blsh kirjutas:Samas kui Ott ja Seb Ford-is ja Michelin-idega andma hakkavad võib uuesti põnevaks minna. Kahju lihtsalt, et sport üldiselt kaotab VW lahkumisest.
Eks sellise tandemiga saaks sotid selgeks kes kui kiiresti sõita mõistab

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
blsh kirjutas:Samas kui Ott ja Seb Ford-is ja Michelin-idega andma hakkavad võib uuesti põnevaks minna. Kahju lihtsalt, et sport üldiselt kaotab VW lahkumisest.
Jah, WRC uus kuldajastu jääb ära. 2017 oleks olnud viis tootjat, mis oleks (palju olekseid!) juba peaaegu sedamasti nähtus, mida võisime kogeda 2000. aastate algupoole.blsh kirjutas:Väga-väga kahju.. just siis kui hakkab tõsiselt huvitavaks minema.
muhk kirjutas:kas t-särk "F**k the WV's, f**k them!" on jälle teemas?
ok, nali naljaks, aga tglt on kurb. 3 potensiaalset maailmameistrit tööta. FB's päev vana pilt, kus Ogier käis Audi WRX masinat proovimas. Ekströmiga samasse tiimi ja järgmine hooaeg rallikrossi?! oleks kahe päeva poolt!
manageridele tuli kohe kordades tööd rohkem juurde igatahas ja põnevaks läheb, seda ma usun. sõitjateturul.
http://www.fiaworldrallycross.com/artic ... -rx-it-was
Seda enam on põhjust spekuleerida, kes ja kui palju "enne" asjast teadis.tugitoolifänn kirjutas:Sellised otsused ei tule üleöö, see on siililegi selge.
Jah eks reeglid hakkasid ogierile nii palju vastu ka nii et pole ime kui Ogier lahkubtugitoolifänn kirjutas:muhk kirjutas:kas t-särk "F**k the WV's, f**k them!" on jälle teemas?
ok, nali naljaks, aga tglt on kurb. 3 potensiaalset maailmameistrit tööta. FB's päev vana pilt, kus Ogier käis Audi WRX masinat proovimas. Ekströmiga samasse tiimi ja järgmine hooaeg rallikrossi?! oleks kahe päeva poolt!
manageridele tuli kohe kordades tööd rohkem juurde igatahas ja põnevaks läheb, seda ma usun. sõitjateturul.
http://www.fiaworldrallycross.com/artic ... -rx-it-was
No mis ma räägin ,et sellised otsused üleöö ei sünni.
võime juba kihla vedama hakata, et Ogieri WRC roolis enam ei näe
2017spec autodega kindlasti mitte.MadMax kirjutas:Kas mingit sellist varianti ei oleks võimalik, et Red Bull paneb VW autodega enda võistkonna välja? Nagu F1s on TAG Heuer FORMULA 1 Red Bull Racing Team siis võiks ka WRCs olla Red Bull Racing?