Tere hommikust! Ja head taasiseseisvumispäeva!
Loodame siis kõike paremat jälle, aga ärge siia liiga kauaks passima jääge, Rakveres hakkab ka loetud tundide pärast madin.
Nonii,tere hommikut ka minu poolt.Eks Saksamaal tule kindlasti kõva madin,kuid ise liigun nädalavahetuseks Rakvere poole,saab mitu asja kenasti ühitada (k.a.ralli)...
See on miski b******t.Jaanson läheb minu teada homme kell 8:50 finaali starti.
Erki kirjutas:Kuulge, ma loen telekavast et Jaansoni sõudmist ei näidatagi??? Ometi kirjutab 11. augusti Postimees et Jürka läheb starti täna kell 8.50.
Hommikust ka minu poolt. Loodetavasti siis tuleb põnev ralli nädalavahetus nii Saksamaal, kui Rakveres. Mis puutub, aga sõudmise siis etv lehel selline jutt: Ühepaadi ja kahepaadi finaal on kavas 21. augustil kell 08.50
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
NB tegelased WRC comis suurelt ja punaselt kirjas, et leht refresib ennsat ise :This page will be updated every 90 seconds; there is no need to refresh manually.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:NB tegelased WRC comis suurelt ja punaselt kirjas, et leht refresib ennsat ise :This page will be updated every 90 seconds; there is no need to refresh manually.
Tere ka minu poolt, minu närvid kyll poolteist minti vastu ei pea, heal juhul 20 sekki suudan teadmatuses olla. Nii et tuleb F5 peale jääda
Kolin kirjutas:NB tegelased WRC comis suurelt ja punaselt kirjas, et leht refresib ennsat ise :This page will be updated every 90 seconds; there is no need to refresh manually.
Tere ka minu poolt, minu närvid kyll poolteist minti vastu ei pea, heal juhul 20 sekki suudan teadmatuses olla. Nii et tuleb F5 peale jääda
yah, sama siin. vajutan ikka ise, vahepeal kohe 30 korda järjest :twsited:
No mis parata. AGA, äkki on see iseseisev refreshimine üks asi mis kaasa aitab? Ta teeb seda ise ju ise, ja kui me kõik siin ise ei tõmble, siis vast ei viska pilti eest?