Parimaid ja nii ülivõimsaid nagu Schumacher tuleb austada, mitte vinguda, et miks ta krt kõigilt eest ära sõidab, see on nende kõigi 20 sõitja eesmärk, tema teeb seda kõige paremini.
Moderaatorid: Jaanus, Erki, RudiTurbo, mrali, nimh, Frank
Tule ja võida. Su suhtumine siin teistesse foorumlstesse jätab küll kõige pealt soovida.RudiTurbo kirjutas:Kui ma tulen teie WRC3 võistlusesse, võidan kõik ära, kas te siis panete pillid kotti ja lähete ära?
Seda asja ei juhtu kui ka Märtin võidaks kas või kõik etappid teeb talle auto ikka vingerpusse, näit võib tuua Kreeka kapoti loo, Soomes Matrix (tal olid elektroonika probleemid ja nupud ainult vilkusid.), eks ole teisigi aga need on mis mulle meelde on jäänud.mcwax kirjutas: Aga ma siin mõtlesin, et kui nüüd nt. hüpoteetiliselt võidaks Märtin järgmised 5 MM etappi, kas siis nt. eesti kommentaatorite poolt hakkaks lendama väljendid nagu "igav hooaeg", "igav sõit", jne... vaevalt.
Sa pead vist Mixat silmasFrank kirjutas:See, et saa kõik seal kinni paned mata kohe maha kuna meil on seal üks tippklassi tegijaRudiTurbo kirjutas:Kui ma tulen teie WRC3 võistlusesse, võidan kõik ära, kas te siis panete pillid kotti ja lähete ära?
Ma isegi vaatan neid igal võimalikul juhul. 80ndaid pole veel näind, olen küll näind 73, 76, 77 ja 78 aastat ja no autode kohta pole ka sõnu. Tänapäeval on põhimõtteliselt võimatu öelda, mis meeskonna auto on kui kõik autod oleksid ühte värvi.Carlos kirjutas:Motorsi pealt näitab aeg-ajalt vanu F1 etappide kokkuvõtteid. 70ndad ja 80ndad. Päris raju on vaadata, et kurve lastakse läbi külg ees:)
Aga see, et praegu Schumacher nii ülekaalukas on... teised peavad lihtsalt rohkem tööd tegema. Küll Schumacheril ja Ferraril olid ka mõned aastad tagasi halvad ajad ja samuti ka McLarenil 90ndate esimesel poolel, enne kui hõbedaseks värviti.
Rajal pole Schumacheri kohta küll ühtegi paha sõna öelda, olenemata ilmast on ta teistest vähemalt poole pea jagu üle.
Pean jah teda silmas, kui vaja saab kui veel häid proffe otsida ju :idea:Kolin kirjutas:Sa pead vist Mixat silmasFrank kirjutas:See, et saa kõik seal kinni paned mata kohe maha kuna meil on seal üks tippklassi tegijaRudiTurbo kirjutas:Kui ma tulen teie WRC3 võistlusesse, võidan kõik ära, kas te siis panete pillid kotti ja lähete ära?
nu need ringid on kyll selliseid mida vaataks päev otsaErki kirjutas: www.hot.ee/erki333/79.mpeg
Need kaks või kom ringi mis seal videos on on minumeelest põnevam kui kogu senine 04 hooaeg kokku:)
Sry, aga natuke üle viskab, kui pärast igat etappi on jälle mingi vingumine, et igav oliKolin kirjutas:Tule ja võida. Su suhtumine siin teistesse foorumlstesse jätab küll kõige pealt soovida.RudiTurbo kirjutas:Kui ma tulen teie WRC3 võistlusesse, võidan kõik ära, kas te siis panete pillid kotti ja lähete ära?![]()
Ok olen jah Mclareni pooldaja ning olen suht murelik, et lemmikutel hästi ei lähe aga ma ei hakka teisi oinasteks sõimama. Eks naudi oma lemmiku või iidoli võite edasi koos oma punaste kaaskonnaga edasi
nu vaadates kuda ta sõidab siis laseb jah nagu rööbastel... mitte trammiga vaid pigem kiirrongiga... aga vigu naljalt ei tee, teistel laguneb nii auto kui ise teevad lolle vigu... näiteks ralf... mis hüppeid ta tegi sato autot trampana kasutades??? nii ei saa ju vormelit sõitaKuriUss kirjutas:Põhimõtteliselt arvan ma ka, et trammijuhte pole mõtet sõimata. Miks trammijuhte?
Aga kesse schumi siis ikka on kui mitte trammijuht. Istub maha, teeb sõidu ära, kasseerib raha sisse ja kogu lugu.
Oh-mis-fun!
Seda tahaks ma näha kuidas sa saad Mikkost jaguRudiTurbo kirjutas: Ma olen üpriski kindel, et suudan Mixat alistadaBTW Frank, sain uue Rooli täna, ja varsti läheb CMR4 Multiplayer demos andmiseks, nii, et küta ennast soojaks