IV järgu kommentaator

Kasutajatel on siin nagu reitingud (uus poiss raja ääres jne). Et mis postituste arvuga mingi reiting kaasnab, oleks mu küsimus?
---

Moderaator

Rallifoorum 24/7

---

IV järgu kommentaator

Rallivõlur

Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

On üks ettepanek. Nimelt võiks siin olla selline natukene kompaktsem foorum just rally ajaks ( näiteks nagu seda on autoonline-s), kus katsete ajal infot omavahel jagada. Praegu võtab üks postitus päris palju "eetriruumi" ära ja on kiirest jälgimisel natukene tülikas. Veelkord, see ei ole kriitika vaid ettepanek.
IV järgu kommentaator

Täitsa normaalne ettepanek. :idea:Heiti kirjutas:On üks ettepanek. Nimelt võiks siin olla selline natukene kompaktsem foorum just rally ajaks ( näiteks nagu seda on autoonline-s), kus katsete ajal infot omavahel jagada. Praegu võtab üks postitus päris palju "eetriruumi" ära ja on kiirest jälgimisel natukene tülikas. Veelkord, see ei ole kriitika vaid ettepanek.
---

---

Moderaator

Mõistan probeemi. Kuid ma arvan, et saame kenasti foorumis WRC teema all kommenteerida. Mul suht kiire ühendus, seega pole eriti aeglane. Kuid mõistan, et paljudele võib see tunduda aeglane. Esialgu ma arvan, et kommentaare tuleb suht vähe, seega saame WRC foorumi all hakkama.
Tulevikus mõtleme selle probleemi peale...
Tulevikus mõtleme selle probleemi peale...
IV järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Kiddo soon 5000!

IV järgu kommentaator

võiks ikka olla midagi jutuka ja foorumi vahepealset. Jutuka miinus on et kui kogu aeg online ei ole ei tea mida eelnevalt on räägitud ja mis toimunud. Foorumis jälle kuidagi tülikam kõiksugused nupud ja värgid ja vasta ning smiled. Ühesõnaga teema/artikli kommimine nagu näiteks delfis on minu arvates suht optimaalne - mahub lehele 25 kommi ja rohkemgi rahulikult ära. A see on ainult minu arvamus ja soov selle niigi korraliku lehe veelgi paremaks muutmiseks.

Information
Moderaatorid