Ford küsib enam vähem sama sugust summat nagu seda kunagi Urmo Aava käest küsiti. Seega pole hinnad kallimaks eriti läinud.
Ma võin ka eksida. Minu arust oli Urmole ka hind mill euri millest Stobbart maksis kakssada tuhhi ja Urmo pidanuks leidma kaheksasada tuhhi. Midagi sellist vist oli.
Prodrive võiks hetkel ripakil Solbergi ära tirida küll. Mehel on kogemusi mille autot arendada.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Nüüd avaldati Rootsi meedias artikkel, et PG Andersson ei saa võimalust Minit testida ja ilmselt on ta langenud Prodrive soosingust välja. Samas kirjutatakse, et Sordo ja Räikkönen saavad võimaluse Minit testida.
räikkönen läheks prodrive'le liialt kalliks. ma peaks teda siiski show-sõitjaks, nagu block. et ega temast mingit aretajat ega sellist pole. pigem sordo juba.
Hollandi rallisõitja Peter van Merksteijn Jr osaleb kümnel MM-etapil Citroen DS3 WRC autoga tehasetiimi toetusel. Varem on Citroeni tiim öelnud, et suudab tarnida autosid vaid neljale sõitjale ja nüüd on siis kolm nendest kohtadest täidetud.
Kunagi eelmise aasta lõpus leidsin selle pildi ja mõtlesin, et oh vinge tiim. Aga sõitma jõudis neist ainult Block. Kuhu jäid need ülejäänud 2 autot ja kas need tehti siis ainult mingiks tühiseks pildistamiseks Monsteri disainiga ?
see on üldse imelik pilt, sest block sõitis ju MM-l hoopis teistsuguse fordiga. pigem on see mingi jääraja, ühekordse võistluse jaoks kokku vorbitud tiim.
promoks ühesõnaga
Kunagi eelmise aasta lõpus leidsin selle pildi ja mõtlesin, et oh vinge tiim. Aga sõitma jõudis neist ainult Block. Kuhu jäid need ülejäänud 2 autot ja kas need tehti siis ainult mingiks tühiseks pildistamiseks Monsteri disainiga ?
Gelsominot ja Blocki ma seal ei näe. Atkinsoni samuti mitte.
Keskmine on jah nr.64 ja Alessio Salucci. Vasakul võibolla nr.63? ***** seda teab, meie jaoks suht tundmatud kujud, paistab nagu Rossi Yamaha tiimi liikmed.
tglt see on lahe, äkki see aasta suudab ta ennast tõestada ka ja oma klassi meestele vastu saada, vähemalt asfaltil. Nüüd on üks täispikk hooaeg tehtud ju.