Malaysia (Sepang) GP 2007.

maailma populaarseim mootorispordiala

Moderaatorid: Jaanus, Erki, RudiTurbo, mrali, nimh, Frank

valmacher
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 0

Postitus Postitas valmacher »

Hetkeolukorda vaadates; 1. Alonso, 2. Hamliton, 3.Räikkonen, tundub, et jõude vahekord on pigem muutumas Mclarenite kasuks kui pigem tasakaalustumas Ferrariga. Samas väidetavalt on Kimil kasutada "kohitsetud" mootor, Massa sõit juba 2.GP järgimööda "Malaisia keskmine"
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
Inka
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas Inka »

........
Viimati muutis Inka, 11 Mär 2019, 16:57, muudetud 1 kord kokku.
Karmen
---
---

Postitus Postitas Karmen »

Inka kirjutas:OT: ärge lubage Klaari üksi eetrisse... jube :?
Oli kole jah, nii kurb hakkas vahepeal, kui palju huvitavaid alustatud lauseid jäi pooleli tal nende kasuks mis polnud üldse huvitavad
valmacher
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

1. ALONSO Mclaren 56 laps
2. HAMILTON McLaren +17.5s
3. RAIKKONEN Ferrari +18.3s
4. HEIDFELD BMW +33.7s
5. MASSA Ferrari +36.7s
6. FISICHELLA Renault +1m05.6s
7. TRULLI Toyota +1m10.1s
8. KOVALAINEN Renault +1m12.0s
9. WURZ Williams +1m29.9s
10. WEBBER Red Bull +1m33.5s
11. BARRICHELLO Honda +1 lap
12. BUTTON Honda +1 lap
13. SATO Super Aguri +1 lap
14. SPEED Toro Rosso +1 lap
15. R SCHUMACHER Toyota +1 lap
16. DAVIDSON Super Aguri +1 lap
17. LIUZZI Toro Rosso +1 lap
18. KUBICA BMW +1 lap

OUT ROSBERG Williams +14 laps
OUT COULTHARD Red Bull +20 laps
OUT SUTIL Spyker +49 laps
OUT ALBERS Spyker +56 laps

MM-sarja üldliidriks kerkis 18 punktiga Alonso. Räikkönenil on koos 16 ja Malaisias kiireima ringi sõitnud Hamiltonil 14 silma. Meeskondlikult on McLarenil 32 ning Ferraril 23 punkti.
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
valmacher
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

Inka kirjutas:OT: ärge lubage Klaari üksi eetrisse... jube :?
Kurb aga tõsi. Ikka ja jälle tüüpilised ning korduvad vead: "reguleeritakse esisilda (tiiba)", tagapool olijate vaheaegadest ülevaadet ei anta, erinevate tiimide uutest tehnilistest lahendustest juttugi, näiteks Williamsil uus esitiib, Renaultil samasugused tagumiste rataste pidurijahutid kasutusele võetud kui Ferraril jne jne.

Ja natuke võhiklik küsimus tsiteerides Klaari, kas vormelitel tõesti kuluvad rehvid seestpoolt rohkem? Mõtlen tema juttu ja õpetust Fiale selle valge rehvimarkeeringu osas!?
Mask
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Mask »

Mul meeldib ikka Klaari ja Vabamäe vürtsikad komentaarid rohkem ,kui Soome kanalilt tulev unine jutt.See on minu arvamust muidugi.
Igatahes suur pettumus oli taas Massa.Ta vist kipub üle pingutama.
Pilt
sk8erboi
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas sk8erboi »

minumeelest pole ka kommentaaril viga midagi. katsu ise 100 minutit mõistlikku juttu ajada. kui mõni rahul ei ole, vaadaku etv pealt lembitu kuuse suusakommentaare :D
hull
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas hull »

alati võib ju muu kanali pealt vaadata ülekannet. Olge tänulikud et üldse võhikud ei kommenteeri ülekannet. mind nende eksimused küll ei häiri, iga inimene eksib.
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

No ma ei tea, kui Klaar alguses Massat noomis ja Hamiltoni ülistas siis mul hakkas küll vähe imelik.

See hümnide küsimus ülekande lõpus pani mind ka mõtlema ja tekkisid küsimused:

Mille järgi otsustatakse, mis rahvusest meeskond on? Bruce McLaren oli ju Uus-Meremaalane. Või sarja regades pannakse ankeeti kirja ka soovitav hümn?
Kui Coulthard võitis või kui Herbert Stewartiga võitis, mis hümne siis mängiti? Kas Šotimaal on oma hümn?
Poodiumil ja ekraanigraafikas näidatakse küll Suurbritannia lippu, hümn peaks siis nagu selle riigi oma olema, mille lippu lehvitatakse?

Oeh, ei oleks kunagi arvanud, et üks igav GP minus nii palju küsimusi tekitab.
gaas on endiselt laiffi
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

valmacher kirjutas:Ja natuke võhiklik küsimus tsiteerides Klaari, kas vormelitel tõesti kuluvad rehvid seestpoolt rohkem? Mõtlen tema juttu ja õpetust Fiale selle valge rehvimarkeeringu osas!?
See tuleneb vist sellest, et rattad on sissepoole kaldus. Suht hästi oli näha isegi, nii palju kui ma neid jälgisin.
gaas on endiselt laiffi
Mask
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Mask »

Erki kirjutas:No ma ei tea, kui Klaar alguses Massat noomis ja Hamiltoni ülistas siis mul hakkas küll vähe imelik.

See hümnide küsimus ülekande lõpus pani mind ka mõtlema ja tekkisid küsimused:

Mille järgi otsustatakse, mis rahvusest meeskond on? Bruce McLaren oli ju Uus-Meremaalane. Või sarja regades pannakse ankeeti kirja ka soovitav hümn?
Kui Coulthard võitis või kui Herbert Stewartiga võitis, mis hümne siis mängiti? Kas Šotimaal on oma hümn?
Poodiumil ja ekraanigraafikas näidatakse küll Suurbritannia lippu, hümn peaks siis nagu selle riigi oma olema, mille lippu lehvitatakse?

Oeh, ei oleks kunagi arvanud, et üks igav GP minus nii palju küsimusi tekitab.
Noomimist oli Massa ka väärt.Hamilton kiitmist niiväga mitte.
Mulle käib närvidele just mõningate uustulnukate kõva kiitmine.Kõik tulevad suure hurraaga F1de ja siis sisuliselt kaovad ära.Kubica,Rosberg,Kovalainen ja vanematest Ralf,Button jne.Minu arvates tulevad pigem maailmameistriks just need ,kes on alustanud kuskilt nõrgast tiimist.Alsonso- minardi,M.Schumacher Jordan jne.
Erki kirjutas:
valmacher kirjutas:Ja natuke võhiklik küsimus tsiteerides Klaari, kas vormelitel tõesti kuluvad rehvid seestpoolt rohkem? Mõtlen tema juttu ja õpetust Fiale selle valge rehvimarkeeringu osas!?
See tuleneb vist sellest, et rattad on sissepoole kaldus. Suht hästi oli näha isegi, nii palju kui ma neid jälgisin.
Taga rattal olid ikka täitsa ära kulunud sõidu lõpuks.
Pilt
box
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas box »

aga kas keegi teab, kuhu see vabamäe siis kadunud on?
kiilakass
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

Ta ju ennegi mõnelt sõidult puudunud.
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Massa esines oma tuntud headuses.;) Nagu mõni aasta tagasi tegi ta om akujundeid just raja kõrval mitte kõvakattega pinna peal. Mees ei suuda vist survele vastu panna. Eks tal ajas harja punaseks, et mingi kollanokk temas mööda stardis sai. Ning teda mööda ei lasknud. Aga noh ega Massast rohkem oodata oleks ka patt olnud.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Mask
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Mask »

box kirjutas:aga kas keegi teab, kuhu see vabamäe siis kadunud on?
Toomas Vabamäe oli haige, mitte aga eetrikeelu all

TV 3 vormeliülekannet kommenteeris pühapäeval Tarmo Klaar üksi. Toomas Vabamäe olevat saanud telejaama bossidelt eetrikeelu, põhjendas Klaar, kuid ei täpsustanud asja.

Tegu oli naljaga, sest eetrikeeluga polnud Vabamäe puudumisel midagi pistmist, ta on hoopis haige. "Sinisel lehel," tõdes Vabamäe. "Loodan järgmisel pühapäeval taas eetris olla, kui arstid lubavad."

SL Õhtuleht
Link:http://slol.ee/index.aspx?id=224380
Pilt
Matthiew
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Matthiew »

no aga siis oli ju eetrikeeld, kui teda ei lastud kommenteerima, vaid jäeti koju ravima. jääd koju, saad terveks ja järgmine pyhapäev oled jälle platsis
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

Ma annaks neile mõlemale eetrikeelu. Või veel parem, kogu F1-le. Paneks midagi tarka asemele, nt ALMS või LMS või LM24... Mmm... aga kelle ma sinna siis kommentaarima paneks, Elleri äkki? Aga nagunii eestikeeles korralikult kommentaarida ei saa, paneks siis juba Belõi. 8)
gaas on endiselt laiffi
Mask
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Mask »

Ma ei asendaks Vormelit küll mitte millegiga.
Arvasin ,et pärast Schumi lahkumist ma enam ei vaata aga eksisin.
Pilt
Frank
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

Postitus Postitas Frank »

Erki kirjutas:Ma annaks neile mõlemale eetrikeelu. Või veel parem, kogu F1-le. Paneks midagi tarka asemele, nt ALMS või LMS või LM24... Mmm... aga kelle ma sinna siis kommentaarima paneks, Elleri äkki? Aga nagunii eestikeeles korralikult kommentaarida ei saa, paneks siis juba Belõi. 8)
Äkki Erki Tartust proovib kätt? :lol:
"Come on, you can see more than that"
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

Frank kirjutas:
Erki kirjutas:Ma annaks neile mõlemale eetrikeelu. Või veel parem, kogu F1-le. Paneks midagi tarka asemele, nt ALMS või LMS või LM24... Mmm... aga kelle ma sinna siis kommentaarima paneks, Elleri äkki? Aga nagunii eestikeeles korralikult kommentaarida ei saa, paneks siis juba Belõi. 8)
Äkki Erki Tartust proovib kätt? :lol:
Minu käest võib eetris insaider küsimusi küsida, ma aega mingi ninnunännuga ei raiska. :)
gaas on endiselt laiffi
Vasta