Tour de Corse 2015 Day 2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Tour de Corse 2015 Day 2
no siis loodame, et tänak järgmine aasta ei sõida m-sportis ja üldse MM-rallisid. pingeid oleks palju vähem ja kõik oleksid õnnelikud. mina jään ikkagi arvamuse juurde, et ott on parem kui enne. jah, ka mulle on pettumus, et ta korsikal nii aeglane on ja ikkagi konkurentsi ei paku, aga see on reaalsus. kaks rallit, mis talle paremini sobivad (eriti Uk) on veel ees, seega pole veel midagi katki.
muhk kirjutas:+1blizzard kirjutas:Siin rallil on ainutähtis kindlalt lõpuni tulla ja kogemusi hankida, muu on teisejärguline
Kindlalt lõpuni tulla võib ka väheke kiiremini.
selle nimega see pull, et kui vana käest uurida, kuidas su nimega ikka lood on, siis ütleb, et passis kirjas mölder, aga ise ütlen mölder. põhjuseks siis saarlaste "ö".CTR kirjutas:MÕlder, Raigo Mõldervaana kirjutas:Siin ei ole midagi vaielda, Ott on see ralli ikka piinlikult aeglane. Nii suuri kõikumisi ei tohiks olla ja see näitab, et Tänak/Mölder pole stabiilsed.

-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Tänak ei saa selle uue fiestaga sinapeale asfaldil. Vana mudeliga näitas montes väga head minekut. Sama lugu on evansiga. Ta ei saa sõidetu krruusal.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Spekulatsioon seegi. Peale seda rallit saaks spekulatsioonidest raamatu trükkidaKolin kirjutas:Tänak ei saa selle uue fiestaga sinapeale asfaldil. Vana mudeliga näitas montes väga head minekut. Sama lugu on evansiga. Ta ei saa sõidetu krruusal.

Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
Ja mis ta nende meeletute kogemustega peale hakkab?muhk kirjutas:+1blizzard kirjutas:Siin rallil on ainutähtis kindlalt lõpuni tulla ja kogemusi hankida, muu on teisejärguline

ohjahh. kuidas nii lollilt üldse küsida saab?mäkrei kirjutas:Ja mis ta nende meeletute kogemustega peale hakkab?muhk kirjutas:+1blizzard kirjutas:Siin rallil on ainutähtis kindlalt lõpuni tulla ja kogemusi hankida, muu on teisejärguline
-
- Moderaator
- Kontakt:
See ei ole speku. Seda on jui näha. Evansile ei sobi uus Fiesta kruusal. NIng nagu ralli näitab siis ei saa Tänak asfaldil selle Fiestaga hakkama. Uus mudel pidi väga tundlik olema. Ning arva, et tänu sellele ei saa tänak seadeta paika nagu vaja on. Põhjusi palju. Aga kindel on see, et see pole tänak kes seal sõidabMart_ kirjutas:Spekulatsioon seegi. Peale seda rallit saaks spekulatsioonidest raamatu trükkidaKolin kirjutas:Tänak ei saa selle uue fiestaga sinapeale asfaldil. Vana mudeliga näitas montes väga head minekut. Sama lugu on evansiga. Ta ei saa sõidetu krruusal.

Aga samas on Wilson andnud korralduse kas või läbi sõita kui kindlust pole.
Viimati muutis Kolin, 03 Okt 2015, 15:01, muudetud 1 kord kokku.
(Y) ma hakkan iga päevaga üha rohkem uskuma, et täpselt nii on "on midagi, mida meie (veel) ei tea". muidu Ott seda asja nii rahulikult võtta ei saaks. ja ma arvan, et sellisel juhul on igati mõistlik kogemusi tulevaks hooajaks korjata, mitte võsa niitaMart_ kirjutas:Huvitav on ikkagi kogu asja juures see, et Ott ise ülirahulik. Reporter küsis, kas ta on pettnud. Ott ütles "Not at all". Ehk on ikkagi midagi, mida meie ei tea

-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
No kas lõppeb see hala ära kah juba...masendavalt aeglane jne...No ei ole jah kiirust siin rallil, aga kas peab seda tõesti iga spliti ja katse järel korrutama. Kui närvid ei luba rallit jälgida, siis tuleb valida sobivam hobi...tõesõna. Keegi teist ju siin täpselt ei tea, mis tal siin rallil kästakse teha. Niikaua kui Wilson on rahulik ja Ott ise kah ei tunne kõige hullemini, siis on ju kõik korras. Tähtis kui saavad siit mõnegi punkti...
Hakake mind nüüd materdama, aga no üle viskab juba...
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Äkki peaks järgmiseks ralliks uuesti vana Fiesta kasutusele võtma? Reeglite järgi peaks see olema ju võimalik 

Nõus sinuga. Tundub, et foorumirahvas arvab, et Ott sõidab nende jaoks ning kui tulemus ei vasta ootustele, siis peaks Ott häbenema, rallist loobuma või jumal teab mida. Kui kellelegi Oti etteasted ei meeldi, siis tati pritsimise asemel võiks ralli jälgimise asemel mõne muu hobi leida. Võimalus näiteks õues ilusat ilma nautida, aga kommentaarid stiilis "Ott on masendavalt aeglane" võiks endale jätta. Rõhuks sisulisele arutelule, mitte emotsioonidele.muhk kirjutas:no siis loodame, et tänak järgmine aasta ei sõida m-sportis ja üldse MM-rallisid. pingeid oleks palju vähem ja kõik oleksid õnnelikud. mina jään ikkagi arvamuse juurde, et ott on parem kui enne. jah, ka mulle on pettumus, et ta korsikal nii aeglane on ja ikkagi konkurentsi ei paku, aga see on reaalsus. kaks rallit, mis talle paremini sobivad (eriti Uk) on veel ees, seega pole veel midagi katki.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
+1aix kirjutas:No kas lõppeb see hala ära kah juba...masendavalt aeglane jne...No ei ole jah kiirust siin rallil, aga kas peab seda tõesti iga spliti ja katse järel korrutama. Kui närvid ei luba rallit jälgida, siis tuleb valida sobivam hobi...tõesõna. Keegi teist ju siin täpselt ei tea, mis tal siin rallil kästakse teha. Niikaua kui Wilson on rahulik ja Ott ise kah ei tunne kõige hullemini, siis on ju kõik korras. Tähtis kui saavad siit mõnegi punkti...
-
- Moderaator
- Kontakt:
Kui nüüd Saksa ja Corsica kommentaare kuulata siis on selge vahe sees. Siin on ta vana rahu ise. Aga Saksas oli selgelt endast väljas kui korraliku aega ei saanudjohaan kirjutas:(Y) ma hakkan iga päevaga üha rohkem uskuma, et täpselt nii on "on midagi, mida meie (veel) ei tea". muidu Ott seda asja nii rahulikult võtta ei saaks. ja ma arvan, et sellisel juhul on igati mõistlik kogemusi tulevaks hooajaks korjata, mitte võsa niitaMart_ kirjutas:Huvitav on ikkagi kogu asja juures see, et Ott ise ülirahulik. Reporter küsis, kas ta on pettnud. Ott ütles "Not at all". Ehk on ikkagi midagi, mida meie ei tea
Avaldan toetust (Y)viplala kirjutas:+1aix kirjutas:No kas lõppeb see hala ära kah juba...masendavalt aeglane jne...No ei ole jah kiirust siin rallil, aga kas peab seda tõesti iga spliti ja katse järel korrutama. Kui närvid ei luba rallit jälgida, siis tuleb valida sobivam hobi...tõesõna. Keegi teist ju siin täpselt ei tea, mis tal siin rallil kästakse teha. Niikaua kui Wilson on rahulik ja Ott ise kah ei tunne kõige hullemini, siis on ju kõik korras. Tähtis kui saavad siit mõnegi punkti...
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
Mõtlesin ka peale viimase katse kommentaari sama asja. Ott on üsna terava ütlemisega ja üldjuhul ei jäta ütlemata oma arvamust. Kasvõi läbi lillede.Kolin kirjutas:Kui nüüd Saksa ja Corsica kommentaare kuulata siis on selge vahe sees. Siin on ta vana rahu ise. Aga Saksas oli selgelt endast väljas kui korraliku aega ei saanudjohaan kirjutas:(Y) ma hakkan iga päevaga üha rohkem uskuma, et täpselt nii on "on midagi, mida meie (veel) ei tea". muidu Ott seda asja nii rahulikult võtta ei saaks. ja ma arvan, et sellisel juhul on igati mõistlik kogemusi tulevaks hooajaks korjata, mitte võsa niitaMart_ kirjutas:Huvitav on ikkagi kogu asja juures see, et Ott ise ülirahulik. Reporter küsis, kas ta on pettnud. Ott ütles "Not at all". Ehk on ikkagi midagi, mida meie ei tea
-
- Rallifoorum 24/7
(Jan) kirjutas:Paddon ka Tänakust juba mitu rallit järjest kiirem.
Tõesti päris mitu, peale Sardiiniat on toimunud 4 rallit ja neist ühel, Austraalias oli Paddon kiirem.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Moderaator
- Kontakt:
Õnneks olen sellest patust puhasjohunn kirjutas:Nõus sinuga. Tundub, et foorumirahvas arvab, et Ott sõidab nende jaoks ning kui tulemus ei vasta ootustele, siis peaks Ott häbenema, rallist loobuma või jumal teab mida. Kui kellelegi Oti etteasted ei meeldi, siis tati pritsimise asemel võiks ralli jälgimise asemel mõne muu hobi leida. Võimalus näiteks õues ilusat ilma nautida, aga kommentaarid stiilis "Ott on masendavalt aeglane" võiks endale jätta. Rõhuks sisulisele arutelule, mitte emotsioonidele.muhk kirjutas:no siis loodame, et tänak järgmine aasta ei sõida m-sportis ja üldse MM-rallisid. pingeid oleks palju vähem ja kõik oleksid õnnelikud. mina jään ikkagi arvamuse juurde, et ott on parem kui enne. jah, ka mulle on pettumus, et ta korsikal nii aeglane on ja ikkagi konkurentsi ei paku, aga see on reaalsus. kaks rallit, mis talle paremini sobivad (eriti Uk) on veel ees, seega pole veel midagi katki.