Arvan, et asi on teie kaardis või maksete lubamises. Oli ka mul alguses jama aga siis pidin kaardil "interneti maksete" ette linnukese tegema. Nii, et vaeval WRC+ süüdi ontugitoolifänn kirjutas:WRC+ ei taha minu raha.
Ei lase mul ostu teha ja "support" ka mind ei aita.
Niipalju neile
WRC+
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
Burns
- Diagnoos: rallisõltlane

- Reactions: 1
Re: WRC+
Diagnoos- Rallisõltlane
-
Dubber
- Diagnoos: rallisõltlane

- Reactions: 0
Minul töötas täiesti tavaline deebet SEB kaart ka, makse oli ilusti maha läinud ...Burns kirjutas:Arvan, et asi on teie kaardis või maksete lubamises. Oli ka mul alguses jama aga siis pidin kaardil "interneti maksete" ette linnukese tegema. Nii, et vaeval WRC+ süüdi ontugitoolifänn kirjutas:WRC+ ei taha minu raha.
Ei lase mul ostu teha ja "support" ka mind ei aita.
Niipalju neile
Tehtud! Ott ja Martin on WRC meistrid!
-
calderon
- Rallifoorum 24/7

Kujuures isegi paremini. Splitid ilusti kõik näha, mitte ei pea krt klikima erinevate akende vahel.Frank kirjutas:WRC.com'i live ei sobi?calderon kirjutas:Võiks olla võimalus aegu ilma trackinguta ka jälgida
-
soca
- Rallifoorum 24/7

Mirko kirjutas:Olen algusest peale wrc+ kasutanud ja isiklikult on väga vähe probleeme olnud. Ei saagi aru miks või kuidas mõnel see nii halvasti töötab..
sama siin....üli harva ikka streigib, samamoodi ei mõista kuidas osadel üldse ei tööta see värk.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
CTR
Piisab, kui on nö krediitkaardi põhjal ehk taga on need vajalikud 3 numbrit.Siksikunn kirjutas:Tere. Kuna ma krediitkaarti ei oma ja teha ka ei saa, siis kas keegi oleks nõus jagama oma paroole, et ma ka WRC+i jälgida saaks? Kes nõus, siis U2Us räägime edasi. Päikest!
Mul tavaline seb deb kaart(pildikaart)
Re: CTR
Mul on need 3 numbrit, kuid ikka ei lase teha.CTR kirjutas:Piisab, kui on nö krediitkaardi põhjal ehk taga on need vajalikud 3 numbrit.Siksikunn kirjutas:Tere. Kuna ma krediitkaarti ei oma ja teha ka ei saa, siis kas keegi oleks nõus jagama oma paroole, et ma ka WRC+i jälgida saaks? Kes nõus, siis U2Us räägime edasi. Päikest!
Re: CTR
Tseki internetipangast kaartide alt järgi, kas on lubatud interneti makseid teha. Kui sul SEB, siis seda saad kaartie alt muuta, paned linnukese sisse ja kõik hakkab tööle. Mul oli alguses sama asi. Siis muutsin ise interneti pangas kaardi seadeid ja sain hiljem makse tehaSiksikunn kirjutas:Mul on need 3 numbrit, kuid ikka ei lase teha.CTR kirjutas:Piisab, kui on nö krediitkaardi põhjal ehk taga on need vajalikud 3 numbrit.Siksikunn kirjutas:Tere. Kuna ma krediitkaarti ei oma ja teha ka ei saa, siis kas keegi oleks nõus jagama oma paroole, et ma ka WRC+i jälgida saaks? Kes nõus, siis U2Us räägime edasi. Päikest!
Mis sa mõtled hakkimise all?Siksikunn kirjutas:Kas kellegil veel Google Chromega gps hakib?
Kui sa arvad, et need peaks sujuvalt jooksma, siis arvad valesti. Seal nad vahel hüplevadki ja liiguvad viitega.
-
calderon
- Rallifoorum 24/7

Sujuvalt peaksi olema. Soomlaste oma on nt alati sujuvalt liikunudRainiz. kirjutas:Mis sa mõtled hakkimise all?Siksikunn kirjutas:Kas kellegil veel Google Chromega gps hakib?
Kui sa arvad, et need peaks sujuvalt jooksma, siis arvad valesti. Seal nad vahel hüplevadki ja liiguvad viitega.