Saksamaa ralli 2004 I päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
hinkelsteinisd?? ära nii karmilt ka pane ma juba võtsin saksa-eesti sõnastiku kätte. kuid sealt ei leidnud sellele sõnale vastetErki kirjutas:Ega seal kiiresti polegi vaja sõita. Piisab kindlast sõidust. Küll teised need hinkelsteinisd üles leiavad.Jälgija kirjutas:Markko saigi oma 2 minutit täis, väga suur kaotus ikka, loodame, et homme tankodroomil läheb vähe kiiremini tal see sõit

No suurest kurbusest/vihast ja kõigi tunnete koosmõjul tuleb minult täna uskumatus koguses trükivigu. Sorry. Hinkelsteinid jah...albertz kirjutas:hinkelsteinisd?? ära nii karmilt ka pane ma juba võtsin saksa-eesti sõnastiku kätte. kuid sealt ei leidnud sellele sõnale vastetErki kirjutas:Ega seal kiiresti polegi vaja sõita. Piisab kindlast sõidust. Küll teised need hinkelsteinisd üles leiavad.Jälgija kirjutas:Markko saigi oma 2 minutit täis, väga suur kaotus ikka, loodame, et homme tankodroomil läheb vähe kiiremini tal see sõit
gaas on endiselt laiffi
nimelt mis need on siisErki kirjutas:No suurest kurbusest/vihast ja kõigi tunnete koosmõjul tuleb minult täna uskumatus koguses trükivigu. Sorry. Hinkelsteinid jah...albertz kirjutas:hinkelsteinisd?? ära nii karmilt ka pane ma juba võtsin saksa-eesti sõnastiku kätte. kuid sealt ei leidnud sellele sõnale vastetErki kirjutas: Ega seal kiiresti polegi vaja sõita. Piisab kindlast sõidust. Küll teised need hinkelsteinisd üles leiavad.
Noh need on need betoonplokid mis pandi tankidele teetähisteks.albertz kirjutas:nimelt mis need on siisErki kirjutas:No suurest kurbusest/vihast ja kõigi tunnete koosmõjul tuleb minult täna uskumatus koguses trükivigu. Sorry. Hinkelsteinid jah...albertz kirjutas: hinkelsteinisd?? ära nii karmilt ka pane ma juba võtsin saksa-eesti sõnastiku kätte. kuid sealt ei leidnud sellele sõnale vastet
gaas on endiselt laiffi
-
- Hooaja Rallivõlur
- Reactions: 0
Alles nüüd viru rallilt tagasi. Üks gaz rammis päris korralikult maja seina seal.
Aga nüüd Markkost. Palun lõpetage see rehvide ja Fordi ja asfaldi kaela ajamine ära. Duval suudab sõita, Märtin ei suuda. Ja sellist kaotust ei saa kuidagi fordi viletsusega ka põhjendada. Markko sõit ei ole lihtsalt praegu tema sõit. Ju see crash ikka suurt mõju avaldab
Loodame, et Markko varsti ennast taas leiab ja on see Markko, kes kõige rohkem katsevõite hooajal võtab. Vot sellist Markkot tahan mina näha, mitte seda, kas ja kuidas ta Krestast mööda saab.
Aga nüüd Markkost. Palun lõpetage see rehvide ja Fordi ja asfaldi kaela ajamine ära. Duval suudab sõita, Märtin ei suuda. Ja sellist kaotust ei saa kuidagi fordi viletsusega ka põhjendada. Markko sõit ei ole lihtsalt praegu tema sõit. Ju see crash ikka suurt mõju avaldab
Loodame, et Markko varsti ennast taas leiab ja on see Markko, kes kõige rohkem katsevõite hooajal võtab. Vot sellist Markkot tahan mina näha, mitte seda, kas ja kuidas ta Krestast mööda saab.