Jordaania ralli 2010 - III päev

Maailma rallitippude käekäigust

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki

mrali
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 0
Kontakt:

Postitus Postitas mrali »

Isandad Wilson ja Jouhki on nüüd suure dilemma ees - väljakuulutatud Fordi nr. 2 on üldis nüüd nr 1- st ees :D
Aga jah, eks Türgis kahe nädala pärast tuleb umbes samasugune taktika - hästi on meeles Fordi 2008. aasta sealsed mängud. Samas on ka näha, et Hirvose peanahka sellise stabiilse 2. kohal lõppuveereja osas ihaldavad mitmed mehed.
-timtim
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas -timtim »

Jääbki ainult järele Räikkönen, kes sellise jamaga ei tegele(ks).[/quote]

P.Solberg ka :?
Raskel ajal on rahvaralli ka ralli!
box
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas box »

raig0
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas raig0 »

Täielik jura. Ei viitsigi jälgida sellist "rallit".
allar9944
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

Postitus Postitas allar9944 »

täitsa jama!
Lõpetagu se lollitamine ära juba ükskord!
WRC09
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas WRC09 »

Mikko HIRVONEN
9 M EARLY AT TC 13E ja 6 M EARLY AT TC 14

Sebastien OGIER (FRA)
5 M LATE AT TC 13E ja 8 M EARLY AT TC 14

Ogier pidi startima katsele 7:32:00 ja Hirvonen 7:48:00 vahe on 16minutit
sama vahe pidi olema meestel ka poksis jarelikult

TC 13E
kui Ogier laks 5min hiljem siis 0:37:00 ja Hirvonen 9min varem 0:39:00 et Hirvonenil on veel 2min aega moelda seal mida teha :D

fordi mehed tegid korralikult spiooni tood korval tiimis :)

TC 14
Ogier joudis start 8min ennem et jouda Loeb ette 7:29:00
Hirvoenen joudis starti 6min varem 7:33:00 et startida ennem Latvalat

mina ei nae kuskilt et ford ja Hirvonen oleks kuidagi varem sellist asja teinud kui Ogier joudis igasse punkti ennem :D
KidrA
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

Postitus Postitas KidrA »

http://sport.err.ee/index.php?06107458

Nagu ma aru saan siis Citroen ütleb, et Ogieril olid hommikul elektroonika probleemid ja läks teeninduses kauem aega 5 minutit, saades 50 sekundit trahvi, langedes 5ks. Ma ei saa Citroeni hukka mõista selle eest, ma küll seda juttu ei usu aga võis vabalt ollagi probleem. Kui tõenäoline see on, et see probleem just sel hetkel tuli ja täpselt 5minutit aega läks parandamiseks, et ilusti Sordo taha poiss istuma panna, et Citika põhitiimile rohkem punkte saada?

Fordi tiim seda ei uskunud ja sättisid Hirvoneni Latvala ette sõitma, mis järel omakorda Citroen pani Ogieri kõige ette sõitma.

Üks süüdistab ühte, teine teist. Puhtad pole kumbki. Nagu väikesed lapsed, ta tegi, ma tegin siis ka. Kes sellest jamast nüüd lõpuks võitis? Mittekeegi.

Kui ma tahan kloune näha siis ma lähen tsirkusesse mitte ei lähe rallile.[/url]
ivar80
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas ivar80 »

Sellise jama korraldamise eest võiks vahel asjaosalised kõik punktidest ilma jätta. Ok, ma saan aru, et AKP'sse hilinemiseks leiab igasugu põhjendusi, kuid kuidas vabandatakse seda, kui jõutakse varem?
"Sry, autol jäi gaasipedaal põranda külge kinni..."
enn tarka
Reactions: 2

Postitus Postitas enn tarka »

ainus positiivne rallielamus sellelt rallilt oli petteri 3. koht.....ülejäänud ralli oli ikka jura mis jura....mina paneks mm rallidel üldse 10 kohalikku rallimeest nulli sõitma,siis ei oleks seda jama,et ma pean nüüd esimesena startima ja teed puhastama,võistlus peaks ikka olema aus....sellist teatrit võin ka vanemuises vaatamas käia.
TÄNAK MAAILMAMEISTRIKS
ivar80
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Pööratud stardijärjestus oli ju ka hea lahendus.
raulito
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas raulito »

Ütleme nii et see jama on toimunud ju üpris ammu juba. Meenub aasta 2001 kui Austraalia rallil saadeti Francois Delecour Fordi poolt viimasel päeval ligi 13 minutit varem starti. Lõppes see muidugi prantlase jaoks korraliku avariiga. Lahendus oleks vist nagu siin vahepeal oli et teisel ja kolmandal päeval stardivad esimesed 15 tagurpidi järjestuses.
ivar80
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

mrali kirjutas:Isandad Wilson ja Jouhki on nüüd suure dilemma ees - väljakuulutatud Fordi nr. 2 on üldis nüüd nr 1- st ees :D
Vaevalt, et keegi julgeks panna stabiilsuse osas kaarte Latvala peale.
Kiiver

Postitus Postitas Kiiver »

valmacher
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

Postitus Postitas valmacher »

enn tarka kirjutas:ainus positiivne rallielamus sellelt rallilt oli petteri 3. koht.....ülejäänud ralli oli ikka jura mis jura....mina paneks mm rallidel üldse 10 kohalikku rallimeest nulli sõitma,siis ei oleks seda jama,et ma pean nüüd esimesena startima ja teed puhastama,võistlus peaks ikka olema aus....sellist teatrit võin ka vanemuises vaatamas käia.
kohalike sõidujoont, tehnikat jne ei saaks võrrelda tippude omaga...
Lugeja poolt välja pakutud lahendus tundub ok.
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
jens
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

Postitus Postitas jens »

Selle sajandi alguses oli ju süsteem, et Top15 startis pööratud järjestuses - miks see üldse ära muudeti? Ning miks seda tagasi muutma ei kiputa?

Ogierist kahju - mees võiks ilma selle pullita hetkel üldi Top3-s olla. Ei ole küll päris kindel, milline seis sõitjateturul on, aga "Õgija" võib 2011 juba vabalt Sidruni põhitiimis rallitada. Aint et kas loobuks siis Loeb või siirdub Sordo näiteks Prodrive'i BMW Mini Cooperisse?

Hoolimata kogu negatiivsusest paistab tunneli lõpust valgust, kuna tänavune hooaeg on lõpuks ometi pisut konkurentsitihedam tundunud kui nii mõnigi eelmine. Eelkõige saab siinjuures tänada Ogieri esiletõusu, Solbergi sõitmist tippauto roolis üle hulga aja ning Latvala vähenenud sõiduvigade arvu.

Hirvonenil läheb tänavu tiitliheitlusega igatahes keeruliseks - rohkelt asfaldirallisid ees ootamas ning kruusaga on ta juba omajagu punkte ära andnud.
allar9944
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7

Postitus Postitas allar9944 »

Vasta