Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

III järgu kommentaator

Palun saa nüüd aru, et olukorras kus on kaksikjuhtimine ja kolmas kaotab ligi minutiga, siis oleks täislollus lasta meestel võidu peale hullu panna. Täiesti tavaline võidusõidu olukord, kus tiimijuht käsib punktid koju tuua.StP kirjutas:Sorri klemmid targad, et ausa spordi poolt olen!!

Ära näe vaeva. Maailmas on lihtsalt mõned "ausa spordi pooldajad", kes eluilmas ei mõista autospordi loogikat. Ta pole siin foorumis ainus selline.lenc kirjutas:Palun saa nüüd aru, et olukorras kus on kaksikjuhtimine ja kolmas kaotab ligi minutiga, siis oleks täislollus lasta meestel võidu peale hullu panna. Täiesti tavaline võidusõidu olukord, kus tiimijuht käsib punktid koju tuua.StP kirjutas:Sorri klemmid targad, et ausa spordi poolt olen!!

Rallifoorum 24/7

Nägu, nii palju kui seda paistis, ütles kõik. Lisaks teavad ka kõik, mis häda on ilma ilmselget küsimata.ElvisP kirjutas:Ok, ma saan aru, et Mikkelsen on närvis jne. aga see oli juba ebaviisakas lasta tibil viisakalt küsida ja siis uks ikka kinni tõmmata ja minema sõita. Ajakirjanik on ka inimene ...
I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Samas veel rumalamad on need, kes ei mõista Latvalat kui isikut, kes antud olukorras ei lähekski hullu panema ja riskima teise koha kaotusega, peale katastroofilist hooaja algust. Kes iga sekund korrutab, et peab kindlalt finisheerima hakkama. Aga unistada võib igasugustest käsklustest, juba Montest alates. Keegi ei keela.ElvisP kirjutas:Ära näe vaeva. Maailmas on lihtsalt mõned "ausa spordi pooldajad", kes eluilmas ei mõista autospordi loogikat. Ta pole siin foorumis ainus selline.lenc kirjutas:Palun saa nüüd aru, et olukorras kus on kaksikjuhtimine ja kolmas kaotab ligi minutiga, siis oleks täislollus lasta meestel võidu peale hullu panna. Täiesti tavaline võidusõidu olukord, kus tiimijuht käsib punktid koju tuua.StP kirjutas:Sorri klemmid targad, et ausa spordi poolt olen!!
Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Ei tundnud puudutana. Mõned unistavad käsklustest aga kõigepealt võiks hinnata, kas neid üldse vajagi läheb. Sõitjate nagu Latvala puhul, ma pakun, et ta töötab 100% tiimile ja korraldusi polegi vaja. Lappi puhul oleks asi natuke kahtlasem, ta on isekamat tüüpi aga antud olukorras ma usun, et pole sõitjat, kes ei toetaks top3's olevaid sõitjaid, kui nad oleks nende tiimikaaslased. Tiimikäsklusi oleks vaja antud olukorras sõna otseses mõttes idioodile, kes ei mõista rallit. Nagu te ise väidate. Seega jälle vasturääkivus.ElvisP kirjutas:keegi tundis ennast puudutatuna vist.

Rallifoorum 24/7

Just nii. Probleem siin oli, et mõned arvasid siin, et Latvala intelligentsus on nii madal, et ta ise seda ei tea, et Mäkinen peab talle seda ütlema minema.Fordimees kirjutas:Gazood huvitab meeskonnapunktid. Matti on personaalselt nii taga, et seal ei mõtet võimelda esikoha eest. Tegu on ikkagi kommertsmeeskondade alaga ja mitte Erki Noole stiilis personaalalaga - seal tuleb see vahe ära teha.

II järgu kommentaator