Tubasi on mitu, kord viskab ühte kord teise tuppa. Kuigi ei saa aru mille alusel. Näha saad palju teised sõitnud on ainult siis kui sõber ka onlines samas toas on.vidrik kirjutas:kas dirtis mitte ainult üks tuba kõigile ei ole
ja põnev on see et mina ei ole suutnud leida sellist kohta kust näeks kui palju meie omad sõitnud on .need siis kes on frends listis?
Online mängimine ja 2008 aasta
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- III järgu kommentaator
Mul ka sama tunne, et tubasid ikka mitu. Sest pire naljakas kui üle maailma vahest aint 3 in. mängib.
Seda tahaks küll teada kuidas ta ruumidesse paigutab.
Muidu burns. Tasapisi tuleb tase tagasi. apsakaid ei tule enam nii tihti ja pisi asjad tulevad ka meelde. Ja suudan ikka esimese kahe koha pärast võidelda
Enamus aja ikka esimesel kohal
hoiame eestlaste mainet kõrgel
Muidu burns. Tasapisi tuleb tase tagasi. apsakaid ei tule enam nii tihti ja pisi asjad tulevad ka meelde. Ja suudan ikka esimese kahe koha pärast võidelda

-
Sellest pole jah aru saanud mille alusel ta tubadesse paigutab. Mis Dirti puudutab siis selle mängimisega on sutsu kitsas käes, kuna vaja ennast vormeli hooajaks vormi viia.annu333 kirjutas:Mul ka sama tunne, et tubasid ikka mitu. Sest pire naljakas kui üle maailma vahest aint 3 in. mängib.
Muidu burns. Tasapisi tuleb tase tagasi. apsakaid ei tule enam nii tihti ja pisi asjad tulevad ka meelde. Ja suudan ikka esimese kahe koha pärast võideldaEnamus aja ikka esimesel kohal
hoiame eestlaste mainet kõrgel

Diagnoos- Rallisõltlane
-
Avastasin enda jaoks uuesti WRC4. Oli ikka üks hea mäng. Katsed pikad ja huvitavad. Jama ainult selles, et ma enda mängu välja laenutanud ja nüüd plaanis osta uus aga ei tea kas kuskilt saab veel seda?treik kirjutas:Ootan ka infot WRC mängu kohta pikkisilmi, aga kahjuks pole miskit head veel kuulnud.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
Sellest Evolved´st on oksendamiseni, nii et uue hooaja võiks ikka PS3 mänguga teha. Grid on täitsa normaalne, sõite oleks küll ja küll. Kui aga Evolved siis mina jään raudselt eemale.alk kirjutas:irw seda ettepanekut ei taha ju keegi kuulda,aga Evolvedit on ikka päris lõbus sõita...muide Kait ja Pants ja Daddy jne sõidavad seda ikka veel täiega.Käin ikka aegajalt seal funnimas.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
Kellele on ja kellele mitte.
Mul hetkel elutempo kiirem ja põnevam kui F1-s. Sega tulgu mis tulgu, osa võtan kindlasti, kuid sellist trenni nagu EVOLVEDIS ma enam teha ei saa.
Isiklikult leian sarnaselt Siilikuusele, et EVOLVED on hetke valikus kõige sarnasem rallimäng rallile. Lisaks on sellest mängust ka kindlasti rohkem osavõtjaid kui ... F1, Dirt ja Grid`is.
Mängud ei maksa 100 eek`i. Palju kiidetud Dirt sai ostetud ja ... . Riiul hakkab täis saama.
Mul hetkel elutempo kiirem ja põnevam kui F1-s. Sega tulgu mis tulgu, osa võtan kindlasti, kuid sellist trenni nagu EVOLVEDIS ma enam teha ei saa.
Isiklikult leian sarnaselt Siilikuusele, et EVOLVED on hetke valikus kõige sarnasem rallimäng rallile. Lisaks on sellest mängust ka kindlasti rohkem osavõtjaid kui ... F1, Dirt ja Grid`is.
Mängud ei maksa 100 eek`i. Palju kiidetud Dirt sai ostetud ja ... . Riiul hakkab täis saama.
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.