Vaatasin just ilma ennustust sinna kanti. Aega on küll veel pea kaks nädalat kuid kui suurt sooja ei tule siis tuleb ehk korralik talve ralli.
Ilma jaam lubab selleks nädalaks öösel kuni -14*C ja päeval -2*C ning korraliku lume sadu
Strike kirjutas:See väga positiivne uudis, et Uddeholmi kandis lumesadu ja miinuskraade oodata. Siis saavad tõelised lumespetsid oma oskusi vallide vahel näidata.
Aga samas kui Markko peab startima kolmandana siis ei ole talle see lumi eriti kasulik. Aga tegelt ei ole ju olulist vahet kas sa stardid kolmandana või neljandana. Kuigi jah mis talve ralli see on ilma korraliku lumeta.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Thomas Radström Rootsis ei stardi, kuna Prodrive ei saa teist Olsbergsi meeskonna Imprezat õigeks ajaks valmis. Sellest on väga kahju, kuna Radström on alati head kiirust näidanud lumel
Minu jaoks on päris suur üllatus, et Subaru tehasepunkte toob Rootsis ikkagi Sarrazin, kuigi üldiselt levis arvamus, et Rootsis sõidab tehasepunktidele Atkinson. Fordile toob tahasepunkte Henning Solberg, Mitsubishile Gigi Galli ja Skodale Janne Tuohino.
Minu jaoks on päris suur üllatus, et Subaru tehasepunkte toob Rootsis ikkagi Sarrazin, kuigi üldiselt levis arvamus, et Rootsis sõidab tehasepunktidele Atkinson. Fordile toob tahasepunkte Henning Solberg, Mitsubishile Gigi Galli ja Skodale Janne Tuohino.
Jällegi näitab see kahe-auto reegli mõttetust.Olen 100% kindel,et kaks tugevamat Skodat on Rootsis Eki ja Tuohino.
mrali kirjutas:
Jällegi näitab see kahe-auto reegli mõttetust.Olen 100% kindel,et kaks tugevamat Skodat on Rootsis Eki ja Tuohino.
Seda on ammu räägitud, et see kahe auto reegel on suht mõttetu. Tänu sellele reeglile ei pääse sarja tehase teami eest sõitma paljud andekad piloodid. Kui siis ainult oma rahakoti peal. ning mõnes erateamis
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Tõepoolest nii see on. Jani Paasonen asendab Rootsis Armin Schwarzi, kes pole oma vigastusest veel piisavalt toibunud. Tehase punktidele sõidavad Ekström ja Tuohino, kuna nemad on Fabiat testinud lumel.