Ma ei tea kuidas Dmack areneb, kuid Otti ja Raigo areng on silmnähtav. Vast saavad sellest veelgi indu ning mõistavad, kui tähtis on targalt lõpuni sõita.
Tänud poistele ilusa n.vahetuse eest!

Kallis pessimist - hoia oma vihmapilved endale.Lärri kirjutas:Eufooriaks ma ei näe küll mingit põhjust. Kaks väga nukrat fakti tuleb siit kaasa: 1. Kahetsusväärselt viskas sisse ühe tugeva eksimuse ja oli puhas vedamine, et ralli sellega läbi ei saanud. 2. Neis oludes ei ole (tõenäoliselt) rehvid vähimalgi määral konkurentsis.
Positiivne, et tuli finiš ja tänu teiste eksimustele ja ebaõnnele OK koht. Positiivne, et järgmise asfaldirallini on hea hulk aega. Loodame, et vigu tuleb järjest vähem ja rehvid lubavad vähemalt mõnel rallil konkurentsis püsida. Muidu, ma kardan, närbub lõpuks ka kõige tugevam vaim ja motivatsioon võib kukkuma hakata.

Ma väga loodan, et midagi sellist nad sealt kaasa võtavad, ehe näide! Ilus nädalavahetus, ei olnud erilisi pettumusi. Oli küll eksimus, aga seal lappas päris paljudel, ning rallijumal oli ükskord ka EestlaneMilor kirjutas:Super!! Õnnitlused kõigile (eriti soca`le - kes viitsis selle "igava" ralli ikkagi lõpuni vaadata).
Ma ei tea kuidas Dmack areneb, kuid Otti ja Raigo areng on silmnähtav. Vast saavad sellest veelgi indu ning mõistavad, kui tähtis on targalt lõpuni sõita.
Tänud poistele ilusa n.vahetuse eest!

Ei ole tegelikult pessimist, hoopis realist. Väga tahaks ju 2017 meie meest sõitmas näha ja konkurentsivõimelise töövahendiga. Seepärast panebki olukord natuke muretsema ja mõtlema, et kui terve hooaeg tuleb 10+ minutit "pakke" vastu võtta, siis pole see just eriti tugev läbirääkimise positsioon. Siis võib juhtuda, et mõni norralane, kes kiirustamata, kuid kindlalt lõpuni kulgeb, asetab pakikese sponsorklotsi lauanurgale ja sõidab jälle ühe kiretu hooaja. Seepärast soovingi vähem apse ja kobedamat rehvi tulevikuks. Siiralt.Milor kirjutas:Kallis pessimist - hoia oma vihmapilved endale.Lärri kirjutas:Eufooriaks ma ei näe küll mingit põhjust. Kaks väga nukrat fakti tuleb siit kaasa: 1. Kahetsusväärselt viskas sisse ühe tugeva eksimuse ja oli puhas vedamine, et ralli sellega läbi ei saanud. 2. Neis oludes ei ole (tõenäoliselt) rehvid vähimalgi määral konkurentsis.
Positiivne, et tuli finiš ja tänu teiste eksimustele ja ebaõnnele OK koht. Positiivne, et järgmise asfaldirallini on hea hulk aega. Loodame, et vigu tuleb järjest vähem ja rehvid lubavad vähemalt mõnel rallil konkurentsis püsida. Muidu, ma kardan, närbub lõpuks ka kõige tugevam vaim ja motivatsioon võib kukkuma hakata.

Viimati muutis -huviline2-, 24 Jaan 2016, 14:32, muudetud 1 kord kokku.

Viimati muutis -huviline2-, 24 Jaan 2016, 14:42, muudetud 1 kord kokku.
See on jah teine rehv, mis ei ole wrc's lubatud. Oli vist aasta või 2 tagasi kui need kitsad piigid wrc's laiade vastu vahetati.Gustav kirjutas:Keegi enne mainis, et nüüd on aeg spekuleerima hakata, kuidas DMACKi piik on.
Siinkohal tooks Rasmus Uustulnd & Imre Kuusk fännilehelt ühe pildi, mis tehtud täna Sarma rallil. (Loodan, et poisid ei pahanda, et nende pilti siin kasutan)
Loodetavasti Oti auto alla minev rehv on teine mudel ning vähe vastupidavama karakteristikuga.
Viimati muutis nsa, 24 Jaan 2016, 14:45, muudetud 1 kord kokku.

Kas mitte enne Walesi polnud Oti juba D-MACKiga lepingut?soca kirjutas:... oleks Hispaania ja Wales ilusti lõpuni tuldud eelmine hooaeg oldaks põhitiimis.
Timur_P kirjutas:Kas mitte enne Walesi polnud Oti juba D-MACKiga lepingut?soca kirjutas:... oleks Hispaania ja Wales ilusti lõpuni tuldud eelmine hooaeg oldaks põhitiimis.

Siin valikus on esimene rehv see, mis on siis WRC rallil kasutusel:nsa kirjutas:See on jah teine rehv, mis ei ole wrc's lubatud. Oli vist aasta või 2 tagasi kui need kitsad piigid wrc's laiade vastu vahetati.Gustav kirjutas:Keegi enne mainis, et nüüd on aeg spekuleerima hakata, kuidas DMACKi piik on.
Siinkohal tooks Rasmus Uustulnd & Imre Kuusk fännilehelt ühe pildi, mis tehtud täna Sarma rallil. (Loodan, et poisid ei pahanda, et nende pilti siin kasutan)
Loodetavasti Oti auto alla minev rehv on teine mudel ning vähe vastupidavama karakteristikuga.
Samas, kui kruus väljas, siis on kõik rehvid sellised, seda on juhtunud küll, näiteks kui Prokop s2000 autoga üldis katsevõidu sai Hagfors sprint katselteistel polnud ühtegi piiki alles.

Õigus jah.nsa kirjutas: See on jah teine rehv, mis ei ole wrc's lubatud. Oli vist aasta või 2 tagasi kui need kitsad piigid wrc's laiade vastu vahetati.

Asjad pole alati päris nii nagu meedias räägitakse ja meediale räägitakse.Kolin kirjutas:Timur_P kirjutas:Kas mitte enne Walesi polnud Oti juba D-MACKiga lepingut?soca kirjutas:... oleks Hispaania ja Wales ilusti lõpuni tuldud eelmine hooaeg oldaks põhitiimis.
Just Hispaani ralli aeg sõlmiti lepig selleks hooajaks