tugitoolifänn kirjutas:WRC+ ei taha minu raha.
Ei lase mul ostu teha ja "support" ka mind ei aita.
Niipalju neile
Arvan, et asi on teie kaardis või maksete lubamises. Oli ka mul alguses jama aga siis pidin kaardil "interneti maksete" ette linnukese tegema. Nii, et vaeval WRC+ süüdi on
tugitoolifänn kirjutas:WRC+ ei taha minu raha.
Ei lase mul ostu teha ja "support" ka mind ei aita.
Niipalju neile
Arvan, et asi on teie kaardis või maksete lubamises. Oli ka mul alguses jama aga siis pidin kaardil "interneti maksete" ette linnukese tegema. Nii, et vaeval WRC+ süüdi on
Minul töötas täiesti tavaline deebet SEB kaart ka, makse oli ilusti maha läinud ...
Mirko kirjutas:Olen algusest peale wrc+ kasutanud ja isiklikult on väga vähe probleeme olnud. Ei saagi aru miks või kuidas mõnel see nii halvasti töötab..
sama siin....üli harva ikka streigib, samamoodi ei mõista kuidas osadel üldse ei tööta see värk.
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Tere. Kuna ma krediitkaarti ei oma ja teha ka ei saa, siis kas keegi oleks nõus jagama oma paroole, et ma ka WRC+i jälgida saaks? Kes nõus, siis U2Us räägime edasi. Päikest!
Siksikunn kirjutas:Tere. Kuna ma krediitkaarti ei oma ja teha ka ei saa, siis kas keegi oleks nõus jagama oma paroole, et ma ka WRC+i jälgida saaks? Kes nõus, siis U2Us räägime edasi. Päikest!
Piisab, kui on nö krediitkaardi põhjal ehk taga on need vajalikud 3 numbrit.
Mul tavaline seb deb kaart(pildikaart)
Siksikunn kirjutas:Tere. Kuna ma krediitkaarti ei oma ja teha ka ei saa, siis kas keegi oleks nõus jagama oma paroole, et ma ka WRC+i jälgida saaks? Kes nõus, siis U2Us räägime edasi. Päikest!
Mul on need 3 numbrit, kuid ikka ei lase teha.
Tseki internetipangast kaartide alt järgi, kas on lubatud interneti makseid teha. Kui sul SEB, siis seda saad kaartie alt muuta, paned linnukese sisse ja kõik hakkab tööle. Mul oli alguses sama asi. Siis muutsin ise interneti pangas kaardi seadeid ja sain hiljem makse teha
Kellelgi veel WRC+ LiveMaps lehekülg sonib?
Kui mul see leht ees siis kostub vaikselt ServicePark'is toimuv, auto hääled ja kaugelt kajab kõlaritest kellegi juttu..
Keido kirjutas:Kellelgi veel WRC+ LiveMaps lehekülg sonib?
Kui mul see leht ees siis kostub vaikselt ServicePark'is toimuv, auto hääled ja kaugelt kajab kõlaritest kellegi juttu..