hindrek kirjutas:kui ma raadiost õieti aru sain, siis MM pidi väga tujutu olema (ning mitte väga rahulolev - öelda kommentaariks OK ju ei väljenda ülimat rahulolu). ja üheks peamiseks põhjuseks kommentaatorite sõnul wilsoni käsk maksku mis maksab wales'is võit võtta (soovitavalt kaksikvõit). ma muidugi jagaksin wilsoni soovi, aga mustas meeleolus hambad ristis sõites pole vist väga head tulemust oodata...
Eks Wilson loodab võita Konstsuktorite karikat. Aga kahjuks ei ole Ford nii kõva auto, et võtaks igalt rallilt 8 Punkti rohkem kui Citroen.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
hindrek kirjutas:kui ma raadiost õieti aru sain, siis MM pidi väga tujutu olema (ning mitte väga rahulolev - öelda kommentaariks OK ju ei väljenda ülimat rahulolu). ja üheks peamiseks põhjuseks kommentaatorite sõnul wilsoni käsk maksku mis maksab wales'is võit võtta (soovitavalt kaksikvõit). ma muidugi jagaksin wilsoni soovi, aga mustas meeleolus hambad ristis sõites pole vist väga head tulemust oodata...
Eks Wilson loodab võita Konstsuktorite karikat. Aga kahjuks ei ole Ford nii kõva auto, et võtaks igalt rallilt 8 Punkti rohkem kui Citroen.
Ega käsu peale karikaid ei võideta, raha tuleb investeerida ja tööd tuleb teha.
Ega käsu peale karikaid ei võideta, raha tuleb investeerida ja tööd tuleb teha.
Seda minagi tahtsin öelda. Ford on selgelt see hooaeg teistele tiimidele kiiruselt alla jäänud.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Tere õhtust ka minu poolt härrased !!!
Lugesin teie päevakommentaarid läbi ja tahaksin öelda ainult ühte:
KRDI WILSONI VANAMEES PIDAGU OMA KÕVER SUU KINNI MARKKO KOHA PEALT JA VAADAKU PAREM KUIDAS TA OMA HÄBISTATUD URRUAUGU SAAB PÄÄSTA ILMA MEIE PÜHA MEEST LAIMAMATA !!!
jääb siis veel tänase päeva viimane katse ära oodata.esimesel läbimisel näitas meie mees päris head kiirust eks näis mis saab teisel läbimisel.loodame muidugi,et suudab vahet vähendada ees olijatega.
Kohe siis algab Rheola 2 ja eks saab näha kas Markko võtab ralli esimese katsevõidu päeva lõpuks. Katsel taaskord sajab. Mis puutub Wilsoni käsku, siis ta ju võib käskida, aga kui Ford on sellel aastal segelt aeglased tipp tiimide autodest siis ainult kogemustest ei aita ja Markko vaevalt sellepärast "hullu panema" hakkab, et Wilson sooviks, et ta võidaks. Aga noh täna alles esimene päev ja kui kõik täna ok laabub siis kõigil võrdsed tingimused ja saab näha kes siis parim on.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P