Ei tea ka...homne stardipositsiooni võib palju rolli siin mängida...svs89 kirjutas:Nagu varem mainiti siis see on katse kus võita on vähe aga kaotada palju...
Midagi on valesti läinud
Diagnoos: rallisõltlane

I järgu kommentaator

läks rehvivalikuga alt?weblife kirjutas:Ottile vist ikka hetkel veel asfalt ei meeldi
Muidugi mängib homne stardipositsioon rolli... tegemist võib olla taktigaga... 10 sekundit N'i liidrile on vähe aga stardipositsioon on 7-mes.
Viimati muutis svs89, 16 Mai 2009, 18:48, muudetud 2 korda kokku.
Rallifoorum 24/7

Wilks on trahvi saanud ja langenud Tänaku seljataha.
Tänak stardib homme 7-ndana.
Homme läheb ikka väga põnevaks. Kõik on võimalik N'is. Koha vahed väga väikesed.
Tänak stardib homme 7-ndana.
Homme läheb ikka väga põnevaks. Kõik on võimalik N'is. Koha vahed väga väikesed.
Viimati muutis svs89, 16 Mai 2009, 18:40, muudetud 1 kord kokku.
I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

aaa kurinahk nagunii mängib ka kassi ja hiirt, vaadati esimeste katsetega ära kes kuidas minna annab ja siis "sätivad" endid kohtadele...marko1509 kirjutas:valestart wilksil? või mille eest trahv?
aga see võib ka minu luulu olla
Ja ega need subaruautospiriti mehed ka lahjad ei ole, teevad vigureid ka Eesti sõitudes, ju siis siin käib veel hullem sebimine
AutoralliSuurSõber
I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Kolmas koht on üldarvestuses võimalik kuna WRCd lähevad oma teed.. Aga N'i võit oleks ülivõimas.
Eks pärast kuuleb, mis juhtus või oli see taktika.. aga 20 sekki linnakatsel on ikka päris palju.
Eks pärast kuuleb, mis juhtus või oli see taktika.. aga 20 sekki linnakatsel on ikka päris palju.
Viimati muutis svs89, 16 Mai 2009, 18:55, muudetud 2 korda kokku.
I järgu kommentaator

IV järgu kommentaator

V järgu kommentaator

Olin 4. katse lõpus. Ärge muretsege, puhas taktikamäng, pidurdas enne viimast kurvi tugevalt ja jättis auto peaaegu seisma. Metsakatse läbimine oli võimas, kiirelt mööda ideaaltrajektoori ilma tolmutamata ja rapsimata.
Meeletu rahvamass ja ülihea fiiling. Edu meile homseks
Meeletu rahvamass ja ülihea fiiling. Edu meile homseks
F-1 ennustusvõistluse võitja 2006; DTM ennustusvõistluse võitja 2011
Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

See üheksas katse on mulle tuttav - väga huvitav, pidevalt vahelduva teega. Kuskil peale mahapööramist oli lõik, kus auto oli rohkem õhus kui maapeal.
Katsed on aga sellised mõnusad, vahepeal lased mööda kitsast metsavahet, siis jälle laiale teele.
Viimati olin seal ise sõitmas 2005
Talsi on üldse olnud selline nurga taga nõksutamine, kus tutvumise ajal jääd hetkeks kahtlema, kas tõesti siit peab minema?
Katsed on aga sellised mõnusad, vahepeal lased mööda kitsast metsavahet, siis jälle laiale teele.
Viimati olin seal ise sõitmas 2005
Talsi on üldse olnud selline nurga taga nõksutamine, kus tutvumise ajal jääd hetkeks kahtlema, kas tõesti siit peab minema?