Tour de Corse 2015 Day 2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Re: Tour de Corse 2015 Day 2
Mis oluline Abbring on parim Hyundai mees. Abbring on sisuliselt neljas sõitja meeskonnas. Tehase mehed tilguvad kusagil punktidelt väljas.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Tundub rohkem nii, et kui ikka ei ole "sinu ralli", siis ei ole. Kannata ära ja oota paremaid päevi. Vahest lihtsalt suusk ei libise.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Ammu oleks aeg see nurgake ära tehaKolin kirjutas:Natukene usku ja positiivsust ei tee paha. Siin ilmas nagu nii palju negatiivsustä. No on aeglane no on mis me selle nutuga paremaks muudame. Minul on küll hea meel.
Kui vaja loon uue foorumi "Rallifoorumi nutunurk" IRW![]()
![]()
![]()

Hyundai 2. koht võistkondade arvestuses on selle ralliga igatahes löögi all.Kolin kirjutas:Mis oluline Abbring on parim Hyundai mees. Abbring on sisuliselt neljas sõitja meeskonnas. Tehase mehed tilguvad kusagil punktidelt väljas.
Mina võtaks Tänaku kiiruse teema kokku järgmiselt - kui hetke tempo ja kindel lõpetamine toob kaasa järgmise aasta täis WRC programmi, siis on kõik väga hästi ju. Kannatame selle ralli ära, ehk hispaanias juba mees natuke parem.
Ja kui ei ole?stout kirjutas:Mina võtaks Tänaku kiiruse teema kokku järgmiselt - kui hetke tempo ja kindel lõpetamine toob kaasa järgmise aasta täis WRC programmi, siis on kõik väga hästi ju. Kannatame selle ralli ära, ehk hispaanias juba mees natuke parem.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Hetkel oli meeskonna juhtide pressikas. Ning Wilson ütles Tänaku kohta seda, et käsk on antud auto finišisse tuua ilma vigateta ja korjata kogemusi. Ning oli rahul tänaste katsetega.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
SS2: Ott 12., kaotust Ogierile kilomeetrilt ~ 0,9 sekundit.
SS3: Ott 10., kaotus Evansile kilomeetrilt ~ 1,4 sekundit.
SS5: Ott 11., kaotus Latvalale kilomeetrilt ~ 1,08 sekundit.
SS6: Ott 10., kaotus Ogierile kilomeetrilt ~ 0,63 sekundit
Annabki keskmiseks kaotuseks üks sekund ühelt kilomeetrilt. Koht on kümnes või kaugemal. Kuidas see saab olla masendavalt aeglane, küsin mina. See on konkurents, mis näitab, et parematel päevadel on absoluutselt kõik need mehed võimelised heitlema poodiumi nimel. Eriti rõõmus olen ma, et nad kõik selle hooaga ka tavaliselt lõpuni tulevad. Polnud just väga ammu olukord, kus sellise kaotusega võis sõita top viie seas ja esikümne lõpetasid WRC2 autod. Tundub ju ilus, aga kas see tulemus nii palju ka sellisel juhul väärt on?
Samuti meeldib mulle, kui inimene võtab asja mõistusega ( viitavad sellele ka bossi ja sõitja enda kommentaarid). Kiirus ju on tore, aga paarist sähvatusest ralli algusjärgus-keskel- lõpus vms, on palju nukram vaadata kõveraks sõidetud autot, millega lõpptulemust ei vormista. Meenutagem nüüd seda 2012. aastat, lisame sellele kogemuste puudumise ( pole ei Evans, kes hetkel küll õnneks väga hästi edeneb ega ka Tänak hiilanud strateegiatega pikkadel katsetel...ehk kuna vajutada ja kuna mitte, et rehve ei hävitaks ja lõpus palju ära ei annaks) ja mõtleme positiivsemalt.
Annabki keskmiseks kaotuseks üks sekund ühelt kilomeetrilt. Koht on kümnes või kaugemal. Kuidas see saab olla masendavalt aeglane, küsin mina. See on konkurents, mis näitab, et parematel päevadel on absoluutselt kõik need mehed võimelised heitlema poodiumi nimel. Eriti rõõmus olen ma, et nad kõik selle hooaga ka tavaliselt lõpuni tulevad. Polnud just väga ammu olukord, kus sellise kaotusega võis sõita top viie seas ja esikümne lõpetasid WRC2 autod. Tundub ju ilus, aga kas see tulemus nii palju ka sellisel juhul väärt on?
Samuti meeldib mulle, kui inimene võtab asja mõistusega ( viitavad sellele ka bossi ja sõitja enda kommentaarid). Kiirus ju on tore, aga paarist sähvatusest ralli algusjärgus-keskel- lõpus vms, on palju nukram vaadata kõveraks sõidetud autot, millega lõpptulemust ei vormista. Meenutagem nüüd seda 2012. aastat, lisame sellele kogemuste puudumise ( pole ei Evans, kes hetkel küll õnneks väga hästi edeneb ega ka Tänak hiilanud strateegiatega pikkadel katsetel...ehk kuna vajutada ja kuna mitte, et rehve ei hävitaks ja lõpus palju ära ei annaks) ja mõtleme positiivsemalt.
Viimati muutis -huviline2-, 03 Okt 2015, 16:24, muudetud 1 kord kokku.
Kui mõnel kiire siis Delfi olemas:Dviplala kirjutas:Ammu oleks aeg see nurgake ära tehaKolin kirjutas:Natukene usku ja positiivsust ei tee paha. Siin ilmas nagu nii palju negatiivsustä. No on aeglane no on mis me selle nutuga paremaks muudame. Minul on küll hea meel.
Kui vaja loon uue foorumi "Rallifoorumi nutunurk" IRW![]()
![]()
![]()
KA RALLYT NÄINUD. 51 WRC
Kui järgmine aasta kohta ei ole, siis tuleb palju pikemalt kannatada, enne kui järgmine eestlane WRC sõidab.Rebane kirjutas:Ja kui ei ole?stout kirjutas:Mina võtaks Tänaku kiiruse teema kokku järgmiselt - kui hetke tempo ja kindel lõpetamine toob kaasa järgmise aasta täis WRC programmi, siis on kõik väga hästi ju. Kannatame selle ralli ära, ehk hispaanias juba mees natuke parem.
Masendavalt aeglane saab öelda vb mõne mehe kohta, kes stardib saaremaal võistlejate rivi lõpu poole, aga mitte mm-sarjas sõitvate oma riigi parimate sõitjate kohta. Ma ei tea palju on siis nendel negatiivsete kommentaaride kirjutajatel endal reaalset kogemust motospordis, aga nt ise sõitsin aastaid eesti kardi mv-stel rotax klassis ja ka seal ette otsa jõudmnine ei olnud sugugi lihtne, vahest õnnestus, vahest mitte.
-
- Moderaator
- Kontakt:
On on!! Järgmine hooaeg sõidab Ott kaasa terve hooaja. Ning teeb seda M-Sporti ridades. Tiimikaaslane kas Evans või Meekestout kirjutas: Kui järgmine aasta kohta ei ole, siis tuleb palju pikemalt kannatada, enne kui järgmine eestlane WRC sõidab.
Täitsa nõus. Viimase katse kaotus liidrile on hea ning areng on olnud iga katsega. Siit on hea minna viimasele päevale. Kogemusi on vaja!-huviline2- kirjutas:SS2: Ott 12., kaotust Ogierile kilomeetrilt ~ 0,9 sekundit.
Haters gonna hate
-
- Rallifoorum 24/7
Nõus! Meestega viimased intervjuud viitavad sellele ja ka selle ralli kommentaarid.Kolin kirjutas:On on!! Järgmine hooaeg sõidab Ott kaasa terve hooaja. Ning teeb seda M-Sporti ridades. Tiimikaaslane kas Evans või Meekestout kirjutas: Kui järgmine aasta kohta ei ole, siis tuleb palju pikemalt kannatada, enne kui järgmine eestlane WRC sõidab.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Siinkohal oleks paslik meelde tuletada Oti sõnu peale lepingu allkirjastamist, et enam ei saa ta ainult endale mõeldes sõita, vaid peab täitma meeskonnalt saadud korraldusi. See ütleb kõik ka tema hetke kiiruse kohtaKolin kirjutas:Hetkel oli meeskonna juhtide pressikas. Ning Wilson ütles Tänaku kohta seda, et käsk on antud auto finišisse tuua ilma vigateta ja korjata kogemusi. Ning oli rahul tänaste katsetega.

-
- Rallifoorum 24/7
Gary Boyd @KiwiWRCfan 2h2 hours ago
Malcolm Wilson more interested in individual results than chasing 2nd in Manufacturers title.
Evans expected to push for #WRC win tomorrow
Malcolm Wilson more interested in individual results than chasing 2nd in Manufacturers title.
Evans expected to push for #WRC win tomorrow
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
-
Tegelikult pole ju Ott ainus kelle kiirus rallilt-rallile niimoodi k6igub. V6tame v6i Mikelseni - Poolas hoidis mees pinge all Ogieri kuni viimsste meetriteni. Soomes polnud samast kiirusest juttugi. Tegelikult ongi hetkel ainult 3 meest kes alati kiired, ja neist ainult yks suudab selle kiiruse ka peaaegu alati realiseerida. Teistel k6igil tulemused k6iguvad kyllalt suure amplituudiga.
Parem oleks muidugi seda vaadata, et Ott pushima hakkaks ja siis võpsi paneb, on küll aeglane, aga no vähemalt on ta niipalju kasvanud ja arenenud, et ei hakka üle enda võimete sõitma. Minu arust on see positiivne. Enam pole seda, mis oli hooaja alguses, et rallit jälgides mõtled koguaeg, et kas nüüd tuleb katse lõpuni puhtalt ära või käkib kuhugi ära. Praegu saab rahuliku südamega jälgida teades, et ta tuleb puhtalt läbi.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Tänakul jalad maas ja pea selge.
Ott Tänak (10th) said:
"The last stage [SS6] was really nice and we seemed to find a really good rhythm. It was definitely the most enjoyable stage so far. Okay we were still a little edgy and the speed wasn't anywhere near our potential but we will continue to find places to improve.
"If we can continue this rhythm we can certainly push a bit more and there are some nice stages tomorrow which I think will suit us a little better. I'm looking forward to those stages and to seeing what improvements we can make."
M_SPORT
EVANS IN THE HUNT FOR TOUR DE CORSE VICTORY
http://www.m-sport.co.uk/m-sport-news/f ... ctory.html
Ott Tänak (10th) said:
"The last stage [SS6] was really nice and we seemed to find a really good rhythm. It was definitely the most enjoyable stage so far. Okay we were still a little edgy and the speed wasn't anywhere near our potential but we will continue to find places to improve.
"If we can continue this rhythm we can certainly push a bit more and there are some nice stages tomorrow which I think will suit us a little better. I'm looking forward to those stages and to seeing what improvements we can make."
M_SPORT
EVANS IN THE HUNT FOR TOUR DE CORSE VICTORY
http://www.m-sport.co.uk/m-sport-news/f ... ctory.html
-
- II järgu kommentaator