Portugali ralli 2010 - III päev

Maailma rallitippude käekäigust

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki

Vasta
allar9944
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 0

Postitus Postitas allar9944 »

Ma kaldun arvama, et Loebile jääb se aasta viimaseks.
Mees pole küll kindlalt midagi ütlenud, aga kuna tal mantlipärija olemas kes vahest isegi kiiremini sõidab siis just õigeaeg lõpetamiseks.
Gustav
Diagnoos: rallisõltlane
Reactions: 1

Postitus Postitas Gustav »

allar9944 kirjutas:Ma kaldun arvama, et Loebile jääb se aasta viimaseks.
Mees pole küll kindlalt midagi ütlenud, aga kuna tal mantlipärija olemas kes vahest isegi kiiremini sõidab siis just õigeaeg lõpetamiseks.
Nõus, pealegi on jäänud mulje, et meistrile uue masinaklassi kasutuselevõtt ka väga meelt mööda pole.
Rainy

Postitus Postitas Rainy »

Gustav kirjutas:
allar9944 kirjutas:Ma kaldun arvama, et Loebile jääb se aasta viimaseks.
Nõus, pealegi on jäänud mulje, et meistrile uue masinaklassi kasutuselevõtt ka väga meelt mööda pole.
Loeb nimetas jah neid võrrideks sisuliselt...

kui hästi kuulata S2000nde häält tühikäigul, siis see hääl meenutab minuarust motorolleri mootori häält :D...

Mina muidu olen rahul Oti esitusega igal juhul...kuradima kiire on ta ikka, ja küll see võit ikka lõpuks ära tuleb...

igatahes on see ikkagi parem olukord, kui kiirust poleks, ja siis venitakse ralli lõpuni....aga võitu niiviisi kunagi ei saa....tänase päeva seisuga ehk poodiumile..aga järgmine aasta enam see nii kerge pole loodetavasti...
skahar
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 10

Postitus Postitas skahar »

Ah ega see ei ole nii lihtne sugugi, et too auto finišisse - ega seal piima järel ei käida, sa pead ikka kihutama, kuid mitte silmad ruutus vaid nö. oma stiilis sõitma. See et Tänakul kellegagi enda tiimist võistelda ei ole, ongi vahest see põhjus miks eksitakse, et 2 päeva oled pand täiega oma sõitu ja siis äkki kolmandal pead hakkama hoopis teise rütmiga sõitma...mis teebki selle asja väga raskeks - ma arvan.

Kuigi ka selliseid tempo muutusi on vaja, sest nagu ajalugu näitab, käib WRCs rohkem taktika sõit, kui täiega andmine... kuid Loeb on selle ala meister - nagu robot. nagu Soots omal ajal:) öeldi - tuled kolmandaks, Soots oli kolmas, tule teiseks Soots teine, pead katkestama - katkestati:)
nii se elu on jah, aga Otile külma närvi ja ikka oma peaga peab ka mõtlema

Need teiste PSD meeste kommentaarid...no naera puruks, haibitakse ennast nagu mingit maailma imesid - fakt on, keegi ei saa neist ligilähedalegi eestlastele. Parajad pe.....e pugejad ainult...(ainus mis öelda osati - tõime auto tervena koju, see oli meie eesmärk - mai ääs, kõik tahavad võita;)
AutoralliSuurSõber
Arks
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas Arks »

Mis si*asti, see uuesti!

Ma usun, et ennekõike on kiirust vaja, küll see stabiilsus ka leitakse. Aga stabiilne mees kiiruse leiab ilmselt raskemalt, kui kiire mees stabiilsuse.

Arks
-timtim
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas -timtim »

aga kuidas on lood autoga .kas om väliselt ka midagi viga või ei ole.kellegil pilti sellest autost ei ole ?
Raskel ajal on rahvaralli ka ralli!
Trw
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas Trw »

Loodame et järgmine aasta ta oma viga N rühmas parandada ei saa, peab natuke teist klassi autoga ja paremas tiimis seda tegema. (Y)
allar9944
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

Postitus Postitas allar9944 »

-timtim kirjutas:aga kuidas on lood autoga .kas om väliselt ka midagi viga või ei ole.kellegil pilti sellest autost ei ole ?
Kuskilt kuulisn, et alumine šarniir läks katki, aga muidu oleks edasi sõita saanud. :evil:
Vasta