2009 rallihooaeg
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Ma pole iial näinud rahvarallil/-sprindil sõitmas alaealisi 4wdga.rally kirjutas:Ja kas see kehtib ka rahvasprintide/rahvarallide kohta ?AS kirjutas:No selline otsus sai EAL-i poolt vastu võetud jah!rally kirjutas:Siuke küsimus,et kas 2009. aastal enam alla 18 aastased 4wd-ga sõita ei tohi?
Kui ma ei eksi,siis polegi see seal lubatud.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
- Rallifoorum 24/7
Aastas üks ralli pimedas - mina elaks küll selle üle. Isegi huvitav oleks, sest pole samamoodi, kui teised rallid. Miks inimesed uute (tegelikult praegusel juhul vana) asjade vastu nii umbusklikud on?Arks kirjutas:See küll publikule põnev poleks. Kõik, mida näeb, on eredad tuled.
Aga tulgu, mis tuleb, peaasi, et lund oleks.
Arks
Kui tuleks pimedaralli, siis ma kahe käega poolt - pole ju pimedas sõitu väga näinudki kui välja arvata vaid Saaremaa mõned hilisemad katsed.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
- I järgu kommentaator
Tõtt öelda ei saa mina sellest ideest sõitjana aru, eelarve öisel sõidul on sama, mis päevasel sõidul (kui lisalambid olemas). Sponsoritele maha müüdud reklaam pimedas väljundit ei leia, pealtvaatajad ei näe midagi, kui siis start-finiš. Minul ausalt öelda huvi seal startida ei ole.
Aga ootame ära, mis ametlik info tuleb ja siis vaatame.
Hääd vana-aasta lõppu kõigile!
Urmas
Urmas
Ma usun, et sõitjate seisukohalt ei tahaks pimedas keegi sõita!umm kirjutas:Tõtt öelda ei saa mina sellest ideest sõitjana aru, eelarve öisel sõidul on sama, mis päevasel sõidul (kui lisalambid olemas). Sponsoritele maha müüdud reklaam pimedas väljundit ei leia, pealtvaatajad ei näe midagi, kui siis start-finiš. Minul ausalt öelda huvi seal startida ei ole.
Urmas

-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 9
Mina ei saa aru, mis nüüd nii probleem on selle pimedas sõiduga? Minuarust on see vägagi vaatemänguline. Muidugi sõitjale on see keerulisem, sest legend peab ülitäpne olema. Ja filmimise koha pealt-vaadake kasvõi youtubes öiseid kiiruskatseid, saab filmida küll kui vaja ja on päris huvitav. Ma olen küll kahe käega poolt, tuleb ainult paksu lund loota.
Head vana lõppu ja uue algust kõigile!
Head vana lõppu ja uue algust kõigile!
-
- II järgu kommentaator
Nõustun ka Märtinfänni ja Inkaga, kuna just pressi jaoks on selle kajastamine väga raske. Publik klõpsutab, pole nii tähtis pildid / videod, aga press peab seda avalikustama ning ka sõitjatel on tunduvalt kergem kui populaarsemates kohtades pole välklambimerd, kuna välklambid võivad tõsiselt pimedaks lüüa. Mina pooldan seda, et 1-2 katset on pimedas ja ülejäänud ikkagi hämaras-valges. Ma pean niikuinii välgule uued akud ostma. Aga mis põhiline - peaasi, et oleks ilus paks lumi maas. 

-
- Hooaja Rallivõlur
Mina jälle arvan, et üks pimedas sõidetav ralli oleks just selline asi, mida pressil hea kajastada, sest tekitab sootuks rohkem elevust kui tavaline eesti etapp. See, et ei saa filmida, noh siis ostke endale parem tehnika ja arendage oskusi
Sõitjatele... no rallimehed peaks ometi uuendustele ja väljakutsetele avatud olema. Ega nad suustajad ei ole 

Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?