Portugali ralli 2010 - III päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
no ma seda kartsin, et sikk pole lugemist ära õppinud veel. ma usun, et asjad läheksid palju kergemaks otile, kui ta astuks sama sammu, mille astus märtin - tipptasemel kaardilugeja. vahetpole, kas inglane või brasiillane, aga noh, oti karjääri koha pealt niipalju, et see hooaeg on tal esimene ja viimane võimalus ennast maailmale näidata, sest ega kaheks aastaks järjest sinna tiimi tasuta sõitma ei jäeta ja kust võtta eestis selline sponsor, kes teda mm-il sõidutaks? okei, järgmine aasta s2000 ja asjad lähevad odavamaks, vb mõned uued tiimid, võimalus jääb. ott on kõva. ega need kõik, kes praegu tipus on alustanud (eriti latvala) pmst igal võistluset crashiga ja auto maha kandmisega. küll ta kellelegi silma jääb, sest ega kiirusest ei ütleks ühegi meeskonna pealik ära.
tõmmake hoogu maha. einoh, kuule, mõtle kasvõi portugali rallile. kuidas on võimalik lihtsalt, et kui piloot ütleb kaardilugejale, et korda järgmist kurvi, siis tema kordab eelmist?! mul pole siku vastu mitte midagi ja ma tean, et nad mõlemad veel õpivad, aga minu nõuanne jääb jõusse. otsida normaalne kaardilugeja (nagu märtin sai kitsingust lahti) ja siis vaatame edasi. ega eesti keelse legendilugemisega maailmas kaugele ei jõua.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- Rallifoorum 24/7
Miks sa Delfist või PM onlineist siia oled eksinud risustama? Kui sa tagamaasid ei tea, hoia mokk maas ja ära lahmi. Ilmselt oled sa veel rallivõõras inimene ka ning ei tea millest räägid.muhk kirjutas:no ma seda kartsin, et sikk pole lugemist ära õppinud veel. ma usun, et asjad läheksid palju kergemaks otile, kui ta astuks sama sammu, mille astus märtin - tipptasemel kaardilugeja. vahetpole, kas inglane või brasiillane, aga noh, oti karjääri koha pealt niipalju, et see hooaeg on tal esimene ja viimane võimalus ennast maailmale näidata, sest ega kaheks aastaks järjest sinna tiimi tasuta sõitma ei jäeta ja kust võtta eestis selline sponsor, kes teda mm-il sõidutaks? okei, järgmine aasta s2000 ja asjad lähevad odavamaks, vb mõned uued tiimid, võimalus jääb. ott on kõva. ega need kõik, kes praegu tipus on alustanud (eriti latvala) pmst igal võistluset crashiga ja auto maha kandmisega. küll ta kellelegi silma jääb, sest ega kiirusest ei ütleks ühegi meeskonna pealik ära.

-
- Rallifoorum 24/7
Vahetaks siis kodakondsust ka juba...ega eestlasena maailmas kaugele ei jõua!muhk kirjutas:tõmmake hoogu maha. einoh, kuule, mõtle kasvõi portugali rallile. kuidas on võimalik lihtsalt, et kui piloot ütleb kaardilugejale, et korda järgmist kurvi, siis tema kordab eelmist?! mul pole siku vastu mitte midagi ja ma tean, et nad mõlemad veel õpivad, aga minu nõuanne jääb jõusse. otsida normaalne kaardilugeja (nagu märtin sai kitsingust lahti) ja siis vaatame edasi. ega eesti keelse legendilugemisega maailmas kaugele ei jõua.
Mida see lause tähendas?Kas legendis midagi olulist märkimata jäänud?aix kirjutas:Arujo õnnitles hea sõidu pärast otti.
Mingi keeruline koht olevat olnud, mida tema teadis.
.
Kahjuks jõudsin arvuti äärde just nendeks si...deks uudisteks.
Viimati muutis alk, 30 Mai 2010, 10:36, muudetud 1 kord kokku.
Maineka nimega sõitja
-
- I järgu kommentaator
Noh , eks Sikk on kodanik Muhul selle ohvriks sattunud, et ta luges kaarti ka Urmo Aavale kelle sõit on suht võrreldav antud seisus Oti omaga. Väga kiire aga kuidagi ei taha ilma offideta lõpuni jõuda. Lihtsalt ma loodan , et see Ott neid katkestamisi väga sygavalt endasse ei võta ja suuudab sama kylma kõhuga edasi sõita.
Igaljuhul pettumus on minulgi väga suur hetkel aga mis teha...järmine kord läheb loodetavasti paremini.
Igaljuhul pettumus on minulgi väga suur hetkel aga mis teha...järmine kord läheb loodetavasti paremini.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 1
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Arujo ütles et see koht, kus Ott välja sõitis oli keeruline koht, ja tal oli see koht juba eelmisest aastast meeles. Aga kiitis ta Otti, et kuni sinnamaani tegi head sõitu ja et ta on ikka pagana kiire.alk kirjutas:Mida see lause tähendas?Kas legendis midagi olulist märkimata jäänud?aix kirjutas:Arujo õnnitles hea sõidu pärast otti.
Mingi keeruline koht olevat olnud, mida tema teadis.
.
Kahjuks jõudsin arvuti äärde just nendeks si...deks uudisteks.
Ja ütles veel et juhtub, "Halb talle, aga hea mulle..."