Burns kirjutas:No jah, neljas aeg, hea et niigi läks. Aga kõhutunne ütleb, et Strike läheb siin oma teed.
ei taha uskuda, et ta nüüd kohe ära läheb aga jah... lootus pidi viimasena surema Eks SS2 paneb juba esimesed asjad paikka.
Mulle käib see pinda, et rallil ma sõitsin stabiilselt 3-4 sekundit viletsamaid aegu, kui testimisel. Ei tea mis oli, esimene ralli ja eks väike värin oli sees.
Burns kirjutas:No jah, neljas aeg, hea et niigi läks. Aga kõhutunne ütleb, et Strike läheb siin oma teed.
ei taha uskuda, et ta nüüd kohe ära läheb aga jah... lootus pidi viimasena surema Eks SS2 paneb juba esimesed asjad paikka.
Mulle käib see pinda, et rallil ma sõitsin stabiilselt 3-4 sekundit viletsamaid aegu, kui testimisel. Ei tea mis oli, esimene ralli ja eks väike värin oli sees.
Burns kirjutas:
Burns kirjutas:
Sama siin. Kusjuures hullem on alles ees....
Mis see hullem siis olla võiks...väike metsaretk
ohhhhhh.... sai taha teada. õnneks suutsin masina tervena hoida. mis me siin enne ikka stressa. vaatame mis teistel ka juhtub või siis ei juhtu
Homme saab põnev olema.
Üks asi veel see, et sellest hooajast hakkab olema nüüd see scriinide teema selline, et kes peale LEG1 (nö ss3) esimene selle scriin ka nähtavaks ja siis samuti peale ss6. Siis kõik aus ja kõigile näha ja sellega väldib ka segadusi, mis võivad tekkida. Scriinid tulevad samale lehele kus ajad ilmuvad.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Kolin, Erry, Aix vanadest tegijatest puudu. Aixil tean ,et kiired ajad ja pole aega hetkel sõita, aga kus on Erry??
Kolin vist pole veel mänguga "sina" peale saanud?
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:Kolin, Erry, Aix vanadest tegijatest puudu. Aixil tean ,et kiired ajad ja pole aega hetkel sõita, aga kus on Erry??
Kolin vist pole veel mänguga "sina" peale saanud?
Pergele mul täitsa meelest läinud oli. Alustan siis Rootsi etappiga.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi