ADAC Rallye Deutschland 2017 eelvaade ja shakedown
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Re: ADAC Rallye Deutschland 2017 eelvaade ja shakedown
Neuville 4 läbimine aeglasem kui Oti oma. Seega esimene läbimine andis tohutu eelise
Tundub et meelega oodatakse natuke et rada mustemaks läheks siis saab testida teise läbimise jaoks seadeid.
-
- Rallifoorum 24/7
Kusjuures homseks lubab endiselt vihma ja tundub et see on ka ikka suht kindel, esimestel kõva eelis ja Otil hea võimalus minu meelest esimesel päeval juba korralik koht ja edu endale saavutada. Sordo paar kohta tagant poolt startides võib-olla kimbutaks aga tavaliselt tema kehvades oludes ka ise suht kehv.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Kuidas see Ott korraliku koha ja edu omale peaks saavutama kui 8 meest enne teda tõenäoliselt vihmas muda teele kühveldavad?soca kirjutas:Kusjuures homseks lubab endiselt vihma ja tundub et see on ka ikka suht kindel, esimestel kõva eelis ja Otil hea võimalus minu meelest esimesel päeval juba korralik koht ja edu endale saavutada.
-
- Rallifoorum 24/7
Mati kirjutas:Kuidas see Ott korraliku koha ja edu omale peaks saavutama kui 8 meest enne teda tõenäoliselt vihmas muda teele kühveldavad?soca kirjutas:Kusjuures homseks lubab endiselt vihma ja tundub et see on ka ikka suht kindel, esimestel kõva eelis ja Otil hea võimalus minu meelest esimesel päeval juba korralik koht ja edu endale saavutada.
pole kaineks saanud veel? miks ta 8-na startima peaks? stardib ju kolmandana
Mati on segaduses. Ta arvab, et on ERC etapp ja peale shakedowni hakatakse stardipositsioone valima 

Huvitav mis rehviga peale minnakse? Kas on nii märg et kasutatakse vihma rehvi? Esimsetel võiks nagu olla aga mõni tagumine võib isegi proovida slikiga minna.soca kirjutas:Kusjuures homseks lubab endiselt vihma ja tundub et see on ka ikka suht kindel, esimestel kõva eelis ja Otil hea võimalus minu meelest esimesel päeval juba korralik koht ja edu endale saavutada. Sordo paar kohta tagant poolt startides võib-olla kimbutaks aga tavaliselt tema kehvades oludes ka ise suht kehv.
-
- Rallifoorum 24/7
intervjuu Otiga https://www.facebook.com/ADACRallye/vid ... 884153783/
Andestust kõrgeauline ralli jumal. Ma polnud stardilisti ette võtnud veel. WRC.com startlist näitab muidugi, et Tänak läheb teele teisena.soca kirjutas:Mati kirjutas:Kuidas see Ott korraliku koha ja edu omale peaks saavutama kui 8 meest enne teda tõenäoliselt vihmas muda teele kühveldavad?soca kirjutas:Kusjuures homseks lubab endiselt vihma ja tundub et see on ka ikka suht kindel, esimestel kõva eelis ja Otil hea võimalus minu meelest esimesel päeval juba korralik koht ja edu endale saavutada.
pole kaineks saanud veel? miks ta 8-na startima peaks? stardib ju kolmandana
-
- Rallifoorum 24/7
See ei ole startlist, vaid registreerunud võistlejad, järjestatud uksel ilutseva numbri järgi.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
-
- I järgu kommentaator
Punktitabeli vaatamisest ei piisanud, või ei ole üldse kursis, et selle järgi ka starditakse?Mati kirjutas:
Andestust kõrgeauline ralli jumal. Ma polnud stardilisti ette võtnud veel. WRC.com startlist näitab muidugi, et Tänak läheb teele teisena.
-
Kuidas see Ott korraliku koha ja edu omale peaks saavutama kui 8 meest enne teda tõenäoliselt vihmas muda teele kühveldavad?[/quote]
pole kaineks saanud veel? miks ta 8-na startima peaks? stardib ju kolmandana[/quote]
Andestust kõrgeauline ralli jumal. Ma polnud stardilisti ette võtnud veel. WRC.com startlist näitab muidugi, et Tänak läheb teele teisena.[/quote]
Korralik huumor käib siin juba
pole kaineks saanud veel? miks ta 8-na startima peaks? stardib ju kolmandana[/quote]
Andestust kõrgeauline ralli jumal. Ma polnud stardilisti ette võtnud veel. WRC.com startlist näitab muidugi, et Tänak läheb teele teisena.[/quote]
Korralik huumor käib siin juba

-
Ärge siis nüüd amatööri kohe mutta tampige...iga algus on raske
Tehtud! Ott ja Martin on WRC meistrid!
-
Ja muide, wrc.com startlisti järgi stardib Ott siiski kolmandana, kõigepealt Ogier, siis järgmine prantslane Ingrassia ja siis Ott. Martin Järveoja on ka stardis seekord.
Väga õige, mõnel on muud ka teha kui FIA reegleid omale pähe ajada. Eks see ole igal pool nii, et suuremad mölalõuad hakkavad nokkima rookidega.Dubber kirjutas:Ärge siis nüüd amatööri kohe mutta tampige...iga algus on raske
Aga päris korralik "asfaldi ralli" käimas https://www.facebook.com/michael.c.knor ... 170683563/
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
See, et starditakse MM punktitabeli alusel rallile on elementaarne, WatsonMati kirjutas:Väga õige, mõnel on muud ka teha kui FIA reegleid omale pähe ajada. Eks see ole igal pool nii, et suuremad mölalõuad hakkavad nokkima rookidega.Dubber kirjutas:Ärge siis nüüd amatööri kohe mutta tampige...iga algus on raske
Aga päris korralik "asfaldi ralli" käimas https://www.facebook.com/michael.c.knor ... 170683563/

Mati tere tulemast "rallipõrgusse". Siin on 2 võimalust, kas Sind armastatakse või vihatakse! Ise valid oma poole! Igal juhul saab lõbus olema.