii see peab olema, me peame selle pulli ära lõpetama kaua võib :D
No subarud küll ei ole viimased kogu aeg ja nagu su tulemustest näha siis varsti oled ka poodiumil ja sidrunid hakkavad sind püüdma pool hooaega alles ees ju!
Vähemalt olete stabiilsed erinevalt ühest sidruni mehest kes ei osks asfaldil midagi teha :cry:
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

jussis kirjutas:Mitsu mehed te olete ikka päris hullu hakand panema ja selle üle on mul väga hea meel vahemalt ford on murtud muidugi ei tea mis Jälgia teeb aga vähemalt ei ole nad mõlemad poodiumil:)
Seda küll Küprosel saab väga raske olema. Seda suurt mitsut ei ole sugugi kerge kurvilistel radadel väänata. Aga sellegi poolest anname kõva lahingu ning püüame korralikke punkte.
PS Mitsubishi toob Küprosel rajale uue Mitsubishi EVO VIII WRC 04. Mida on kõvasti testitud ja on vanast EVO VII WRC 03-st täiesti erinev. :roll:
Sõitjateks ikka nr.1 Rhyus Fulber ja nr.2 Kolin
johunn
Diagnoos: rallisõltlane
Diagnoos: rallisõltlane

Re: aix

Postitus Postitas johunn »

jussis kirjutas:
aix kirjutas:
No subarud küll ei ole viimased kogu aeg ja nagu su tulemustest näha siis varsti oled ka poodiumil ja sidrunid hakkavad sind püüdma pool hooaega alles ees ju!
Vähemalt olete stabiilsed erinevalt ühest sidruni mehest kes ei osks asfaldil midagi teha :cry:
nu vaadates minu tulemusi eelnevatelt rallidelt ei saa küll öelda et mina hoiaks subaru lippu üleval... suht kehvalt esinenud kõigil pinnastel :P pean veel tublisti harjutama et saavutada teie taset... weekendil sõidan kreeka ära.. näeb palju ma seekord siis kautan :D
Strike
Moderaator
Moderaator

No eks Johunngi on viimased kaks rallit saanud punkti kirja ja sellega ka Subarule. Arvan küll, et need on olulised punktid Subarule. Seega jätka pingutamist ja küll sa ka hooaja lõpupoole juba tempos oled.

Michael Park R.I.P
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Nii, lõpuks saan ajad kirja pana:

SS1: 3,15,13
SS2: 4,58,43
SS3: 4,31,13
SS4: 3,09,96
SS5: 5,04,15
SS6: 3,29,05
SS7: 3,10,87
SS8: 4,29,68
SSS: 1,15,87

Koguaeg: 33,24,27

Järgmiseks olgu siis Küpros
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

Postitus Postitas Sparco »

No ma ka siis Kreekast tagasi ja küllalt heade aegadega:

SS1 Mendenitsa 1 (6,1km) 3.16,81
SS2 Drosohori 1 (10,0km) 4.56,94
SS3 Dikastro 1 (9,3km) 4.28,12 (PS vaadake Strike aega-Ps-i rekord sai korratud :) )
SS4 Bauxites 1(6,5km) 3.06,10
SS5 Drosohori 2 (10,0km) 4.57,23
SS6 Mendenitsa 2 (6,1km) 3.21,03
SS7 Bauxites 2 (6,5km) 2.59,65
SS8 Dikastro 2 (9,3km) 4.29,19
SS9 Lilea Parnassos (2,0km) 1.14,52

Total: 32.49,59

Järgmine ralli:Küpros
Strike
Moderaator
Moderaator

No nii kõik autod nüüd kes osaleda tahtsid Kreekast tagasi ja tulemused kirjas. Mitsu tiim võitis sellel hooajal siis esimese kaksikvõidu.
Palju õnne meestele selle tulemuse eest. Jääb vaid küsida: mehed mis te hooaja alguses tegite??? :shock: Parim Ford oli alles sellel korral viies see näitab, et konkurendid kasutavad kohe iga eksimuse ära ja sõidavad ise ka piisavalt kiirelt. Üldiselt oli võistlus tihe kahju ainult, et osalejate arv oli nii väike. Kõigest 7 sõitjat. Loodetavasti on järgmisel etappil Küprosel stardis vähemalt 10 autot. Edu kõigile Küprosel ja luban, et Ford Strikes back in Cypus. :):)

Michael Park R.I.P
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Ka minu poolt õnnitlused meeskonna kaaslasele Rhys-le Kuigi see teeb mu võimalused saada teami esisõitjaks kesiseks on mul ikkagi heameel. :P Team Mitsubishi on sooritusega väga rahul. Esimene kaksikvõit ja korralikud punktid on teami enesekindlust tõstnud. Pärast kaksikvõitu on hea vana auto pensionile saata. :wink: Küprosel on Mitsubishil rajal uus auta EVO VIII WRC 04. Eks siis paistab kas ka uus auto on konkurentsi võimeline.
PS Strikele hooaja algul ei võtnud me seda võistlust väga tõsiselt seega ka kehvad tulemused
Strike
Moderaator
Moderaator

Kolin kirjutas:Ka minu poolt õnnitlused meeskonna kaaslasele Rhys-le Kuigi see teeb mu võimalused saada teami esisõitjaks kesiseks on mul ikkagi heameel. :P Team Mitsubishi on sooritusega väga rahul. Esimene kaksikvõit ja korralikud punktid on teami enesekindlust tõstnud. Pärast kaksikvõitu on hea vana auto pensionile saata. :wink: Küprosel on Mitsubishil rajal uus auta EVO VIII WRC 04. Eks siis paistab kas ka uus auto on konkurentsi võimeline.
PS Strikele hooaja algul ei võtnud me seda võistlust väga tõsiselt seega ka kehvad tulemused
Tundub, et ma pean gaasi pedaali uuesti Küprosel põhja suruma ja "hullu" panema hakkama seal.

Michael Park R.I.P
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

Postitus Postitas Fulber »

Palavad tänud ka minu poolt kõikidele kaasvõitlejaile. Jah, nagu tol võistlusejärgsel pressikonverentsil sai mainitud on nüüdesks ka uus auto lõplikult stardiküps ja ootused lootused uuele EVO VII-le on pandud üsna suured.
Seega ootame huviga Küpruse rallit. Küprus, oma eriti karmide tingimustega, on hea võimalus panna proovile auto vastupidavus. Loodetavasti ei hakka siis värskelt peale kantud värv kohe pudenema.;)
See ya all in Cyprus!
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Niisii team Mitsubishi alustas Küprose rallit mitte kuigi edukalt. Uus auto ja kohe ebaõnn :shock:

SS1 Sõitsin suurel kiirusel vastu kivi mille tulemusel lendas auto katusele ja sinna ta ka jäi. :cry:

Tuli esimene katkestamine see hooaeg. Kõik algas päris hästi. Auto on hea. Oleme hea kiiruse ja stabiilsuse saavutanud. Aga Küprose kitsad ja kurvilised teed said saatuslikuks suurele ja raskele Mitsubishile :( Nüüd jääb loota ainult tiimikaaslasele, et ta Küproselt head punktid teamile tooks :?
Strike
Moderaator
Moderaator

Kolin kirjutas:Niisii team Mitsubishi alustas Küprose rallit mitte kuigi edukalt. Uus auto ja kohe ebaõnn :shock:

SS1 Sõitsin suurel kiirusel vastu kivi mille tulemusel lendas auto katusele ja sinna ta ka jäi. :cry:

Tuli esimene katkestamine see hooaeg. Kõik algas päris hästi. Auto on hea. Oleme hea kiiruse ja stabiilsuse saavutanud. Aga Küprose kitsad ja kurvilised teed said saatuslikuks suurele ja raskele Mitsubishile :( Nüüd jääb loota ainult tiimikaaslasele, et ta Küproselt head punktid teamile tooks :?
Ebaõnn totaalne Kolinil peaks mainima. :( Peale eelmist hiilgavat rallit nüüd selline tulemus. Kahjuks tuli katkestamine, kuid kirjuta siis vähemalt oma järgmise ralli eelistus ära. Eks seda oligi arvata, et Mitsul saab suure autoga kitsastel Küprose kurvilistel teedel keeruline olema. Küpros tõestas taaskord oma raskust. :( Kahju, et siis seekord nii läks. Aga nagu öeldakse better luck next time. :wink:

Michael Park R.I.P
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Unustasin järgmise ralli panematta. See võiks olla Austraalia või siis Hispaania
Strike
Moderaator
Moderaator

Kolin kirjutas:Unustasin järgmise ralli panematta. See võiks olla Austraalia või siis Hispaania
Et siis kumb? :lol:

Michael Park R.I.P
Vasta