Oma arust ma nägin kõvasti vaeva, et sinust mööda saada, päris mitu kurvi loksusin Su selja taga

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Sina kui kohtunik pead teadma kõike ja hiljem kui keegi esitab protesti, siis andma sellele ka AMMENDAVA vastuse. Sa pead kontrollima kõike mis reeglites kirjas ja seda mitte ainult erandite puhul vaid kõigi sõitjate puhul.Riho P kirjutas:Aga kui selline punkt on reeglites kirjas, et tuleb käia vähemalt 2 korda poksis, siis miks keegi peaks seda reeglit rikkuma ?
LOE RIDADE VAHELT!!!!!!!!!!!!!!!Milor kirjutas:Kahjuks kohe ei märganud, kuid kui märkas, siis lasi ka mööda. Võin selle siia üles ripputada, kuid see võtab aega.
To Burns: Ma küsisin juba mitu postitust ees poolt, et milleks seda vaja. Ma olen faktiliselt ja argumenteeritult seletustega selgitanud, et milleks seda ei ole vaja, kuid sama väärset vastus ma oma küsimusele saanud ei ole.
Rahu, see oli naljaga öeldudMilor kirjutas:Sina kui kohtunik pead teadma kõike ja hiljem kui keegi esitab protesti, siis andma sellele ka AMMENDAVA vastuse. Sa pead kontrollima kõike mis reeglites kirjas ja seda mitte ainult erandite puhul vaid kõigi sõitjate puhul.Riho P kirjutas:Aga kui selline punkt on reeglites kirjas, et tuleb käia vähemalt 2 korda poksis, siis miks keegi peaks seda reeglit rikkuma ?
Oeh jah, näita pikemat videot, kus kaardi pealt näha, et ma olin tal sabas pikemat aega, mul oli võimalus ta vabalt välja sõita, aga jäin ootama seni kuni ta märkab või mööda laseb. Ja see mööda sõit oli väga riskantne, lõpuks kui kõrvale lasi, oli mul gaas põhjas, nagu temalgi ja pidin minema väga riskantselt kurvi sisse ilma et kokku põrkaks. Selle kohta ei saa öelda, et see oli ilus mööda laskmine.
Tänan Milor katkendite eest.Milor kirjutas:Katkendeid Imolast.
Nagu alati![]()
Milor vist ostis (kui ma õieti mäletan) selle PS3e kaamera. Kas sellega ka saab filmida ja kas ta salvestab siis kõvakettale? Sorry kui tuli loll küsimusKrusa kirjutas:Ahoi kõigile,
Ei sunni kedagi kaameraid jmt. ostma, aga kui ei ole videomaterjalina tõestust olukordadest millega te rahul ei ole, siis pole meil ka midagi analüüsida ja kedagi vastutusele võtta. Loodan, et mõistate?
Krusa