Ma räägin WRC-st.Timur_P kirjutas:Ogieri ja Atko vahe on ainult 5,3 sekki.Lithium kirjutas:Ei ole siin mingeid aegu mõtet vaadata, vahed on juba piisavalt suured. Lihtsalt tuleb oma sõitu teha ja keegi ei püüa kedagi.
Rally d'Italia Sardegna II päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
Lithium
- Rallifoorum 24/7

- Reactions: 2
Re: Rally d'Italia Sardegna II päev
Söörlöne!
-
MKD
- Diagnoos: rallisõltlane

- Reactions: 0
Vot Atko kiirusest või õigemini selle puudumisest ei saa mina küll aru, okei ta pole pikka aega sõitnud aga nii aeglane ta küll olla ei tohiks, et S2000 autoga võidu sõidab.
Omal ajal oli ta Solkuga üsnagi võrdne..
Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
-
Lithium
- Rallifoorum 24/7

Ma ei usu, et ta üldse pushib, kui vaja siis arvan, et tal oleks kiirust küll aga ehk tahab häid kohti sel hooajal koguda, millega sponsoritelt raha noolida?MKD kirjutas:Vot Atko kiirusest või õigemini selle puudumisest ei saa mina küll aru, okei ta pole pikka aega sõitnud aga nii aeglane ta küll olla ei tohiks, et S2000 autoga võidu sõidab.
Söörlöne!
Selle eest on ta selgelt kiireim Mini juht. Mulle tundub, et hooaja edenedes on Mini kiiruse vahe võrreldes Fordi ja Citikaga kasvanud.MKD kirjutas:Vot Atko kiirusest või õigemini selle puudumisest ei saa mina küll aru, okei ta pole pikka aega sõitnud aga nii aeglane ta küll olla ei tohiks, et S2000 autoga võidu sõidab.
Kus neil kiiret on?w0w kirjutas:M-Sport on hoo ikka väga maha võtnud:D
Tõsi ta on, kruusal sõites saavad tolmuseks.aix kirjutas:Noh olgem ausad, need skodad ei ole ikka puhtad s2000 autod.
Kuid kuhu see teooria toetub? Aegade põhjal erinevaid asju järeldada on väga vale. Isegi minu omad silmad on näinud kui õigetes tingimustes on nõrgema masinaklassi autod kiiremad kui mistahes teised...
Mõttetu on lõõpida tühja koha pealt.
Fan of MM-Motorsport & Fair Recce
Võta asja huumoriga ka veidi nüüd.Timur_P kirjutas:Kus neil kiiret on?w0w kirjutas:M-Sport on hoo ikka väga maha võtnud:D
-
Tann

- Reactions: 3
Uskumatu, mis tempot Mads teeb. Hakka või uskuma, et püüab Otti.
Ma arvan, et enne igat katset helistab MW neile ja loeb sõnad peale.w0w kirjutas:Võta asja huumoriga ka veidi nüüd.Timur_P kirjutas:Kus neil kiiret on?w0w kirjutas:M-Sport on hoo ikka väga maha võtnud:D
-
MKD

Tann kirjutas:Uskumatu, mis tempot Mads teeb. Hakka või uskuma, et püüab Otti.
16km on minna, mida siin enam uskuda on.
Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
-
aix
- Rallifoorum 24/7

- Kontakt:
Millest sa räägid? Kes see lõõpinud on tühja koha pealt? Sa ikka said aru millest jutt käib?Füürer kirjutas:Tõsi ta on, kruusal sõites saavad tolmuseks.aix kirjutas:Noh olgem ausad, need skodad ei ole ikka puhtad s2000 autod.
Kuid kuhu see teooria toetub? Aegade põhjal erinevaid asju järeldada on väga vale. Isegi minu omad silmad on näinud kui õigetes tingimustes on nõrgema masinaklassi autod kiiremad kui mistahes teised...
Mõttetu on lõõpida tühja koha pealt.
-
Lithium
- Rallifoorum 24/7

Ei tea jah kus mõnel ajud on... Kuidas sellist asja üldse mõelda saab? Isegi Loeb ei sõidaks flat-out pacega järgi. VÕIMATU.MKD kirjutas:Tann kirjutas:Uskumatu, mis tempot Mads teeb. Hakka või uskuma, et püüab Otti.
16km on minna, mida siin enam uskuda on.
Söörlöne!
Ei usu, et püüab, pigem üritab Atkoga vahet suurendada.Tann kirjutas:Uskumatu, mis tempot Mads teeb. Hakka või uskuma, et püüab Otti.
-
Reikoh
- I järgu kommentaator

Madsil tasuks ka rahulikult võtta. 4s koht on kindel, meistrivõistluste üldarvestuses peaks tõusma Latvalast mõõda 3ndaks.