11. Rally Turkey Marmaris 2018 DAY2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
Re: 11. Rally Turkey Marmaris 2018 DAY2
Mis Julian seletab nüüd
Mikkelsen saab veel karistusminutid ka ju
Mikkelsen saab veel karistusminutid ka ju
Ok, ma saan aru, et Mikkelsen on närvis jne. aga see oli juba ebaviisakas lasta tibil viisakalt küsida ja siis uks ikka kinni tõmmata ja minema sõita. Ajakirjanik on ka inimene ...
Palun saa nüüd aru, et olukorras kus on kaksikjuhtimine ja kolmas kaotab ligi minutiga, siis oleks täislollus lasta meestel võidu peale hullu panna. Täiesti tavaline võidusõidu olukord, kus tiimijuht käsib punktid koju tuua.StP kirjutas:Sorri klemmid targad, et ausa spordi poolt olen!!
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
5 WRC-d veel rajal
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Ära näe vaeva. Maailmas on lihtsalt mõned "ausa spordi pooldajad", kes eluilmas ei mõista autospordi loogikat. Ta pole siin foorumis ainus selline.lenc kirjutas:Palun saa nüüd aru, et olukorras kus on kaksikjuhtimine ja kolmas kaotab ligi minutiga, siis oleks täislollus lasta meestel võidu peale hullu panna. Täiesti tavaline võidusõidu olukord, kus tiimijuht käsib punktid koju tuua.StP kirjutas:Sorri klemmid targad, et ausa spordi poolt olen!!
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Nägu, nii palju kui seda paistis, ütles kõik. Lisaks teavad ka kõik, mis häda on ilma ilmselget küsimata.ElvisP kirjutas:Ok, ma saan aru, et Mikkelsen on närvis jne. aga see oli juba ebaviisakas lasta tibil viisakalt küsida ja siis uks ikka kinni tõmmata ja minema sõita. Ajakirjanik on ka inimene ...
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Kas sain õieti aru, et neuville auto sai nii palju kannatada, et homme peale ei tulda
Man and machine against mother nature!!!
Ei saanud sa suurt midagi aru.Kolin kirjutas:Kas sain õieti aru, et neuville auto sai nii palju kannatada, et homme peale ei tulda
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Kui sa mõtled seda viimast intekat mis just AllLives oli, siis seal ta seda küll ei maininud.Kolin kirjutas:Kas sain õieti aru, et neuville auto sai nii palju kannatada, et homme peale ei tulda
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
Said valesti aru. Jutt oli, et katkestas sellepärast, et auto keret mitte kahjustada ja sellega homsele startimisele kriips peale tõmmata.Kolin kirjutas:Kas sain õieti aru, et neuville auto sai nii palju kannatada, et homme peale ei tulda
Samas veel rumalamad on need, kes ei mõista Latvalat kui isikut, kes antud olukorras ei lähekski hullu panema ja riskima teise koha kaotusega, peale katastroofilist hooaja algust. Kes iga sekund korrutab, et peab kindlalt finisheerima hakkama. Aga unistada võib igasugustest käsklustest, juba Montest alates. Keegi ei keela.ElvisP kirjutas:Ära näe vaeva. Maailmas on lihtsalt mõned "ausa spordi pooldajad", kes eluilmas ei mõista autospordi loogikat. Ta pole siin foorumis ainus selline.lenc kirjutas:Palun saa nüüd aru, et olukorras kus on kaksikjuhtimine ja kolmas kaotab ligi minutiga, siis oleks täislollus lasta meestel võidu peale hullu panna. Täiesti tavaline võidusõidu olukord, kus tiimijuht käsib punktid koju tuua.StP kirjutas:Sorri klemmid targad, et ausa spordi poolt olen!!
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Täitsa lõpp mis päev!!! Üks katse veel minna, aga ma olin 6h eemal ja no kuidas ikka juhtub! Ma arvan ka et üks lõpunitulemisralli võib ju olla sarjas. kes riskib see riskib ...ise teab. Otilt palun kindlalt lõpuni ja Latvala samuti
Ei tundnud puudutana. Mõned unistavad käsklustest aga kõigepealt võiks hinnata, kas neid üldse vajagi läheb. Sõitjate nagu Latvala puhul, ma pakun, et ta töötab 100% tiimile ja korraldusi polegi vaja. Lappi puhul oleks asi natuke kahtlasem, ta on isekamat tüüpi aga antud olukorras ma usun, et pole sõitjat, kes ei toetaks top3's olevaid sõitjaid, kui nad oleks nende tiimikaaslased. Tiimikäsklusi oleks vaja antud olukorras sõna otseses mõttes idioodile, kes ei mõista rallit. Nagu te ise väidate. Seega jälle vasturääkivus.ElvisP kirjutas:keegi tundis ennast puudutatuna vist.
-
Päeva viimane läks peale, tuleme nüüd rallilainele tagasi ja jätame kõik korraldused meeskondade ja meeste otsustada.
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
-
Gazood huvitab meeskonnapunktid. Matti on personaalselt nii taga, et seal ei mõtet võimelda esikoha eest. Tegu on ikkagi kommertsmeeskondade alaga ja mitte Erki Noole stiilis personaalalaga - seal tuleb see vahe ära teha.
Just nii. Probleem siin oli, et mõned arvasid siin, et Latvala intelligentsus on nii madal, et ta ise seda ei tea, et Mäkinen peab talle seda ütlema minema.Fordimees kirjutas:Gazood huvitab meeskonnapunktid. Matti on personaalselt nii taga, et seal ei mõtet võimelda esikoha eest. Tegu on ikkagi kommertsmeeskondade alaga ja mitte Erki Noole stiilis personaalalaga - seal tuleb see vahe ära teha.
-
- Reactions: 2
mis ajad ss 11 on jwrc meestele pandud?
TÄNAK MAAILMAMEISTRIKS
-
- II järgu kommentaator
Suur õnn tuli meie õuele ja nüüd külaeided ei tea, mis kleiti selga panna.
Täiesti kindel, et Latvala oleks ka teise koha üle väga õnnelik. Vaevalt, et ta Oti vastu lammutama läheb.
Täiesti kindel, et Latvala oleks ka teise koha üle väga õnnelik. Vaevalt, et ta Oti vastu lammutama läheb.