weblife kirjutas:Ottile vist ikka hetkel veel asfalt ei meeldi
läks rehvivalikuga alt?
Muidugi mängib homne stardipositsioon rolli... tegemist võib olla taktigaga... 10 sekundit N'i liidrile on vähe aga stardipositsioon on 7-mes.
>
0
Viimati muutis svs89, 16 Mai 2009, 18:48, muudetud 2 korda kokku.
pigem arvan,et see koht oli meelega väljasõidetud,et homme võimalikult healt positsioonilt startida.Küll näete homme on Ott peale esimest katset Ni liider.
marko1509 kirjutas:valestart wilksil? või mille eest trahv?
aaa kurinahk nagunii mängib ka kassi ja hiirt, vaadati esimeste katsetega ära kes kuidas minna annab ja siis "sätivad" endid kohtadele...
aga see võib ka minu luulu olla
Ja ega need subaruautospiriti mehed ka lahjad ei ole, teevad vigureid ka Eesti sõitudes, ju siis siin käib veel hullem sebimine
olime 4ndal katsel raja ääres umbes 1/3 koha peal. Seal kaotas Tänak klassi parimatele u 1-2 sekundiga. Kas katse lopus juhtus midagi vôi lihtsalt taktika mäng ei oska öelda. Hoiame eesti lippu kõrgel edasi!
Olin 4. katse lõpus. Ärge muretsege, puhas taktikamäng, pidurdas enne viimast kurvi tugevalt ja jättis auto peaaegu seisma. Metsakatse läbimine oli võimas, kiirelt mööda ideaaltrajektoori ilma tolmutamata ja rapsimata.
Meeletu rahvamass ja ülihea fiiling. Edu meile homseks
>
0
F-1 ennustusvõistluse võitja 2006; DTM ennustusvõistluse võitja 2011
See üheksas katse on mulle tuttav - väga huvitav, pidevalt vahelduva teega. Kuskil peale mahapööramist oli lõik, kus auto oli rohkem õhus kui maapeal.
Katsed on aga sellised mõnusad, vahepeal lased mööda kitsast metsavahet, siis jälle laiale teele.
Viimati olin seal ise sõitmas 2005
Talsi on üldse olnud selline nurga taga nõksutamine, kus tutvumise ajal jääd hetkeks kahtlema, kas tõesti siit peab minema?