rally kirjutas:Tõesti Streik väga võimas töö, kõva.
Aitäh kiituse eest eks see kõik ikka selle nimel, et lugejatel oleks midagi lugeda ja kommenteerida Nime osas ma parandaks, et ma Strike mitte Streik, streikida mulle ei meeldi
Kiiver kirjutas:Info kohapealt Marek Mägarilt:
Poisid unustasid, et SSS tuleb sõita 2 ringi jäid peale esimest ringi seisma ja kaotasid umbes 6-7 sekundit.... muidu kõik sujub
SS1:
1. SOLBERG H. 02:09.6
2. SORDO D. 00:00.1
3. HIRVONEN M. 00:00.2
4. LOEB S. 00:01.3
5. LATVALA J.-M. 00:02.9
6. GRÖNHOLM M. 00:04.5
7. VILLAGRA F. 00:05.6
8. SOLBERG P. 00:05.9
9. ÖSTBERG M. 00:07.0
10. OGIER S. 00:07.3
Owerall After SS1:
1. SOLBERG H. 02:09.6
2. SORDO D. 00:00.1
3. HIRVONEN M. 00:00.2
4. LOEB S. 00:01.3
5. LATVALA J.-M. 00:02.9
6. GRÖNHOLM M. 00:04.5
7. VILLAGRA F. 00:05.6
8. SOLBERG P. 00:05.9
9. ÖSTBERG M. 00:07.0
10. OGIER S. 00:07.3
Üld:
43.TÄNAK O. 00:18.9
N4:
21. TÄNAK O. 00:09.1
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Burns kirjutas:Super töö Strike, väääääääga huvitav oli lugeda
'
Sama ka minu poolt. Sellist kokkuvõttet ja ajalugu etapi kohta on super lugeda.
Lisaks veel ka lühike ülevaade tiimide kohta ning Eestlaste tegemised antud etapil läbi aegade.
SUPER
Strike, ma arvan, et võiksid ajakirjanikuna leiba teenida küll! Igaljuhul tuleb Sinul ralli kajastamine tunduvalt paremini ja põhjalikumalt välja kui tänasel ajakirjandusel! Kuigi ma arvan, et kõik suuremad rallifännid loevad neid uudiseid ja kokkuvõteid pigem siin foorumis, kui mõttetut ajakirjanduse lahmivat möla!
AS kirjutas:Strike, ma arvan, et võiksid ajakirjanikuna leiba teenida küll! Igaljuhul tuleb Sinul ralli kajastamine tunduvalt paremini ja põhjalikumalt välja kui tänasel ajakirjandusel! Kuigi ma arvan, et kõik suuremad rallifännid loevad neid uudiseid ja kokkuvõteid pigem siin foorumis, kui mõttetut ajakirjanduse lahmivat möla!
AS kirjutas:Strike, ma arvan, et võiksid ajakirjanikuna leiba teenida küll! Igaljuhul tuleb Sinul ralli kajastamine tunduvalt paremini ja põhjalikumalt välja kui tänasel ajakirjandusel! Kuigi ma arvan, et kõik suuremad rallifännid loevad neid uudiseid ja kokkuvõteid pigem siin foorumis, kui mõttetut ajakirjanduse lahmivat möla!
Tänud ka Sulle AS. Hooaja alguses mõtlesin, et kirjutan ainult paar lauset ja lisan ajad ning lingid aga siis hakkasin mõtlema, et mida ma ise tahaks lugeda ralli eelvaadetest ja päeva kokkuvõtetest ning juba hakkab vaikselt looma. Minna veel pikk tee aga algus seegi. Tundub, et olen oma kirjutistega võitnud RF lugejate poolehoiu ning ka teiste portaalide kirjutajad on hakanud mõtlema sellise asja nagu eelvaate peale
Kummardus kõigile kes võtsid ja võtavad vaevaks lugeda eelvaadet ning päevakokkuvõtteid.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Tere,
Mina tagasi... teil siin päris asjalikud jutud.. oleks seda varem teadnud siis oleks juba varem platsis olnud.. mingi link käis läbi, kas sealt nägi siis videopildis otseülekannet? kahju, et see nägemata jäi nüüd siis teab, et siit saab kõige värskemaid ja häid viiteid.. olen teiega.
svs89 kirjutas:Tere,
Mina tagasi... teil siin päris asjalikud jutud.. oleks seda varem teadnud siis oleks juba varem platsis olnud.. mingi link käis läbi, kas sealt nägi siis videopildis otseülekannet? kahju, et see nägemata jäi nüüd siis teab, et siit saab kõige värskemaid ja häid viiteid.. olen teiega.
Wlcm back:) lingilt jah nägi SS1 live!
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P