Burns kirjutas:Strike väga hea kokkuvõte, mul need kõik ilusti välja prinditud ja kausta vahel ja väikese raamatu idee oleks ka super hea. Aga jätka samas vaimus
Tundub, et mul on tekkinud nii sõitjana kui ka kirjanikuna fännklubi
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Ei saanud ja pidin tänu sellele rahakotti kergendama, kuna tahan ikka Mehhikos ka stardis olla ja oma eelmise aasta võitu kaitsta.
Et siis kandsid auto nii maha, et pidid uue auto soetama. Paraku on see ralli ja selliste väikeste kulutustega peab arvestama
muide mul poeg suutis puldil mingit nuppu vajutada ja nullis mul kõik resultaadid ära. Kõike tuleb ühesõnaga taas otsast alustada, kaasaarvatud siis ka autod peab uuesti lahti sõitma.
Ei saanud ja pidin tänu sellele rahakotti kergendama, kuna tahan ikka Mehhikos ka stardis olla ja oma eelmise aasta võitu kaitsta.
Et siis kandsid auto nii maha, et pidid uue auto soetama. Paraku on see ralli ja selliste väikeste kulutustega peab arvestama
muide mul poeg suutis puldil mingit nuppu vajutada ja nullis mul kõik resultaadid ära. Kõike tuleb ühesõnaga taas otsast alustada, kaasaarvatud siis ka autod peab uuesti lahti sõitma.
Mis teha jah, motosport. Aga seda nullimise värki polegi ma varem kuulnud.
Burns kirjutas:
Null ilmselt selles mõttes, et profiilile sai deliit tehtud.
aix kirjutas:
Null ilmselt selles mõttes, et profiilile sai deliit tehtud.
tundub jah, et see profiil õnnetul kombel kuidagi ette jäi.
Girli idee rallistari kohta on väga bro. Ma käsi
Mina tunnen ennast enne Mehhiko shakedowni väga hästi Loodan, et ära ei sõnu, kuid fiiling suht hea siiani olnud Mehhikos sõites, aga eks näis mis õhtul saama hakkab.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Ei kommentaari. Trenni on tehtud, aga ega nii palju pole ka mänginud, et kaasvõitlejatele konkurentsi pakun. Sõidan pigem trenni mõttes ja oma lõbuks. Eks näis kuidas läheb. Äkki õnnestub ka kaarte nats segada punktikohtadel. Strike - kas sul on ka mõni etapp, kus sa ennast hästi ei tunne. Siiani oled pannud küll Grönholmi. Võidud kahest kaks.