Sa varem närimiskummi pole närinud?jussis kirjutas:MIS suhtes hammaste vahel, kas halvas mõtte või on midagi muud mille kallal nalja tehaBeef kirjutas:Kuidas, ma küll midagi märganud pole.Kolin kirjutas:Raadio tegijatel on Markko kogu aeg hammaste vahel
Walesi ralli I päev!
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
gaas on endiselt laiffi
-
Beef
- Diagnoos: rallisõltlane

- Reactions: 0
Mina olen just tähele pannud, et Markko ja eriti Beef meeldivad neile.Erki kirjutas:Sa varem närimiskummi pole närinud?jussis kirjutas:MIS suhtes hammaste vahel, kas halvas mõtte või on midagi muud mille kallal nalja tehaBeef kirjutas: Kuidas, ma küll midagi märganud pole.Mulle meeldis kunagi Stimorol.
Nüüd ei tundu seda nigu kuskilt saada olla.
Maitse asi noh.Beef kirjutas:Mina olen just tähele pannud, et Markko ja eriti Beef meeldivad neile.Erki kirjutas:Sa varem närimiskummi pole närinud?jussis kirjutas: MIS suhtes hammaste vahel, kas halvas mõtte või on midagi muud mille kallal nalja tehaMulle meeldis kunagi Stimorol.
Nüüd ei tundu seda nigu kuskilt saada olla.
gaas on endiselt laiffi
-
Kolin
- Moderaator

- Reactions: 41
- Kontakt:
Eks Wilson loodab võita Konstsuktorite karikat. Aga kahjuks ei ole Ford nii kõva auto, et võtaks igalt rallilt 8 Punkti rohkem kui Citroen.hindrek kirjutas:kui ma raadiost õieti aru sain, siis MM pidi väga tujutu olema (ning mitte väga rahulolev - öelda kommentaariks OK ju ei väljenda ülimat rahulolu). ja üheks peamiseks põhjuseks kommentaatorite sõnul wilsoni käsk maksku mis maksab wales'is võit võtta (soovitavalt kaksikvõit). ma muidugi jagaksin wilsoni soovi, aga mustas meeleolus hambad ristis sõites pole vist väga head tulemust oodata...
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
Jaanus
- Moderaator

- Kontakt:
Ega käsu peale karikaid ei võideta, raha tuleb investeerida ja tööd tuleb teha.Kolin kirjutas:Eks Wilson loodab võita Konstsuktorite karikat. Aga kahjuks ei ole Ford nii kõva auto, et võtaks igalt rallilt 8 Punkti rohkem kui Citroen.hindrek kirjutas:kui ma raadiost õieti aru sain, siis MM pidi väga tujutu olema (ning mitte väga rahulolev - öelda kommentaariks OK ju ei väljenda ülimat rahulolu). ja üheks peamiseks põhjuseks kommentaatorite sõnul wilsoni käsk maksku mis maksab wales'is võit võtta (soovitavalt kaksikvõit). ma muidugi jagaksin wilsoni soovi, aga mustas meeleolus hambad ristis sõites pole vist väga head tulemust oodata...
-
Kolin
- Moderaator

- Reactions: 41
- Kontakt:
Seda minagi tahtsin öelda.xaus kirjutas:Ega käsu peale karikaid ei võideta, raha tuleb investeerida ja tööd tuleb teha.Kolin kirjutas:Eks Wilson loodab võita Konstsuktorite karikat. Aga kahjuks ei ole Ford nii kõva auto, et võtaks igalt rallilt 8 Punkti rohkem kui Citroen.hindrek kirjutas:kui ma raadiost õieti aru sain, siis MM pidi väga tujutu olema (ning mitte väga rahulolev - öelda kommentaariks OK ju ei väljenda ülimat rahulolu). ja üheks peamiseks põhjuseks kommentaatorite sõnul wilsoni käsk maksku mis maksab wales'is võit võtta (soovitavalt kaksikvõit). ma muidugi jagaksin wilsoni soovi, aga mustas meeleolus hambad ristis sõites pole vist väga head tulemust oodata...
Man and machine against mother nature!!!
-
eix
- Diagnoos: rallisõltlane

Tere õhtust ka minu poolt härrased !!!
Lugesin teie päevakommentaarid läbi ja tahaksin öelda ainult ühte:
KRDI WILSONI VANAMEES PIDAGU OMA KÕVER SUU KINNI MARKKO KOHA PEALT JA VAADAKU PAREM KUIDAS TA OMA HÄBISTATUD URRUAUGU SAAB PÄÄSTA ILMA MEIE PÜHA MEEST LAIMAMATA !!!
Lugesin teie päevakommentaarid läbi ja tahaksin öelda ainult ühte:
KRDI WILSONI VANAMEES PIDAGU OMA KÕVER SUU KINNI MARKKO KOHA PEALT JA VAADAKU PAREM KUIDAS TA OMA HÄBISTATUD URRUAUGU SAAB PÄÄSTA ILMA MEIE PÜHA MEEST LAIMAMATA !!!
Ilma rallita nagu ilma õlleta.
Kohe siis algab Rheola 2 ja eks saab näha kas Markko võtab ralli esimese katsevõidu päeva lõpuks. Katsel taaskord sajab. Mis puutub Wilsoni käsku, siis ta ju võib käskida, aga kui Ford on sellel aastal segelt aeglased tipp tiimide autodest siis ainult kogemustest ei aita ja Markko vaevalt sellepärast "hullu panema" hakkab, et Wilson sooviks, et ta võidaks. Aga noh täna alles esimene päev ja kui kõik täna ok laabub siis kõigil võrdsed tingimused ja saab näha kes siis parim on.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P