Bertelli ja Tänaku vahe oli eilseks 34-35 minutit. Bertelli peaks tänase päeva eest 35 minutit saama iga katse eest 5 minutit. Või olen ma millegist valesti aru saanud
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:Bertelli ja Tänaku vahe oli eilseks 34-35 minutit. Bertelli peaks tänase päeva eest 35 minutit saama iga katse eest 5 minutit. Või olen ma millegist valesti aru saanud
Kalm kirjutas:ja Ostberg seal nipukatega parandatud käändmikuga... niiet suur võimalus, et peale seda katset Evans poodiumil ...
Ja kui nüüd ott täna ilusti lõpuni tuleb ja teistega midagi ei juhtu siis on tema wrc2 klassis neljas...
Jube matemaatika...
Kui Bertelli saab homseks auto korda, jääb ta ikka vähemalt neli minutit Tänaku ette. Aga see on juba teoreetilisel sõiduga tagasi võidetav.
Kuidas? tänasega kaotab bertelli 35 min. Ott kaotas eile õhtuse seisuga 34 minutit kopikatega...
olen ma millegist valesti aru saanud? (võibolla väike õlle segab mõtlemist )
Kolin kirjutas:Bertelli ja Tänaku vahe oli eilseks 34-35 minutit. Bertelli peaks tänase päeva eest 35 minutit saama iga katse eest 5 minutit. Või olen ma millegist valesti aru saanud
Mikimouse katsetelt saab 2:30 penaltit.
Jah siis küll. Miki annab jah väiksema kaotuse. Ning täna vähem katseid ka
>
0
Viimati muutis Kolin, 08 Mär 2014, 18:58, muudetud 1 kord kokku.
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Tuleb välja et nii on jah...See on minu jaoks midagi uut.
Tuleb välja et nii on jah...See on minu jaoks midagi uut.
vanasti polnud vahet kui pikk see katse oli ta siis miki või mega maraton Trahvi said sõitmata katse eest ikka sama palju
>
0