Malaysia (Sepang) GP 2007.
Moderaatorid: Jaanus, Erki, RudiTurbo, mrali, nimh, Frank
Hetkeolukorda vaadates; 1. Alonso, 2. Hamliton, 3.Räikkonen, tundub, et jõude vahekord on pigem muutumas Mclarenite kasuks kui pigem tasakaalustumas Ferrariga. Samas väidetavalt on Kimil kasutada "kohitsetud" mootor, Massa sõit juba 2.GP järgimööda "Malaisia keskmine"
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
1. ALONSO Mclaren 56 laps
2. HAMILTON McLaren +17.5s
3. RAIKKONEN Ferrari +18.3s
4. HEIDFELD BMW +33.7s
5. MASSA Ferrari +36.7s
6. FISICHELLA Renault +1m05.6s
7. TRULLI Toyota +1m10.1s
8. KOVALAINEN Renault +1m12.0s
9. WURZ Williams +1m29.9s
10. WEBBER Red Bull +1m33.5s
11. BARRICHELLO Honda +1 lap
12. BUTTON Honda +1 lap
13. SATO Super Aguri +1 lap
14. SPEED Toro Rosso +1 lap
15. R SCHUMACHER Toyota +1 lap
16. DAVIDSON Super Aguri +1 lap
17. LIUZZI Toro Rosso +1 lap
18. KUBICA BMW +1 lap
OUT ROSBERG Williams +14 laps
OUT COULTHARD Red Bull +20 laps
OUT SUTIL Spyker +49 laps
OUT ALBERS Spyker +56 laps
MM-sarja üldliidriks kerkis 18 punktiga Alonso. Räikkönenil on koos 16 ja Malaisias kiireima ringi sõitnud Hamiltonil 14 silma. Meeskondlikult on McLarenil 32 ning Ferraril 23 punkti.
2. HAMILTON McLaren +17.5s
3. RAIKKONEN Ferrari +18.3s
4. HEIDFELD BMW +33.7s
5. MASSA Ferrari +36.7s
6. FISICHELLA Renault +1m05.6s
7. TRULLI Toyota +1m10.1s
8. KOVALAINEN Renault +1m12.0s
9. WURZ Williams +1m29.9s
10. WEBBER Red Bull +1m33.5s
11. BARRICHELLO Honda +1 lap
12. BUTTON Honda +1 lap
13. SATO Super Aguri +1 lap
14. SPEED Toro Rosso +1 lap
15. R SCHUMACHER Toyota +1 lap
16. DAVIDSON Super Aguri +1 lap
17. LIUZZI Toro Rosso +1 lap
18. KUBICA BMW +1 lap
OUT ROSBERG Williams +14 laps
OUT COULTHARD Red Bull +20 laps
OUT SUTIL Spyker +49 laps
OUT ALBERS Spyker +56 laps
MM-sarja üldliidriks kerkis 18 punktiga Alonso. Räikkönenil on koos 16 ja Malaisias kiireima ringi sõitnud Hamiltonil 14 silma. Meeskondlikult on McLarenil 32 ning Ferraril 23 punkti.
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
Kurb aga tõsi. Ikka ja jälle tüüpilised ning korduvad vead: "reguleeritakse esisilda (tiiba)", tagapool olijate vaheaegadest ülevaadet ei anta, erinevate tiimide uutest tehnilistest lahendustest juttugi, näiteks Williamsil uus esitiib, Renaultil samasugused tagumiste rataste pidurijahutid kasutusele võetud kui Ferraril jne jne.Inka kirjutas:OT: ärge lubage Klaari üksi eetrisse... jube
Ja natuke võhiklik küsimus tsiteerides Klaari, kas vormelitel tõesti kuluvad rehvid seestpoolt rohkem? Mõtlen tema juttu ja õpetust Fiale selle valge rehvimarkeeringu osas!?
No ma ei tea, kui Klaar alguses Massat noomis ja Hamiltoni ülistas siis mul hakkas küll vähe imelik.
See hümnide küsimus ülekande lõpus pani mind ka mõtlema ja tekkisid küsimused:
Mille järgi otsustatakse, mis rahvusest meeskond on? Bruce McLaren oli ju Uus-Meremaalane. Või sarja regades pannakse ankeeti kirja ka soovitav hümn?
Kui Coulthard võitis või kui Herbert Stewartiga võitis, mis hümne siis mängiti? Kas Šotimaal on oma hümn?
Poodiumil ja ekraanigraafikas näidatakse küll Suurbritannia lippu, hümn peaks siis nagu selle riigi oma olema, mille lippu lehvitatakse?
Oeh, ei oleks kunagi arvanud, et üks igav GP minus nii palju küsimusi tekitab.
Mille järgi otsustatakse, mis rahvusest meeskond on? Bruce McLaren oli ju Uus-Meremaalane. Või sarja regades pannakse ankeeti kirja ka soovitav hümn?
Kui Coulthard võitis või kui Herbert Stewartiga võitis, mis hümne siis mängiti? Kas Šotimaal on oma hümn?
Poodiumil ja ekraanigraafikas näidatakse küll Suurbritannia lippu, hümn peaks siis nagu selle riigi oma olema, mille lippu lehvitatakse?
gaas on endiselt laiffi
See tuleneb vist sellest, et rattad on sissepoole kaldus. Suht hästi oli näha isegi, nii palju kui ma neid jälgisin.valmacher kirjutas:Ja natuke võhiklik küsimus tsiteerides Klaari, kas vormelitel tõesti kuluvad rehvid seestpoolt rohkem? Mõtlen tema juttu ja õpetust Fiale selle valge rehvimarkeeringu osas!?
gaas on endiselt laiffi
Noomimist oli Massa ka väärt.Hamilton kiitmist niiväga mitte.Erki kirjutas:No ma ei tea, kui Klaar alguses Massat noomis ja Hamiltoni ülistas siis mul hakkas küll vähe imelik.
Mulle käib närvidele just mõningate uustulnukate kõva kiitmine.Kõik tulevad suure hurraaga F1de ja siis sisuliselt kaovad ära.Kubica,Rosberg,Kovalainen ja vanematest Ralf,Button jne.Minu arvates tulevad pigem maailmameistriks just need ,kes on alustanud kuskilt nõrgast tiimist.Alsonso- minardi,M.Schumacher Jordan jne.
Taga rattal olid ikka täitsa ära kulunud sõidu lõpuks.Erki kirjutas:See tuleneb vist sellest, et rattad on sissepoole kaldus. Suht hästi oli näha isegi, nii palju kui ma neid jälgisin.valmacher kirjutas:Ja natuke võhiklik küsimus tsiteerides Klaari, kas vormelitel tõesti kuluvad rehvid seestpoolt rohkem? Mõtlen tema juttu ja õpetust Fiale selle valge rehvimarkeeringu osas!?

-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Massa esines oma tuntud headuses.
Nagu mõni aasta tagasi tegi ta om akujundeid just raja kõrval mitte kõvakattega pinna peal. Mees ei suuda vist survele vastu panna. Eks tal ajas harja punaseks, et mingi kollanokk temas mööda stardis sai. Ning teda mööda ei lasknud. Aga noh ega Massast rohkem oodata oleks ka patt olnud.

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Toomas Vabamäe oli haige, mitte aga eetrikeelu allbox kirjutas:aga kas keegi teab, kuhu see vabamäe siis kadunud on?
TV 3 vormeliülekannet kommenteeris pühapäeval Tarmo Klaar üksi. Toomas Vabamäe olevat saanud telejaama bossidelt eetrikeelu, põhjendas Klaar, kuid ei täpsustanud asja.
Tegu oli naljaga, sest eetrikeeluga polnud Vabamäe puudumisel midagi pistmist, ta on hoopis haige. "Sinisel lehel," tõdes Vabamäe. "Loodan järgmisel pühapäeval taas eetris olla, kui arstid lubavad."
SL Õhtuleht
Link:http://slol.ee/index.aspx?id=224380

Äkki Erki Tartust proovib kätt?Erki kirjutas:Ma annaks neile mõlemale eetrikeelu. Või veel parem, kogu F1-le. Paneks midagi tarka asemele, nt ALMS või LMS või LM24... Mmm... aga kelle ma sinna siis kommentaarima paneks, Elleri äkki? Aga nagunii eestikeeles korralikult kommentaarida ei saa, paneks siis juba Belõi.

"Come on, you can see more than that"
Minu käest võib eetris insaider küsimusi küsida, ma aega mingi ninnunännuga ei raiska.Frank kirjutas:Äkki Erki Tartust proovib kätt?Erki kirjutas:Ma annaks neile mõlemale eetrikeelu. Või veel parem, kogu F1-le. Paneks midagi tarka asemele, nt ALMS või LMS või LM24... Mmm... aga kelle ma sinna siis kommentaarima paneks, Elleri äkki? Aga nagunii eestikeeles korralikult kommentaarida ei saa, paneks siis juba Belõi.

gaas on endiselt laiffi