Melka kirjutas:
Ma näen siin viimasel ajal tõesti liiga palju poputamist meie "rallitalentide" suunal. Suurema pildi nägemine puudub - maailma mastaabis. "Kuressaares sõitis kiiresti, seal olid maailma parimad külamehed vastas, kes sõidavad ajaviiteks."
Faktideta diskuteerimine ja, ala "oled nii negatiivne, miks sa siin foorumis eksisteerid üldse, mis sest et mul pole midagi tarka vastu öelda, aga kuna ma olen hüper-super positiivne, siis minul on alati õigus ja sina, realist Divine, võiks siit kiiremas korras jalga lasta", minu maha tegemine, mille peale ma naeran tavaliselt.
T*a, tahate elada oma lillesises ja rõõmsas maailmas, kus kõik on sini-must-valge, palun väga, lisage mind vaenlaseks ja te ei näe mu postitusi.
Divine, see, mis ajab foorumlasi närvi (mind ja õnneks ka palju teisi mitte, sest lollus ei saa närvi ajada) on see, et Sinu hinnangud ei toetu mingile argumentatsioonile ega analüüsile. Just see "suure pildi" puudumine, mida Sa teistele ette heidad, on Sul endal puudu. See väide, et Niinemäe peaks ala vahetama peale Korsika testikatset on hea näide sellest. Suur pilt on terve hooaeg. Ralli ei ole sprint, veel vähem terve hooaeg.
Blablabla, ta pole kruusarallidel isegi top6ks võimeline puhta kiirusega.
Kedagi ei koti su stabiilsus krdi JWRC sarjas. Kus Pärn praegu on? Võitis ta ju DMACK trophy isegi.
Egon Kaur oli 2. paar aastat tagasi JWRC akadeemia arvestuses, nühib kodumaal teid.
Kas mõlemad neist näitasid erinevatel pinnastel erakordset kiirust või silmnähtavat üleolekut oma konkurentidest, ei.
Ma ei tao lambist arvamusi, ma toetun ajaloole, analüüsin ja uurin, kas on võimalusi/talenti piisavalt, et rallimaalimas läbi lüüa.
Jällegi, panete sildikese kaela - "lollus" - aga ise ei too mingeid argumente Niinemäe heaks välja.
See on nagu diskuteerimine vasakpoolsete liberaalidega, kui ei oska midagi tarka vastu öelda, siis tuleb mulle alati üks "kena" sildike kaela.