No minu meelest ei tasu nüüd igast asjast ka kinni hakata ja näha asju ,mida olemas ei ole.Ma arvan,et Swedpank maxis lihtsalt nii hea summa Markkole,et ta osales reklaamis ja mingit sponsortehinguid sealt küll ei tule.
P.S Anneli Peebo osaleb samuti reklaamis,huvitav,mis sponsorlusside sealt tulemas on?
Nujah, aga mina isiklikult loen nendest reklaamidest välja, et Subaru pakkus Markkole sõitmisvõimalust, Am. Ex on peasponsor ja Anneli Peebo uus kaardilugeja.
On nüüd mille üle jahuda. Mees teeb mis mees tahab. Kui paluti, et ta reklaamis osaleks siis tuli ta vastu. Siit küll põhjapidavaid järedusi pole vaja teha. Laske mehel elada ja ärge trampige seljas.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
jah, als elab, lepiks kokku et MM´i siin foorumis enam ei maini. Kuskilt ju tuleb algust teha, anname teistele väljaannetele eeskuju. Siis saab rahus elada ja äkki tuleb sõiduisugi tagasi
Ok! Eks aeg näitab...lihtsalt sai mainitud,et on teatavaid märke mida võib ka niipidi eksponeerida...ja mis ei pruugi tegelikkuses absoluutselt vastata tõele.
Lihtsalt väike kahtluseuss...
Ise arvan et igal edukal ärimehel on vaja pankadega häid suhteid. Miks mitte vaadata seda reklaami selle pilguga. Olen enam kui kindel et just see pank rahastab Märtini ärisid.
elur kirjutas:jah, als elab, lepiks kokku et MM´i siin foorumis enam ei maini. Kuskilt ju tuleb algust teha, anname teistele väljaannetele eeskuju. Siis saab rahus elada ja äkki tuleb sõiduisugi tagasi
Kuhu me jõudnud oleme või kuhu teel? Tule taevas appi!
Tunnistan ausalt, et olin, olen ja ka jään MM`i fänniks. Sarnaselt Alkile ja teistele fännidele, kellel ei ole kadunud veel lootus, et ehk kuidagi ja ikkagi saame oma lemmikut kihutamas näha, jään ootama ja otsima kas või kõige pisemat vihjet Markko kohta. Vihjet mis tooks silmisse teatava elevuse ja hinge ärevuse.
Kui sellistel teemadel ei tohiks isegi Rallifoorumis enam suhelda, siis ... kus veel?