Rootsi ralli osalejate nimekiri
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Osalebki kõikidel etappidel, aga praegusel juhul on tegu vääramatu jõuga(Force Majore), mis takistab Arminil osalemast ja selleks puhuks on loodud reeglites erand.Erki kirjutas:Heh, ma arvasin, et see "number 1" sõitja osaleb kõigil etappidel... Siis hooaja lõpuni võiks aind Tuohino ja Paasonen punkte tuua.
Paasonen siis asendamas vigastatud Schwarzi.Kuid meeskondlike punktide eest sõidavad ikkagi Tuohino ja Ekström.Isiklikult arvan,et Paasonen näitab head kiirust ja annab kõva lahingu, kui kõik sujub.Ja kui ta Tuohinost kiirem ei ole, siis Ekströmile võiks küll ära teha:P
Sport, mis pole seotud mootoritega on teesklemine.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
No ma arvan,et Eki veel vajutab Rootsis-Andero- kirjutas:Paasonen siis asendamas vigastatud Schwarzi.Kuid meeskondlike punktide eest sõidavad ikkagi Tuohino ja Ekström.Isiklikult arvan,et Paasonen näitab head kiirust ja annab kõva lahingu, kui kõik sujub.Ja kui ta Tuohinost kiirem ei ole, siis Ekströmile võiks küll ära teha:P

-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
No nüüd siis esimene tõsine vigastus käes tänu HANS-le. Kurb.Carlos kirjutas:Kui nüüd väga valesti aru ei saa, siis rallye1.de kirjutab nagu asendaks Jani Paasonen Rootsis Armin Schwarzi kuna too pole veel päris toibunud.
edit. see juba mujal ka kirjas ja nii on.
Tsitaat: Delfist
Schwarz seletab, et tema auto libises meetrisügavusse kraavi. Sakslane põrkus väga kõvasti vastu istme seljatuge ja nihestas õla. “Hiljuti sisse viidud HANS-süsteem ei võimalda veel ülakeha tugevat kinnitamist istme külge,” väidab Škoda piloot.
Tuleb välja, et kui hans süsteemi ei oleks kasutatud siis näeks me Schwarzi Rootsi ralli stardis.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Selgita nüüd mulle kuidas see HANSu puudumine oleks Armini avariid pehmendanudKolin kirjutas: Schwarz seletab, et tema auto libises meetrisügavusse kraavi. Sakslane põrkus väga kõvasti vastu istme seljatuge ja nihestas õla. “Hiljuti sisse viidud HANS-süsteem ei võimalda veel ülakeha tugevat kinnitamist istme külge,” väidab Škoda piloot.
Tuleb välja, et kui hans süsteemi ei oleks kasutatud siis näeks me Schwarzi Rootsi ralli stardis.

-
- II järgu kommentaator
“Hiljuti sisse viidud HANS-süsteem ei võimalda veel ülakeha tugevat kinnitamist istme külge,” väidab Škoda pilootkakuke kirjutas:Selgita nüüd mulle kuidas see HANSu puudumine oleks Armini avariid pehmendanudKolin kirjutas: Schwarz seletab, et tema auto libises meetrisügavusse kraavi. Sakslane põrkus väga kõvasti vastu istme seljatuge ja nihestas õla. “Hiljuti sisse viidud HANS-süsteem ei võimalda veel ülakeha tugevat kinnitamist istme külge,” väidab Škoda piloot.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Hiljuti sisse viidud HANS-süsteem ei võimalda veel ülakeha tugevat kinnitamist istme külge.kakuke kirjutas: Selgita nüüd mulle kuidas see HANSu puudumine oleks Armini avariid pehmendanud
Sellega peaks olema kõik öeldud.

Nujah, siit võib vist välja lugeda jah nii. Ma ise nagu olin siiamaale aru saanud, et need muud turvavööd on ikka endised seal tooli küljes... ju siis ei klapi kokkuKolin kirjutas: Hiljuti sisse viidud HANS-süsteem ei võimalda veel ülakeha tugevat kinnitamist istme külge.
Sellega peaks olema kõik öeldud.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Mils ütles ju kah ralli kokkuvõttes, et kui nad esimesel või teisel katsel korra seinas käisid siis rihmad venisid pikkemaks. Turva rihmad jooksevad üle Hansu õla tugede sellepärast ei saagi korralikult tugevalt kinni tõmmata 

-
- Hooaja Kaval Ants
Kui jääb nr 84, siis sama number, mis oli Dossikul Jyväskyläsxaus kirjutas:Jaan Mölder juuniori auto numbriks on märgitud 84.

http://www.plopcrew.net/galleria/nester ... 004b25.jpg
Tehku nagu suusatamisega, kui mujal hakkama ei saada, siis Otepääl ikka õnnestubkaits kirjutas:Homme 7 veeb. võetakse rootsis lõplik otsus kas ralli toimub või ei. Ruutulipus väitis et lund pidi ikka vähe olema ja teed pehmed. Puhuks tulevase külma mida lubatakse nädala algul eestis rootsi poole!!!

Ega selle väikse asja pärast saa siit talve minema ajada!
Kasuta ikka turvavööd ka!
Valitsev ralli maailmameister Sebastien Loeb tunnistas, et kõige suuremaks takistuseks Rootsi ralli võidu kordamisele sel nädalavahetusel võib saada tugev lumesadu reedese stardi eel. Prantslane läheb avakatsel teele esimesena ja peab seetõttu konkurentide jaoks teid lahtisest lumest puhastama.
“Ma ütlen teile, kuidas mul päev läheb selle järgi, mida näen, kui tõmban oma hotellitoas kardinad akna eest kõrvale,” naljatas Loeb.
Prantslasest maailmameister tunnistas, et kardab kõige rohkem teele sadada võivat värsket lund. “Kui katsed on kaetud jääga ja ääristatud lumevallidega, on Rootsis sõitmine mõnu, mida ei saa kuskilt mujalt. Aga värskes lumega esimesena sõitmine pole nii lõbus. Sel juhul üritan avakatsel kaotada nii vähe aega, kui võimalik ja seejärel võita see järgmisel kahel päeval tagasi.”
Loeb loodab eelmise aasta Rootsi ralli edu korrata. “Kui ilm ei muuda mind esimesel päeval ’lumesahaks’, siis loodan selle lõpetada parimana,” rääkis prantslane.
www.delfi.ee
“Ma ütlen teile, kuidas mul päev läheb selle järgi, mida näen, kui tõmban oma hotellitoas kardinad akna eest kõrvale,” naljatas Loeb.
Prantslasest maailmameister tunnistas, et kardab kõige rohkem teele sadada võivat värsket lund. “Kui katsed on kaetud jääga ja ääristatud lumevallidega, on Rootsis sõitmine mõnu, mida ei saa kuskilt mujalt. Aga värskes lumega esimesena sõitmine pole nii lõbus. Sel juhul üritan avakatsel kaotada nii vähe aega, kui võimalik ja seejärel võita see järgmisel kahel päeval tagasi.”
Loeb loodab eelmise aasta Rootsi ralli edu korrata. “Kui ilm ei muuda mind esimesel päeval ’lumesahaks’, siis loodan selle lõpetada parimana,” rääkis prantslane.
www.delfi.ee