---

Diagnoos: rallisõltlane

---

---

F1 ekspert
Mul hetkel ülikõva reiting "Rallivõlur"
Ok krt kaob vist varsti ära, pean siis jälle oma algelise reitinguga leppima:(
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
F1 ekspert
Aga kes on Kaval Ants?Mix ta kaval Ants on?
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
---

viewtopic.php?t=245RudiTurbo kirjutas:Aga kes on Kaval Ants?Mix ta kaval Ants on?
---

Rallifoorum 24/7

---

Hooaja Rallivõlur

Reitingut märkivad sümbolid said igati asjaliku väljanägemise. Usun, et sellised detailide muutmised ja uuendused mõjuvad igati värskendavalt.
Ma ei tea kas see mõte on vatuvõetav või ei, aga mida arvate nt. avatari lisamisest oma nime ja kommentaatori reitingu vahele. Annab asjale jumet ja loob rohkem isikupära.
Ma ei tea kas see mõte on vatuvõetav või ei, aga mida arvate nt. avatari lisamisest oma nime ja kommentaatori reitingu vahele. Annab asjale jumet ja loob rohkem isikupära.
I järgu kommentaator

Ma isiklikult olen selle vastu. Esiteks muudab ta selle kupatuse siin aeglasemaks, ja teiseks, on sel klounaadil üldse mõtet?Rhys Fulber kirjutas:Ma ei tea kas see mõte on vatuvõetav või ei, aga mida arvate nt. avatari lisamisest oma nime ja kommentaatori reitingu vahele. Annab asjale jumet ja loob rohkem isikupära.
Vaata teemat: viewtopic.php?t=9Rhys Fulber kirjutas:Reitingut märkivad sümbolid said igati asjaliku väljanägemise. Usun, et sellised detailide muutmised ja uuendused mõjuvad igati värskendavalt.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Hooaja Rallivõlur

Ok, got the point ! 
Oleks aeg need väikesed pildid nüüd uuesti üle vaadataFulber kirjutas:Reitingut märkivad sümbolid said igati asjaliku väljanägemise. Usun, et sellised detailide muutmised ja uuendused mõjuvad igati värskendavalt.
Kiddo soon 5000!
Hooaja Rallivõlur

oleks ju äge nt. Monte avapäeval läbiviia muudatused. aeg on hüljata ford. 
Information
Moderaatorid