F1 games & online

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Riho P
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Reactions: 0

Postitus Postitas Riho P »

Kahjuks pole mul seda videot, kus Siilikuusk mind "ilusti" mööda lasi :D:D
Oma arust ma nägin kõvasti vaeva, et sinust mööda saada, päris mitu kurvi loksusin Su selja taga :D:D
Lucky Strike Honda Racing F1 Team
Milor
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas Milor »

Kahjuks kohe ei märganud, kuid kui märkas, siis lasi ka mööda. Võin selle siia üles ripputada, kuid see võtab aega.

To Burns: Ma küsisin juba mitu postitust ees poolt, et milleks seda vaja. Ma olen faktiliselt ja argumenteeritult seletustega selgitanud, et milleks seda ei ole vaja, kuid sama väärset vastus ma oma küsimusele saanud ei ole.
Üks fakt mida ma veel maininud ei ole on see, et mõtle millise koormuse see paneb kohtunikele. ... ja seda mille nimel? Kohtunik ei hakkaks ju jälgima ainult esimest sõitjat vaid peab kõigil silma peal hoidma ja nende poksipeatusi lugema. Nüüd palun selgita mulle, et miks või milleks see vajalik oleks.
Viimati muutis Milor, 06 Mär 2008, 22:39, muudetud 1 kord kokku.
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
Riho P
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Aga kui selline punkt on reeglites kirjas, et tuleb käia vähemalt 2 korda poksis, siis miks keegi peaks seda reeglit rikkuma ? :D
Milor

Riho P kirjutas:Aga kui selline punkt on reeglites kirjas, et tuleb käia vähemalt 2 korda poksis, siis miks keegi peaks seda reeglit rikkuma ? :D
Sina kui kohtunik pead teadma kõike ja hiljem kui keegi esitab protesti, siis andma sellele ka AMMENDAVA vastuse. Sa pead kontrollima kõike mis reeglites kirjas ja seda mitte ainult erandite puhul vaid kõigi sõitjate puhul. :shock:
Burns

Postitus Postitas Burns »

Milor, kus ma seal Siilikuusest möödumisel eksisin n.ö näitasin oma filigraanset möödasõidu oskust?
Diagnoos- Rallisõltlane
Burns

Milor kirjutas:Kahjuks kohe ei märganud, kuid kui märkas, siis lasi ka mööda. Võin selle siia üles ripputada, kuid see võtab aega.

To Burns: Ma küsisin juba mitu postitust ees poolt, et milleks seda vaja. Ma olen faktiliselt ja argumenteeritult seletustega selgitanud, et milleks seda ei ole vaja, kuid sama väärset vastus ma oma küsimusele saanud ei ole.
LOE RIDADE VAHELT!!!!!!!!!!!!!!!
Diagnoos- Rallisõltlane
Riho P
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Milor kirjutas:
Riho P kirjutas:Aga kui selline punkt on reeglites kirjas, et tuleb käia vähemalt 2 korda poksis, siis miks keegi peaks seda reeglit rikkuma ? :D
Sina kui kohtunik pead teadma kõike ja hiljem kui keegi esitab protesti, siis andma sellele ka AMMENDAVA vastuse. Sa pead kontrollima kõike mis reeglites kirjas ja seda mitte ainult erandite puhul vaid kõigi sõitjate puhul. :shock:
Rahu, see oli naljaga öeldud :oops: :wink:
annu333
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas annu333 »

Minu viga selle ütluse kohapealt, et kingsto pitis ei käind. usun teid. Aga seletage mulle üks lihtne asi ikkagi ära.

Kui kõik pitis käivad siis peaks ju olema võrdne kõigile... kellelegi ei tehta ju liiga. Asi lahendatakse rajal ära. Teie ütlustest jääb tunne nagu püüaks siin keegi sellest hullu kasu lõigata. Sellest ka selline vastu seis.

Muide minu küünarnukkide kohta. Esiteks pidin ma kingsto pärast hoo maha võtma, kuna temagi võttis hoo maha ja ma teatsin, et keegi kõrval on... nii, et pole üldse hakkand sisekurvi trügima. ühtegi kokkupõrget enne seda kui sa mul risti ees olid pole olnud.. nii, et jätkame samas vaimus.
Milor

See võttis üle poole ringi aega. :D
http://toru.ee/view/b3e4e9360b69
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

RAHU MEHED!
Olen kolanud ja suhelnud kahe erineva liigaga kus on rohkem sõitjaid kui meil. Muuseas ühega neist tuleb meil varsti võistlus.
Nendel on reeglites kirjas kaks asja: 1. Mis iganes moel sõidad kellegi välja, või "aitad sellele kaasa", siis pead kannatanu(d) laskma endast ühe ringi jooksul mööda. 2. GP jooksul pead käima boxisis kaks korda. Kõik need punktid olid minu jaoks arusaamatud kuni praeguseni, kui loen seda tandrit siin. Kõik on oma arvamuse rohkem kui korra välja öelnud, aeg on lõpedada see palagan.

Enne aegade üles panekut veel eelinfot.
NR.1 - Kingsto saab Imolast 0p. põhjused tulevad koos aegadega.
NR.2 - reeglitesse tuleb muutus enne järgmist etappi.
Kingstoga sai eile õhtul pikalt räägitud. Vaene hing räägib ainult prantsuse keelt ja inglise keelt väga minimaalselt. Ühesõnaga on kõik kontrolli all ja kui keegi tahab väga täpselt midagi teada, siis tehke üks kõne mulle :)

Minu video on praegu toru poole teel, tahtsin teha pikemat ja asjalikumat, aga algaja värk ja aeg sai ka otsa.
Riho P
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Milor kirjutas:See võttis üle poole ringi aega. :D
http://toru.ee/view/b3e4e9360b69
Oeh jah, näita pikemat videot, kus kaardi pealt näha, et ma olin tal sabas pikemat aega, mul oli võimalus ta vabalt välja sõita, aga jäin ootama seni kuni ta märkab või mööda laseb. Ja see mööda sõit oli väga riskantne, lõpuks kui kõrvale lasi, oli mul gaas põhjas, nagu temalgi ja pidin minema väga riskantselt kurvi sisse ilma et kokku põrkaks. Selle kohta ei saa öelda, et see oli ilus mööda laskmine. :wink: Igatahes pole vahet, mis tehtud see tehtud :) Ja ma ei süüdista mitte kedagi, ainult rahu.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Milor kirjutas:Katkendeid Imolast.
Nagu alati :D
Tänan Milor katkendite eest.
Kahjuks jäi siilikuusk stardi kurvides märkamatuks :( seega sedasi läks.
2 mats oli ka ootamatu :D kuid au ja kiitus taadule kes ootama jäi.
Erryga oli see lugu, et sain talle sappa kuid erry hakkas suts varem pidurdama enne stardi/finiši kurvi ning seda ma ei oodanud ja et erryle mitte sisse sõita sõitsin hoopis seina. See oli ka veel nii õnnetult, et viga sai ainult esitiib. Andis nühkida et kruusalt minema saada ning otsisin uut seina :) ajakaotus oli metsik. Tagantjärgi oleks olnud lihtsam kohe boksi sõita :D
Loodan, et ma vigadest õpin :oops:
Ise sõidan homme Hannoveri kuid ei saa ilmselt vahele jätta ka Nürburgi teste. Loodan, et ka kõigil seal sujub. :)
PiltCitroën Sport
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Reeglid on muudetud. Kohtume rajal.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Ahoi kõigile,
Ei sunni kedagi kaameraid jmt. ostma, aga kui ei ole videomaterjalina tõestust olukordadest millega te rahul ei ole, siis pole meil ka midagi analüüsida ja kedagi vastutusele võtta. Loodan, et mõistate?

Krusa :)
Burns

Krusa kirjutas:Ahoi kõigile,
Ei sunni kedagi kaameraid jmt. ostma, aga kui ei ole videomaterjalina tõestust olukordadest millega te rahul ei ole, siis pole meil ka midagi analüüsida ja kedagi vastutusele võtta. Loodan, et mõistate?

Krusa :)
Milor vist ostis (kui ma õieti mäletan) selle PS3e kaamera. Kas sellega ka saab filmida ja kas ta salvestab siis kõvakettale? Sorry kui tuli loll küsimus :oops: :oops:
Diagnoos- Rallisõltlane
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

Webcamera ja salvestab arvutisse,aga kvaliteet pole eriti kiita.Proovisin ka varjanti,et PS3-st salvestavasse DVD-sse ja sealt telekasse,aga rooli/pedaalide reageerimisaeg muutus hilisemaks ja sedasi ei saa korralikult sõita.Tegelikult otsime veel õiget lahendust...
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Mul istub tavaline Sony DV kaamera statiivil ja kärab kenasti...
annu333
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas annu333 »

Mul oli mingi juust eelmine sõit aga see sõit vaatan mingi parema fotoka, milles pärast aru ka saaks.
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Tere kõigile üle tükiaja :)
Peaks mainima, et teil on siin päris külm ja kevadest pole märkigi võrreldes saksamaaga :D
Soetasin endalegi webcami, aga see pole ikka see ja ps3-e kaameraga kahjuks filmida mängu ajal pole võimalik, ehk peab veel midagi välja mõtlema :)
PiltCitroën Sport
Vasta