Tutvusin juhuslikult Burnsiga netis mängides ja ta juhatas mind sellele lehele. lugesin siin foorumis teie võistlustest ja hakkas huvi pakkuma.
Tahtsingi küsida, et kas peab kuhugi registreeerima, et saaks ka osavõtta ja mis mänge te üldse plaanite järgmine aasta mängida.
Tutvusin juhuslikult Burnsiga netis mängides ja ta juhatas mind sellele lehele. lugesin siin foorumis teie võistlustest ja hakkas huvi pakkuma.
Tahtsingi küsida, et kas peab kuhugi registreeerima, et saaks ka osavõtta ja mis mänge te üldse plaanite järgmine aasta mängida.
tervitustega annu333!
Teretulemast! Hetkel järgmise aasta plaanid lahtised, aga PS3 on teema ja mängudest hetkel Dirt, F1 ja vblla ka Sega Rally. Viimasest ple endam aimugi, aga peaks liigituma samasse klassi nagu Dirt mis pole just köige suuremad asajd vörreldes WRC:Evolved-ga.
Mida hetkel ise sõidad?
Sega rallyst mul jäi igastahes demost tunne, et tegu on lihtsalt arcadega. Selles suhts olen tänulik PS3 networkile. Trailereid vaadates jääb mängust ülihea tunne aga kui demot mängid siis tänad jumalat, et kohe mängu ostma ei läinud. Dirt on päris tõetruu, just sellle pärast, et seal ikka saad auto täiesti pilbasteks sõita ja seadistada saab ka päris hästi. F1 vastu pole mul ka midagi. Muidu dirt'is ei saa valida ju kus ruumis mängid.paneb jummala suva kohta sind mängima. Muidugi vote süsteem on päris demokraatlik, ei pea mingi ühe venna pilli järgi tantsima,aga võiks saada valida kõigi radade vahel.
annu333 kirjutas:Hetkel mängin dirti, f1, aeg ajalt ghost reconit.
muidu küsimus paljudel üldse dirt on. Sest võrgus olen ma näinud veel ühte eesti lippu raja rekordites.
Nii palju kui mina tean on Dirt Krusal, Heixil, Erryl, Adil ja Alkil.
Mina isiklikult arvan, et võiks järgmist hooaega alustada F1ga. Selle mängu kohta ei tohiks küll kellelgi ühtegi halba sõna öelda olla. Ka netplay on tasemel. Muidugi peab siis üldsus otsustama kas sõita nii, et teise autod on Ghost car´na näha või on ka kokkupõrked lubatud.
Tean, et aeg võib veel varajane olla aga peaks mõtlema hakkama mida siis otsustada, siis teab ka mis mänguga varakult trenni tegema hakata.
F1 võib teha küll. Aga ma pooldaks ghosti varianti. Sest tavaliselt langeks ühe venna vea tõttu kaks meest kohe välja. kui keegi kellelegi otsa sõidab.
Tere tulemast Annu333!
Mina pooldaksin realistlikut versiooni.
Selleks, et välistada mõttetuid lollusi (kellegi tahtlik välja sõitmine) saab alati reeglitesse mõned punktid lisada, mis dissiplineeriksid sõitjaid. Teiseks arvan, et keegi ei ole huvitatud trenni tegema selleks, et jõuda ainult esimese kurvini.
Hetkel mul puuduvad veel igasugused kogemused PS3`e F1-st. Kas seal on kohtunikel mingi võimalus peale sõitu seda kõike uuesti ülevaadata?
Hetkel mul puuduvad veel igasugused kogemused PS3`e F1-st. Kas seal on kohtunikel mingi võimalus peale sõitu seda kõike uuesti ülevaadata?
Minu meelest kui sõit läbi, siis mingit replay varjanti pole
Mis puudutab realistliku varjanti siis sellega keeruline. Sõites seda kellegi taga ja isegi kui paistab, et kahe auto vahel on veel pisut maad siis ikka lajatad eessõitja rajalt välja. Või on see ainult mulle nii tundunud.
Aga te peaks ka sellele mõtlema ,et kui suurel osal on üldse võimalik sõita nuh nt on vaja osta PS3 ja siis veel F1 mäng kui palju on kokku osavõtjaid.
>
0
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Tänud Burns.
Järgmisel nädalal hangin endale selle mängu ja proovin järele.
Kui peaks otsustatama realistliku versiooni kasuks, siis tuleks kindlasti kasutusele võtta ka eelnev ajasõit. Kui aega ei mahu, siis starti ei saa.
Milor kirjutas:Tänud Burns.
Järgmisel nädalal hangin endale selle mängu ja proovin järele.
Kui peaks otsustatama realistliku versiooni kasuks, siis tuleks kindlasti kasutusele võtta ka eelnev ajasõit. Kui aega ei mahu, siis starti ei saa.
Hea mõte Milor. See on seal hea, et saab ka enne kvalifikatsiooni sõidu teha aga siis pääsevad starti ikka kõik. Aga noh, eks saab veel mõelda kuidas teha ja mida üldse kohtunikud asjast arvavad.
kiilakass kirjutas:Aga te peaks ka sellele mõtlema ,et kui suurel osal on üldse võimalik sõita nuh nt on vaja osta PS3 ja siis veel F1 mäng kui palju on kokku osavõtjaid.
Päris paljutel on need juba olemas ja PS3e hinnad ka kukuvad.
endal tekkis selle f1 mänguga selline mõte et kõik on lahe et otsime uut mängu ja puha ja evolved on ära tüüdanud aga isiklikult mulle meeldiks ikka jääda ralli kui sellise juurde.
ei tea miks aga mulle pole kunagi eriti meeldinud igast f1-d ,gta-d ja kõik võimalikud NFS-i variandid ei tea pole nagu päris see..... ralli siis.
tunnistan et praegu räägib netplay tõesti F1 kasuks aga siiski kui tuleks sonylt uuendus dirtile siis mänigks parema meelege seda või siis peaks selle sega ka ära proovima pole isegi mitte näinud seda veel.
selline väikse inimese arvamus siis minul aga kui enamus otsustab et sõidetakse F1 siis sõidan ikkagi kaasa kas või ainult seltskonna pärast.
Tunded samad Vidrikuga. Vean Sega demo omale, et aimu saada mis imeloom see on.
Rallimehed nagu me oleme ei mahu tõesti hinge, et peaks ühte ringi (F1) uhama hakkama, aga vaatame tõele otsa, siis valikuid palju pole. Või on?
Nagu ma ennist ütlesin, et "Rallifoorum Challange Online" ei kao kuskile, praeu on küsimus millega jätkata? Seega kõik pessimistid ja niisama nukrutsejad ärge heidke meelt ja olge avatud uutele väljakutsetele.