Neljapäev 06.04.2017
SD Sorbo Ocagnano 5.40km 09:00
Osalejad
https://rallyparadise.files.wordpress.c ... proved.pdf
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Mitte väga ammu lepiti siin foorumis kokku, et lolli juttu aetakse delfinaariumis. Lihtsalt tuletan meelde. Või oli see naljana mõeldud sul?Kolin kirjutas:Amortide pärast jätab ralli vahele. w*f
miks loll jutt??Lärri kirjutas:Mitte väga ammu lepiti siin foorumis kokku, et lolli juttu aetakse delfinaariumis. Lihtsalt tuletan meelde. Või oli see naljana mõeldud sul?Kolin kirjutas:Amortide pärast jätab ralli vahele. w*f
Artiklis selgelt kirjas ju, et neile ei suudeta uut asfaldivedrustust tarnida. Isegi kui jõuavad, siis napilt enne võistlusi. Sina riskiksid sellega? Vaevalt. Väga proffessionaalne suhtumine pigem nende pooltKolin kirjutas:miks loll jutt??Lärri kirjutas:Mitte väga ammu lepiti siin foorumis kokku, et lolli juttu aetakse delfinaariumis. Lihtsalt tuletan meelde. Või oli see naljana mõeldud sul?Kolin kirjutas:Amortide pärast jätab ralli vahele. w*f
Kõik nagu loogiline, et mitte testitud asjadega peale ei minda. Aga mind painab küsimus, et kui soetatakse masin kas siis varuosi ja muid vajalikke detaile ei võeta juurde. Kruusa rallideks on kõik vajalik olemas. Aga asfaldile pole korralike detaile. Selle asemel testiti mitu päeva Norras lume sõites. Egas see ka odav lõbu pole. Pigem arvan, et see isegi kallim lõbu kui puhtalt kruusal testida. Piigid peaks ju kallimad rehvid olema.
Või saan ma millegist väga valesti aru.
Minu jaoks on see väga imelik vabandus, et rallilt eemale jäädakse. See puhtalt minu arvamus.
Aga see, et ta saab veel mõned nädalad oma pere juures olla on väga hea.
See minu mõtte point oligi..enn tarka kirjutas:kõige halvem variant on see kui nendest kümnest katsest mõni peaks ära jääma....