Burns kirjutas:Üks kurb uudis ka ka (oleneb muidugi kellele). Kuna mul mängu plaat tuksis siis ei tea kas saan Mehhikos startida.
Sellest on küll kahju. Ise veel ei teagi kas sõidan kaasa Mehhiko või ei sõida. Igaljhul on stardis meie meeskonda esindamas Sparco. Vb töristan vaikselt ikka ralli läbi ja loodan mõned punktid saada.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Burns kirjutas:Üks kurb uudis ka ka (oleneb muidugi kellele). Kuna mul mängu plaat tuksis siis ei tea kas saan Mehhikos startida.
Sellest on küll kahju. Ise veel ei teagi kas sõidan kaasa Mehhiko või ei sõida. Igaljhul on stardis meie meeskonda esindamas Sparco. Vb töristan vaikselt ikka ralli läbi ja loodan mõned punktid saada.
Üldse ei võta pilti ette? Kriimud peal või mis?
Kriimud peal jah- kui maha kukkus keris plaadi kuidagi viltu vahele. Alguses loeb ilusti kõik välja, valid ralli ära ja siis enam välja ei loe.
Miskid trikid peaks olema. Lihvida vildiga kriimud maha? Olen miskit sellist asja kuulnud, ise ei ole proovind. Midagi vist enam kaotada niikuinii pole.
Krusa kirjutas:
Üldse ei võta pilti ette? Kriimud peal või mis?
Kriimud peal jah- kui maha kukkus keris plaadi kuidagi viltu vahele. Alguses loeb ilusti kõik välja, valid ralli ära ja siis enam välja ei loe.
Miskid trikid peaks olema. Lihvida vildiga kriimud maha? Olen miskit sellist asja kuulnud, ise ei ole proovind. Midagi vist enam kaotada niikuinii pole.
Sõna otseses mõttes vildiga või ? Ja ega jah, kaotada nagunii midagi pole!
Burns kirjutas:
Sõna otseses mõttes vildiga või ? Ja ega jah, kaotada nagunii midagi pole!
Eks kõik oleneb sellest kuidas sina sõitsid. Minul oli mõlemal Hagforsi läbimisel udu ja see segas küll, aga aeg tuli samasse auku mis esimesel läbimisel(sama auk paar sekundit siia sinna)
Seoses eriti nigela tulemusega Montes ja Rootsis starti mitte jõudmisega (eelmine õhtu raju pidu ), lõpetas Movistar-Telefonica Team minuga igasuguse asjaajamise. Kuna tagataskus veel natuke pappi on, õnnestus kaheks järgnevaks kruusaralliks sebida endale Škoda ... loomulikult vana ja väetike masin. Samas sisetunne ütleb, et kui kõik õnnestub, siis nendelt rallidelt ma ka korralikud punktid võtan.
ants kints kirjutas:Seoses eriti nigela tulemusega Montes ja Rootsis starti mitte jõudmisega (eelmine õhtu raju pidu ), lõpetas Movistar-Telefonica Team minuga igasuguse asjaajamise. Kuna tagataskus veel natuke pappi on, õnnestus kaheks järgnevaks kruusaralliks sebida endale Škoda ... loomulikult vana ja väetike masin. Samas sisetunne ütleb, et kui kõik õnnestub, siis nendelt rallidelt ma ka korralikud punktid võtan.
Parimate tervitustega
Ants Kints
Ärme hooaja keskel enam autosi vaheta. Kui sa jääd hooaja lõpuni Skoda erakase siis ma võin uue meeskonna teha. Kui ei siis soovitan ikka Fordiga jätkata Anna homse jooksul teada. Ekströmi Skoda foto on täitsa olemas.
>
0
Michael Park R.I.P
Eks kõik oleneb sellest kuidas sina sõitsid. Minul oli mõlemal Hagforsi läbimisel udu ja see segas küll, aga aeg tuli samasse auku mis esimesel läbimisel(sama auk paar sekundit siia sinna)
Tänud õnnitluste eest. See Rootsi ralli oli esikoha ja muude kohtade eest sama põnev nagu hetkel käiv MM ralli Rootsis Grönholm vs Loeb jne...
Ega ta kergelt ei tulnud ikka raske tööga. Ise õnnitlen kõiki, kes punkte said ja eriti kiidan meeskonna kaaslast Sparcot, kes tõi meeskonnale vajalikud 3 punkti. Nüüd siis kõik punktid ja muud selline ka arvutatud ja üleval. Edu kõigile ja kui kõik sujub siis kohtume Mehhikos.
>
0
Michael Park R.I.P