Sparco kirjutas:Tänud.
Tundub et Austraalias on palju "kaardisegajaid" kohal, kes Kaiti ja Krusa omavahelist heitlust veelgi pingelisemaks ajavad.
Kas nüüd kaardisegajaid, aga sooviks et kohale saaks nii palju inimesi kui võimalik ja peaks maha korraliku hooaja viimase ralli. Mis arvate sellest kadunud hinged ?
Kaitile taas õnnitlused Tundub, et sinna läheb ka teine koht?
Minu hooaja lõpp on kuidagi täitsa rappa jooksnud ja miski vale "krõks" on sees käinud. Hetkel läks Kait 3p eest ära mida on väga raske tagasi teha vaadates minu hooaja lõppu...
Kohtume kängurude vahel
Õnnitlused Kait ! Suurepärane esitlus ja nagu ennegi olen öelnud asfalt ei meeldi Mitsu meeskonnale kuid proovime parandada ennast Austraalias. Nii et minugi poolt kohtume Austraalia kiiretele kuid libedatel radadel. Krusa, muuseas elab vist juba seal terve nädal.
off-topic
regasin ennast netis ära ps2 leheküljel.
kaua nad seda network disci umbes saadavad. wrc evolved on mul muidu täitsa olemas. saaks ka paugutada
smartass kirjutas:off-topic
kaua nad seda network disci umbes saadavad. wrc evolved on mul muidu täitsa olemas. saaks ka paugutada
Tere Smartass. nu disc tuleb 45 päeva jooksul kuid seni saad kaasa sõita. Mis sul netplay nimeks?
smartass kirjutas:off-topic
Astu aga oma juuserneimi ja pässiga netplaysse ja tulista. u.45päeva pärast oota õiget koodi mis tuleb samal lehel sisestada ja ongi jokk
QJU2 kirjutas: Krusa, muuseas elab vist juba seal terve nädal.
Te teete kummalisi järeldusi sellest?
Me lihtsalt testime ja vaatame looduskauneid vaateid. Teine koht on praktiliselt juba otsustatud...
Praktiliselt, kuid mitte lõplikult. Mitte enne kui Austraalia viimase kiiruskatse finishilipp on langenud. Ja neid kiirusi mis sa seal arendad ei saa küll nimetada looduse vaatamiseks
Kuna nüüd kohe kohe hooaeg lõppemas ja ees ootab viimane lahing Austraalia kruusal, siis loodaks oma "lahkumisetendusel" näha stardis võimalikult palju võistlejaid.
Seda siis kas trenni teinuna või mitte.
Tähtis on osavõtt mitte võit.
Loodan stardis näha sama palju võistlejaid kui seda oli hooaja esimestel rallidel.
Edu kõigile seniks ja kohtume viimast korda kängurude maal.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Ma teatan kahetsusega ,et mul ei ole võimalik stardis olla kuna pole kusagilt pildimasinat võtta ja ei ole ka täna aega kuna mingi sünnipäev tuleb graafikusse.
Aga juba uuest hooajast loodan sõita alati ja teen palju palju trenni...
Ajad siitpooltki saadetud. Ei midagi erilist kuid nagu ma juba sada korda olen öelnud see on ralli ja kõike võib juhtuda. Edu kõigile ja jään põnevusega ootama Kaiti ja Krusa otsustavat võistlust.