Portugali ralli 2010 - III päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 1
Nõus, pealegi on jäänud mulje, et meistrile uue masinaklassi kasutuselevõtt ka väga meelt mööda pole.allar9944 kirjutas:Ma kaldun arvama, et Loebile jääb se aasta viimaseks.
Mees pole küll kindlalt midagi ütlenud, aga kuna tal mantlipärija olemas kes vahest isegi kiiremini sõidab siis just õigeaeg lõpetamiseks.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Loeb nimetas jah neid võrrideks sisuliselt...Gustav kirjutas:Nõus, pealegi on jäänud mulje, et meistrile uue masinaklassi kasutuselevõtt ka väga meelt mööda pole.allar9944 kirjutas:Ma kaldun arvama, et Loebile jääb se aasta viimaseks.
Mees pole küll kindlalt midagi ütlenud, aga kuna tal mantlipärija olemas kes vahest isegi kiiremini sõidab siis just õigeaeg lõpetamiseks.
kui hästi kuulata S2000nde häält tühikäigul, siis see hääl meenutab minuarust motorolleri mootori häält

Mina muidu olen rahul Oti esitusega igal juhul...kuradima kiire on ta ikka, ja küll see võit ikka lõpuks ära tuleb...
igatahes on see ikkagi parem olukord, kui kiirust poleks, ja siis venitakse ralli lõpuni....aga võitu niiviisi kunagi ei saa....tänase päeva seisuga ehk poodiumile..aga järgmine aasta enam see nii kerge pole loodetavasti...
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 10
Ah ega see ei ole nii lihtne sugugi, et too auto finišisse - ega seal piima järel ei käida, sa pead ikka kihutama, kuid mitte silmad ruutus vaid nö. oma stiilis sõitma. See et Tänakul kellegagi enda tiimist võistelda ei ole, ongi vahest see põhjus miks eksitakse, et 2 päeva oled pand täiega oma sõitu ja siis äkki kolmandal pead hakkama hoopis teise rütmiga sõitma...mis teebki selle asja väga raskeks - ma arvan.
Kuigi ka selliseid tempo muutusi on vaja, sest nagu ajalugu näitab, käib WRCs rohkem taktika sõit, kui täiega andmine... kuid Loeb on selle ala meister - nagu robot. nagu Soots omal ajal:) öeldi - tuled kolmandaks, Soots oli kolmas, tule teiseks Soots teine, pead katkestama - katkestati:)
nii se elu on jah, aga Otile külma närvi ja ikka oma peaga peab ka mõtlema
Need teiste PSD meeste kommentaarid...no naera puruks, haibitakse ennast nagu mingit maailma imesid - fakt on, keegi ei saa neist ligilähedalegi eestlastele. Parajad pe.....e pugejad ainult...(ainus mis öelda osati - tõime auto tervena koju, see oli meie eesmärk - mai ääs, kõik tahavad võita;)
Kuigi ka selliseid tempo muutusi on vaja, sest nagu ajalugu näitab, käib WRCs rohkem taktika sõit, kui täiega andmine... kuid Loeb on selle ala meister - nagu robot. nagu Soots omal ajal:) öeldi - tuled kolmandaks, Soots oli kolmas, tule teiseks Soots teine, pead katkestama - katkestati:)
nii se elu on jah, aga Otile külma närvi ja ikka oma peaga peab ka mõtlema
Need teiste PSD meeste kommentaarid...no naera puruks, haibitakse ennast nagu mingit maailma imesid - fakt on, keegi ei saa neist ligilähedalegi eestlastele. Parajad pe.....e pugejad ainult...(ainus mis öelda osati - tõime auto tervena koju, see oli meie eesmärk - mai ääs, kõik tahavad võita;)
AutoralliSuurSõber