DTM-i 9.etapp-Automotodrom Brno

BTCC, DTM, STCC...jne

Moderaatorid: Jaanus, Strike, mrali

mrali
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 0
Kontakt:

Postitus Postitas mrali »

Üldiselt lootsin ise juba enne hooaja algust salamisi Eki tiitlit:) Ja sel hooajal on ta silma paistnud äärmiselt kiire ja stabiilse sõiduga,samas kui just Albers ja Paffett on päris palju kaotanud oma ja tiimi vigade läbi (Albersi läbisõidupenaltid Oscherslebenis ja nüüd Brnos ning Paffetti võidu tühistamine Eurospeedwayl).
Ekström on teine rootslasest DTM-i meister pärast Volvol sõitnud Per Sturesoni aastal 1985.
Ja last,but not least-Eki on tõestanud end peale ringraja edukalt ka ralliauto roolis...:)

Ja väike kokkuvõte siis selleaastase meistri teemal:

Sündinud: 14.juuli 1978 Falunis (Rootsi)
Elukoht:Krylbo (Rootsi)
Perekonnaseis:vallaline,elukaaslane Tina Thörner
Hobid:kardisõit,jet-ski
Kodukas: http://www.mattiasekstrom.com

Karjäär:
1993:kart
1994:kart,Rootsi Renault 5 karikas
1995:Rootsi Renault 5 Cup'i 2.koht
1996:Rootsi Renault 5 Cup'i võitja
1997:STCC 2.koht,"aasta uustulnukas" (Volvo)
1998:STCC 8.koht (Ford)
1999:STCC meister (Audi)
2000:STCC 3.koht (Volvo)
2001:DTM-i 8.koht (Abt-Audi),Nürburgringi 24 tunni sõidu 6.koht (Mitsubishi)
2002:DTM-i 3.koht (Abt-Audi),1 etapivõit
2003:DTM-i 4.koht (Abt-Audi)
2004:DTM-i meister (Audi),4 etapivõitu
Rootsi ralli N-grupi võitja (Mitsubishi)

2004.hooaja käik DTM-is:
Hockenheim-3.koht
Estoril-2.koht
Adria-etapivõit
Eurospeedway Lausitz-etapivõit
Norisring-4.koht
Shanghai-3.koht
Nürburgring-2.koht
Oschersleben-5.koht
Zandvoort-etapivõit
Brno-etapivõit

Niisiis,Audi ja Eki fännidel (kelle seas ka mina) on täna suurepärane päev...;)
KuriUss
Diagnoos: rallisõltlane
Diagnoos: rallisõltlane
Kontakt:

Postitus Postitas KuriUss »

Erki kirjutas:Kristensen on ka lahe tüüp. Läks peale sõitu Ekströmi auto juurde ja lõi katuse mõlki. :D

Aga Ekströmi poolt väga ilusad donuts'id. :)
Mis selle intsidendi siis põhjustas?
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

KuriUss kirjutas:
Erki kirjutas:Kristensen on ka lahe tüüp. Läks peale sõitu Ekströmi auto juurde ja lõi katuse mõlki. :D

Aga Ekströmi poolt väga ilusad donuts'id. :)
Mis selle intsidendi siis põhjustas?
Suur rõõm tiimikaaslase võidu üle? :)

Muide peale u. 5-6 ringi minig kollane Audi spinnas esimeses kurvis. Kommentaatorid rääkisid et Kristensen. :?
gaas on endiselt laiffi
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Erki kas ennustuse tulemused ka üles paned?? Selle etappi omad ja üldseisu. Tänud juba ette!
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

gaas on endiselt laiffi
Strike
Moderaator
Moderaator

Suurimad õnnitlused kunagisele meie meeskonna "konkurendile" Rootsi ringradadelt. Ekström oli juba 98 Fordiga sõites väga janune võitude järgi, kuigi see hooaeg seal läks nahka tänu tehnilisele ebaõnnele.
Ja järgmisel aastal viis just Audi Mattiase STCC võidule ja nüüd siis eile sai see mida olen kaua oodanud tõeks. DTM meister on Mattias Ekström. Väga hea meel on Mattiase ja kogu Audi meeskonna üle. Loodetavasti suudavad nad viimase etappiga ka tootjate tiitli endale hoida.

Sõidust nii palju, et Ekströmilt super start kohe Albersi ette ja Tomczykilt ja Kristensenilt väga hea algus. Enne kui Albers "lollusi" tegema hakkas oli mul ennustuse top 5 õige :) Albersil tundus, et seekord vedasid närvid alt ja tahtmine tiitlit võita oli suurem, kui seda võimed lubanuks. Kui Tomczyk keeras ise väljast peale ja oli ka ise selles olukorras veidi süüdi, siis Abt lükati ikka Albersi poolt välja ilma mingi põhjuseta.
Kahju oli samas veic Albersist, kui pettund mees boxi keeras ja katkestas. Väga positiivne üllatus oli Frentzeni sõit ja tulemus.

Kahe nädala pärast siis viimane sõit sellel aastal ja seal siis otsustatakse DTMi 2 j 3 koht ja tootjate tiitel.

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Kes eile sõitu nägite, mis te arvate kas Albers sai õige asja eest drive through penalty või ei? Minu arust oli see igati õigustatud. Kui Tomczykuga olukord oli 50-50 siis Abi olukorras oli 99% süüdi Albers. CA nägi, et Abt tuleb ja teadsi, et kui Abt saab mööda siis teda hakatakse kinni hoidma ja teades, et Abtil korraliku pidamisega rehvid ja tema alles boksist tulnud siis oli ainus võimalus võidelda oma positsiooni eest mis kukkus siis välja nii.

Audi ja Eki vihkajad kirjutavad foorumites, et Eki tegi enne teist boxi peatust vea, kui ületas lubatud joont enne sissesõitu. Ta jättis küll selle pidurduse hiljaks, kuid ju kohtunikud ei pidanud seda vajalikuks karistada.

Lihtsalt selline väike mõte, et mis teie asjast arvate? :wink: Mina arvan nii nagu kirjas :)

Michael Park R.I.P
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

Albersi läbisõit oli minumeelest õigustatud. Just nägin telekas kordust selle koha pealt kus see intsident juhtus.

Küsiks et mille eest Alesi Must-valge lipu sai? All oli kirjutatud et collision või midagi aga ma küll ei näinud... mida see mustvalge lipp üldse tähendab?
gaas on endiselt laiffi
Strike
Moderaator
Moderaator

Erki kirjutas:Albersi läbisõit oli minumeelest õigustatud. Just nägin telekas kordust selle koha pealt kus see intsident juhtus.

Küsiks et mille eest Alesi Must-valge lipu sai? All oli kirjutatud et collision või midagi aga ma küll ei näinud... mida see mustvalge lipp üldse tähendab?
Must valge lipp on hoiatus. See tähendab, et kohtunikud jälgivad sind ja kui veel midagi valesti teed siis saad karistada.

Michael Park R.I.P
mrali
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas mrali »

Sai kordusena sõit ka üle vaadatud ning Albersi penalt oli minu arust samuti täiesti õiglane.Tomczykiga kokkupõrkes oli mõneti süüd jah mõlemal,kuid Abti togimine...no comments.
Ning Eki keeras oma teise boksipeatusse minnes väga järsult sisse,kuid minu arust boksi sissesõidu kohal selline valge joon nagu väljasõiduteel Brnos üldse puudus.Ja võib kindlalt siis öelda,et kui kohtunikud ei märganud midagi reeglitevastast,siis õigus Ekile.
Veel selline küss,et kus foorumeis need Eki vihkajad seda väidavad? DTM-i koduka omas selliseid asju ma ei märganud.

Strike kirjutas:Kes eile sõitu nägite, mis te arvate kas Albers sai õige asja eest drive through penalty või ei? Minu arust oli see igati õigustatud. Kui Tomczykuga olukord oli 50-50 siis Abi olukorras oli 99% süüdi Albers. CA nägi, et Abt tuleb ja teadsi, et kui Abt saab mööda siis teda hakatakse kinni hoidma ja teades, et Abtil korraliku pidamisega rehvid ja tema alles boksist tulnud siis oli ainus võimalus võidelda oma positsiooni eest mis kukkus siis välja nii.

Audi ja Eki vihkajad kirjutavad foorumites, et Eki tegi enne teist boxi peatust vea, kui ületas lubatud joont enne sissesõitu. Ta jättis küll selle pidurduse hiljaks, kuid ju kohtunikud ei pidanud seda vajalikuks karistada.

Lihtsalt selline väike mõte, et mis teie asjast arvate? :wink: Mina arvan nii nagu kirjas :)
Vasta