Vot Atko kiirusest või õigemini selle puudumisest ei saa mina küll aru, okei ta pole pikka aega sõitnud aga nii aeglane ta küll olla ei tohiks, et S2000 autoga võidu sõidab.
MKD kirjutas:Vot Atko kiirusest või õigemini selle puudumisest ei saa mina küll aru, okei ta pole pikka aega sõitnud aga nii aeglane ta küll olla ei tohiks, et S2000 autoga võidu sõidab.
Omal ajal oli ta Solkuga üsnagi võrdne..
Ma ei usu, et ta üldse pushib, kui vaja siis arvan, et tal oleks kiirust küll aga ehk tahab häid kohti sel hooajal koguda, millega sponsoritelt raha noolida?
MKD kirjutas:Vot Atko kiirusest või õigemini selle puudumisest ei saa mina küll aru, okei ta pole pikka aega sõitnud aga nii aeglane ta küll olla ei tohiks, et S2000 autoga võidu sõidab.
Omal ajal oli ta Solkuga üsnagi võrdne..
Selle eest on ta selgelt kiireim Mini juht. Mulle tundub, et hooaja edenedes on Mini kiiruse vahe võrreldes Fordi ja Citikaga kasvanud.
aix kirjutas:Noh olgem ausad, need skodad ei ole ikka puhtad s2000 autod.
Tõsi ta on, kruusal sõites saavad tolmuseks.
Kuid kuhu see teooria toetub? Aegade põhjal erinevaid asju järeldada on väga vale. Isegi minu omad silmad on näinud kui õigetes tingimustes on nõrgema masinaklassi autod kiiremad kui mistahes teised...
aix kirjutas:Noh olgem ausad, need skodad ei ole ikka puhtad s2000 autod.
Tõsi ta on, kruusal sõites saavad tolmuseks.
Kuid kuhu see teooria toetub? Aegade põhjal erinevaid asju järeldada on väga vale. Isegi minu omad silmad on näinud kui õigetes tingimustes on nõrgema masinaklassi autod kiiremad kui mistahes teised...
Mõttetu on lõõpida tühja koha pealt.
Millest sa räägid? Kes see lõõpinud on tühja koha pealt? Sa ikka said aru millest jutt käib?