WRC4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Tervitus kõigile kaasvõistlejatele/sõpradele/konkurentidele.
Mul selline ettepanek, et koostan kas sellel või järgmisel nädalal ühe test ralli, et vaadata siis enne jaanuarit kuidas meeskonnad hooajaks valmistuvad. Test tuleb selline, et võtan 6 erineva ralli ühe katse ja moodustan nendest ühe mix ralli, mis siis 6 katseline täpselt nagu WRC4 rallid on. Näit Monte SS5, Kreeka SS3 jne....
Kas kõik nõus kaasa sõitma?
Mul selline ettepanek, et koostan kas sellel või järgmisel nädalal ühe test ralli, et vaadata siis enne jaanuarit kuidas meeskonnad hooajaks valmistuvad. Test tuleb selline, et võtan 6 erineva ralli ühe katse ja moodustan nendest ühe mix ralli, mis siis 6 katseline täpselt nagu WRC4 rallid on. Näit Monte SS5, Kreeka SS3 jne....
Kas kõik nõus kaasa sõitma?
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Väikese testi peaks ikka tegema. Kuid tundub vist nii , et kõik Meeskonna kohad ei saa komplekteeritud. Äkki on kellelgi veel tuttavaid kes tahaks sellest võistlusest osa võtta. Praegu on veel kõvasti vabu kohtasid
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
aix
Olen ka proovinud kõigega sõita (sitikas on puutumata) ja peaks mainima, et Fordiga sõit tuleb kahjuks kõige viletsamini välja ja 307 -ega kõige paremini.tommi kirjutas:Mina olen kõvasti 307-t erinevatel testiradadel testinud, auto käitumine on oluliselt paremaks saadud ja ka käigukast tundub et peab ilusti vastu. Loodetavasti suudan sel hooajal paremaid aegu näidata kui eelmisel hooajal 206-ga sõites.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Re: aix
Ehk Peugeot peaks sulle rohkem palka maksma ja sind oma tiimi kauplema.aix kirjutas:Olen ka proovinud kõigega sõita (sitikas on puutumata) ja peaks mainima, et Fordiga sõit tuleb kahjuks kõige viletsamini välja ja 307 -ega kõige paremini.tommi kirjutas:Mina olen kõvasti 307-t erinevatel testiradadel testinud, auto käitumine on oluliselt paremaks saadud ja ka käigukast tundub et peab ilusti vastu. Loodetavasti suudan sel hooajal paremaid aegu näidata kui eelmisel hooajal 206-ga sõites.

Õnneks pole see võimalik, sest sa ju ise olid see kes käis idee välja kõik tugevad sõitjad eri meeskondades.Kolin kirjutas:Ehk Peugeot peaks sulle rohkem palka maksma ja sind oma tiimi kauplema.![]()
![]()
![]()

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
No nii selline siis hooaja esimene test ralli:
SS1
Monte Carlo SS1 Prunieres
SS2
Rootsi SS1 Sagen
SS3
Türgi SS1 Simena
SS4
Soome SS1 Parkkola
SS5
Saksamaa SS1 Bosenberg
SS6
Wales SS1 Resolfen
Üritasin igal pinnasel midagi leida ja valisin just SS1 kõikidel rallidel selleks, et kõik saaks sõita kellel pole veel ülejäänud katsed lahti ostetud.
Ootan teie aegasi kuni järgmise teisipäevani (23.11) seega täpselt nädal.
Edu kõigile ja Flat-Out!!!
SS1

SS2

SS3

SS4

SS5

SS6

Üritasin igal pinnasel midagi leida ja valisin just SS1 kõikidel rallidel selleks, et kõik saaks sõita kellel pole veel ülejäänud katsed lahti ostetud.
Ootan teie aegasi kuni järgmise teisipäevani (23.11) seega täpselt nädal.
Edu kõigile ja Flat-Out!!!
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
-
- Moderaator
- Kontakt:
Jah kahjuks ei ole see jah võimalik. See idee mille ma välja käisin oli just selleks, et kõik teamid oleks enam vähem võrdsedStrike kirjutas:Õnneks pole see võimalik, sest sa ju ise olid see kes käis idee välja kõik tugevad sõitjad eri meeskondades.Kolin kirjutas:Ehk Peugeot peaks sulle rohkem palka maksma ja sind oma tiimi kauplema.![]()
![]()
![]()
Testil ei ole reegleid. Sõidad palju tahad a peaasi, et oma meistrikate autoga. Ja neid katseid ei pea ju savema vms. Saad time triali all sõita vabalt isegi kui hooaeg pooleli. Sellel aastal plaanin reeglites sisse viia mõningad suuremad ja väiksemad muudatused, aga need enne algavat hooaega.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
Sõitsin eile siis pro driverit edasi. Jaburad olid Monte teiste ajad, seal tuli võit üle kahe ja poole minuti, sellist vahet ei ole selles mängus veel kuskil olnud, ei tea, miks nad seal teistele nii halvad ajad pannud on. Skodaga Mehhikos oli juba palju tasavägisem ja põnevam. Aga jamps on see, et kui ma peale Mehhiko rallit sealt välja läksin ja hiljem tahtsin hakata Argentiinat sõitma, siis oli Mehhiko mälust kadunud, ühesõnaga peab seal need kolm kruusa rallit kõik järjest sõitma, minu meelest on tobe, kuna ta võiks vahepeal auto save teha. Aga see selleks, mäng on vahva ikka
Ja mis veel on huvitav, see, kui auto ära lõhud, siis kaardilugeja puterdab sulle ette, mida kõike sa ära oled lõhkunud ja unustab kurvid lugemata

Ja mis veel on huvitav, see, kui auto ära lõhud, siis kaardilugeja puterdab sulle ette, mida kõike sa ära oled lõhkunud ja unustab kurvid lugemata

Leidsin eile, et kui panna kaardilugeja tasemeks mitte advanced vaid see lahjem variant, siis on täitsa akuraat ja loeb isegi natuke ette. Kurvid seal märgitud easy, medium, hard.
Teiseks teeksin ettepaneku, et äkki nende võitluste jaoks teeks eraldi teema, kuhu tulemused postitada. Mudu siit mitmelt lehelt peab neid otsima vms. Et siin teemas lihtsalt asja arutada.
Teiseks teeksin ettepaneku, et äkki nende võitluste jaoks teeks eraldi teema, kuhu tulemused postitada. Mudu siit mitmelt lehelt peab neid otsima vms. Et siin teemas lihtsalt asja arutada.
Kasuta ikka turvavööd ka!
OK igati nõus!!! Teen uue teema!Carlos kirjutas:Leidsin eile, et kui panna kaardilugeja tasemeks mitte advanced vaid see lahjem variant, siis on täitsa akuraat ja loeb isegi natuke ette. Kurvid seal märgitud easy, medium, hard.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
...ja ford ikkagi leidis piisavalt vahendeid, et mulle piisavalt hästi maksta.Strike kirjutas:Õnneks pole see võimalik, sest sa ju ise olid see kes käis idee välja kõik tugevad sõitjad eri meeskondades.Kolin kirjutas:Ehk Peugeot peaks sulle rohkem palka maksma ja sind oma tiimi kauplema.![]()
![]()
![]()
Võibolla järgmine hooaeg.

Ralli aegu ootan siis kõigilt selle teema alla : viewtopic.php?p=52116#52116
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P