0,2 sekundit! Pole vist põhjust paanikaks veelaix kirjutas:Ott selles sektoris ka Protasovile aega kaotanud...
Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

Östberg läks teele. Eks näe, kas see ratas küljes ka püsib.
Rallifoorum 24/7

Ma mõtlesin selle all seda, et Bertelli segas natuke ilmselt...viplala kirjutas:0,2 sekundit! Pole vist põhjust paanikaks veelaix kirjutas:Ott selles sektoris ka Protasovile aega kaotanud...
I järgu kommentaator

Otil rool lahti. Krt.
Rallifoorum 24/7

Östberg sai liikum katse lõpust eks siis näha ole kuidas selle pika katse vastu peab masin.
II järgu kommentaator

Tänak- loose steering wheel. Ai kurja.
Loodan, et saavad selle korda. Või lenavad mõnelt mehiklaselt lenstangid
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Rallifoorum 24/7

Sealt ka see viimase spliti ajakaotus Fuchs-ile...Võsavormel kirjutas:Tänak- loose steering wheel. Ai kurja.
32 - Protasov Yuriy / Cherepin Pavlo): problems with powersteering
Rallifoorum 24/7

Nüüd siis see ulme pikk katse. Ma imestaks, kui sealt kadudeta läbi tullakse.
III järgu kommentaator

ja Ostberg seal nipukatega parandatud käändmikuga... niiet suur võimalus, et peale seda katset Evans poodiumil ...
"Iga km katse kohta on alati 2km kraavi."
Rallifoorum 24/7

Ja kui nüüd ott täna ilusti lõpuni tuleb ja teistega midagi ei juhtu siis on tema wrc2 klassis neljas...Kalm kirjutas:ja Ostberg seal nipukatega parandatud käändmikuga... niiet suur võimalus, et peale seda katset Evans poodiumil ...
Jube matemaatika...
Kas LiveTV linki kah kuskil on olemas.
V järgu kommentaator

Kui Bertelli saab homseks auto korda, jääb ta ikka vähemalt neli minutit Tänaku ette. Aga see on juba teoreetilisel sõiduga tagasi võidetav.aix kirjutas:Ja kui nüüd ott täna ilusti lõpuni tuleb ja teistega midagi ei juhtu siis on tema wrc2 klassis neljas...Kalm kirjutas:ja Ostberg seal nipukatega parandatud käändmikuga... niiet suur võimalus, et peale seda katset Evans poodiumil ...
Jube matemaatika...![]()
Bertelli ja Tänaku vahe oli eilseks 34-35 minutit. Bertelli peaks tänase päeva eest 35 minutit saama iga katse eest 5 minutit. Või olen ma millegist valesti aru saanud
Rallijumal
Mikimouse katsetelt saab 2:30 penaltit.Kolin kirjutas:Bertelli ja Tänaku vahe oli eilseks 34-35 minutit. Bertelli peaks tänase päeva eest 35 minutit saama iga katse eest 5 minutit. Või olen ma millegist valesti aru saanud
Rallifoorum 24/7

Kuidas? tänasega kaotab bertelli 35 min. Ott kaotas eile õhtuse seisuga 34 minutit kopikatega...Lunastaja kirjutas:Kui Bertelli saab homseks auto korda, jääb ta ikka vähemalt neli minutit Tänaku ette. Aga see on juba teoreetilisel sõiduga tagasi võidetav.aix kirjutas:Ja kui nüüd ott täna ilusti lõpuni tuleb ja teistega midagi ei juhtu siis on tema wrc2 klassis neljas...Kalm kirjutas:ja Ostberg seal nipukatega parandatud käändmikuga... niiet suur võimalus, et peale seda katset Evans poodiumil ...
Jube matemaatika...![]()
olen ma millegist valesti aru saanud? (võibolla väike õlle segab mõtlemist
edit: Kolin jõudids ette
Jah siis küll. Miki annab jah väiksema kaotuse. Ning täna vähem katseid kaDivine kirjutas:Mikimouse katsetelt saab 2:30 penaltit.Kolin kirjutas:Bertelli ja Tänaku vahe oli eilseks 34-35 minutit. Bertelli peaks tänase päeva eest 35 minutit saama iga katse eest 5 minutit. Või olen ma millegist valesti aru saanud
Viimati muutis Kolin, 08 Mär 2014, 18:58, muudetud 1 kord kokku.
Rallifoorum 24/7

Divine kirjutas:Mikimouse katsetelt saab 2:30 penaltit.Kolin kirjutas:Bertelli ja Tänaku vahe oli eilseks 34-35 minutit. Bertelli peaks tänase päeva eest 35 minutit saama iga katse eest 5 minutit. Või olen ma millegist valesti aru saanud
Tuleb välja et nii on jah...See on minu jaoks midagi uut.
vanasti polnud vahet kui pikk see katse oli ta siis miki või mega maraton Trahvi said sõitmata katse eest ikka sama paljuaix kirjutas:Divine kirjutas:Mikimouse katsetelt saab 2:30 penaltit.Kolin kirjutas:Bertelli ja Tänaku vahe oli eilseks 34-35 minutit. Bertelli peaks tänase päeva eest 35 minutit saama iga katse eest 5 minutit. Või olen ma millegist valesti aru saanud
Tuleb välja et nii on jah...See on minu jaoks midagi uut.
II järgu kommentaator

Kes seal nüüd teele seisma jäi? Raadiost midagi kuulsin.