WRC4

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Tervitus kõigile kaasvõistlejatele/sõpradele/konkurentidele.
Mul selline ettepanek, et koostan kas sellel või järgmisel nädalal ühe test ralli, et vaadata siis enne jaanuarit kuidas meeskonnad hooajaks valmistuvad. Test tuleb selline, et võtan 6 erineva ralli ühe katse ja moodustan nendest ühe mix ralli, mis siis 6 katseline täpselt nagu WRC4 rallid on. Näit Monte SS5, Kreeka SS3 jne....
Kas kõik nõus kaasa sõitma?
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 0
Kontakt:

aix

Postitus Postitas aix »

Ikka. Pole probleemi.
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Väikese testi peaks ikka tegema. Kuid tundub vist nii , et kõik Meeskonna kohad ei saa komplekteeritud. Äkki on kellelgi veel tuttavaid kes tahaks sellest võistlusest osa võtta. Praegu on veel kõvasti vabu kohtasid
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

Postitus Postitas Fulber »

Ma siis haukaksin Mitsu esisõitja koha ja kütaks kohe esimesel võimalusel testidele.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

test oleks lahe küll, teeks ka väikese soovituse: sisse võiks panna ka mingi katse UK-st, see selline vahva üritus
Kristo
---
---
Kontakt:

Postitus Postitas Kristo »

A selleks peavad kõigil ka kõik katsed lahti olema...
Kasuta ikka turvavööd ka!
Burns
Diagnoos: rallisõltlane
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas Burns »

Täitsa nõus osa võtma, saaks teada mis tasemel teised meeskonnad on.
Skoda meeskond on küll kõvasti teste teinud aga ega enne teada ei saa, kas läks kümnesse, kui pole teistega võidu sõitnud.
tommi
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas tommi »

Mina olen kõvasti 307-t erinevatel testiradadel testinud, auto käitumine on oluliselt paremaks saadud ja ka käigukast tundub et peab ilusti vastu. Loodetavasti suudan sel hooajal paremaid aegu näidata kui eelmisel hooajal 206-ga sõites.
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

aix

Postitus Postitas aix »

tommi kirjutas:Mina olen kõvasti 307-t erinevatel testiradadel testinud, auto käitumine on oluliselt paremaks saadud ja ka käigukast tundub et peab ilusti vastu. Loodetavasti suudan sel hooajal paremaid aegu näidata kui eelmisel hooajal 206-ga sõites.
Olen ka proovinud kõigega sõita (sitikas on puutumata) ja peaks mainima, et Fordiga sõit tuleb kahjuks kõige viletsamini välja ja 307 -ega kõige paremini.
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Re: aix

aix kirjutas:
tommi kirjutas:Mina olen kõvasti 307-t erinevatel testiradadel testinud, auto käitumine on oluliselt paremaks saadud ja ka käigukast tundub et peab ilusti vastu. Loodetavasti suudan sel hooajal paremaid aegu näidata kui eelmisel hooajal 206-ga sõites.
Olen ka proovinud kõigega sõita (sitikas on puutumata) ja peaks mainima, et Fordiga sõit tuleb kahjuks kõige viletsamini välja ja 307 -ega kõige paremini.
Ehk Peugeot peaks sulle rohkem palka maksma ja sind oma tiimi kauplema. :D :lol: :D :lol:
Strike
Moderaator
Moderaator

Kolin kirjutas:Ehk Peugeot peaks sulle rohkem palka maksma ja sind oma tiimi kauplema. :D :lol: :D :lol:
Õnneks pole see võimalik, sest sa ju ise olid see kes käis idee välja kõik tugevad sõitjad eri meeskondades. :lol:

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

No nii selline siis hooaja esimene test ralli:

SS1 Pilt Monte Carlo SS1 Prunieres
SS2 Pilt Rootsi SS1 Sagen
SS3 Pilt Türgi SS1 Simena
SS4 Pilt Soome SS1 Parkkola
SS5 Pilt Saksamaa SS1 Bosenberg
SS6 Pilt Wales SS1 Resolfen

Üritasin igal pinnasel midagi leida ja valisin just SS1 kõikidel rallidel selleks, et kõik saaks sõita kellel pole veel ülejäänud katsed lahti ostetud.
Ootan teie aegasi kuni järgmise teisipäevani (23.11) seega täpselt nädal.
Edu kõigile ja Flat-Out!!!

Michael Park R.I.P
Külaline

Kuidas test rallil reeglitega lood on? Võiks nii teha, et igat katset võib sõita vaid üks kord ja vähemalt kaks päeva testikeeldu samal rallil. Kellel mingi hooaeg pooleli ja ei saa seetõttu seda edasi mängida, see saab ju kohe testralli ära kärutada ja siis hooaega edasi panna, mis arvate sellest?
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Strike kirjutas:
Kolin kirjutas:Ehk Peugeot peaks sulle rohkem palka maksma ja sind oma tiimi kauplema. :D :lol: :D :lol:
Õnneks pole see võimalik, sest sa ju ise olid see kes käis idee välja kõik tugevad sõitjad eri meeskondades. :lol:
Jah kahjuks ei ole see jah võimalik. See idee mille ma välja käisin oli just selleks, et kõik teamid oleks enam vähem võrdsed
Strike
Moderaator
Moderaator

Testil ei ole reegleid. Sõidad palju tahad a peaasi, et oma meistrikate autoga. Ja neid katseid ei pea ju savema vms. Saad time triali all sõita vabalt isegi kui hooaeg pooleli. Sellel aastal plaanin reeglites sisse viia mõningad suuremad ja väiksemad muudatused, aga need enne algavat hooaega.

Michael Park R.I.P
Külaline

Sõitsin eile siis pro driverit edasi. Jaburad olid Monte teiste ajad, seal tuli võit üle kahe ja poole minuti, sellist vahet ei ole selles mängus veel kuskil olnud, ei tea, miks nad seal teistele nii halvad ajad pannud on. Skodaga Mehhikos oli juba palju tasavägisem ja põnevam. Aga jamps on see, et kui ma peale Mehhiko rallit sealt välja läksin ja hiljem tahtsin hakata Argentiinat sõitma, siis oli Mehhiko mälust kadunud, ühesõnaga peab seal need kolm kruusa rallit kõik järjest sõitma, minu meelest on tobe, kuna ta võiks vahepeal auto save teha. Aga see selleks, mäng on vahva ikka :D

Ja mis veel on huvitav, see, kui auto ära lõhud, siis kaardilugeja puterdab sulle ette, mida kõike sa ära oled lõhkunud ja unustab kurvid lugemata :)
Kristo
---
---
Kontakt:

Postitus Postitas Kristo »

Leidsin eile, et kui panna kaardilugeja tasemeks mitte advanced vaid see lahjem variant, siis on täitsa akuraat ja loeb isegi natuke ette. Kurvid seal märgitud easy, medium, hard.
Teiseks teeksin ettepaneku, et äkki nende võitluste jaoks teeks eraldi teema, kuhu tulemused postitada. Mudu siit mitmelt lehelt peab neid otsima vms. Et siin teemas lihtsalt asja arutada.
Kasuta ikka turvavööd ka!
Strike
Moderaator
Moderaator

Carlos kirjutas:Leidsin eile, et kui panna kaardilugeja tasemeks mitte advanced vaid see lahjem variant, siis on täitsa akuraat ja loeb isegi natuke ette. Kurvid seal märgitud easy, medium, hard.
Teiseks teeksin ettepaneku, et äkki nende võitluste jaoks teeks eraldi teema, kuhu tulemused postitada. Mudu siit mitmelt lehelt peab neid otsima vms. Et siin teemas lihtsalt asja arutada.
OK igati nõus!!! Teen uue teema!

Michael Park R.I.P
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

Strike kirjutas:
...ja ford ikkagi leidis piisavalt vahendeid, et mulle piisavalt hästi maksta.
Võibolla järgmine hooaeg. :wink:
Strike
Moderaator
Moderaator

Ralli aegu ootan siis kõigilt selle teema alla : viewtopic.php?p=52116#52116

Michael Park R.I.P
Vasta